Mona Lisa


Söndag.
Har insett att jag ska börja med en ny hobby och det är att blanda mina typiska "ansikten" som jag målar, med att sy kuddfodral. Tänker att jag behöver en ordentlig hobby numera när våren börjar komma, för jag känner att jag är på topp återigen. Allting bara klaffar. Det känns verkligen underbart. Denna helgen (fre-sön) har gått åt till shopping. Alltifrån massvis med inredningssaker till mitt nya rum som ska gå i svart,grått, vitt och rött, till kläder och solglasögon. Jag tänker visa er, men inte just nu, för jag ska ändra min layout till ngt vitt bara för stunden, för jag orkar inte ha en svart blogg när livet är vitt. Får tjata mer på Jimmy att han fixar iordning den. Jag har liksom givit upp hoppet om att han ska göra klart denna för han har massa annat som han pysslar med. MEN. Nu ska jag fortsätta att slänga gammla kläder. Jag är påväg in i en ny era.
Hörs senare denna öndag. Lovar.

btw. Till er vänner som läser och tycker att jag borde uppdatera mer. Det är pågång känner jag.

The Dillinger Escape Plan - Farewell, Mona Lisa.
- Bästa just nu.

Söndag.


Jag sitter just nu i köket på övervåningen och har solen lite halvt i ögonen genom fönstret och lyssnar på stämmor från elgitarren som Jimmy spelar in med. Snön öser ner fortfarande och jag blir fast här tills i morgonbitti för pendeltrafiken står still. Det är på både gott och ont. Jag hade velat sticka hem och börja hjälpa till med rummet som Mamma redan har börjat fixa så bra med. Istället är jag här och har det mysigt och ser fram emot en kväll med god mat, svärföräldrar, pojkvän, film och glass med varma bär. Antar att det blir en skitbra Söndag i vilket fall.
Jag och min kära svärmor satt innan och pratade om hobbys. Jag kom på att jag ska ta upp mitt fotointresse på riktigt för det är faktiskt roligt. Jag har inte fotat ett livegig på ett bra tag nu, men jag har samlat på mig så sjukt balla redigeringsmöjligheter så även fast min kära D40 inte är så ball längre så kan jag fixa ballare bilder än D5000. Så är det bara. Jag ska fixa layouten här och min myspace layout somsagt.  Måste bara ta bort min nuvarande myspace och göra en ny, för det finns idioter. Sedan är jag HELT tillbaka!
Hörs.


© Mikaela Ernberg

Lördag.


Mitt uppe i all Melodifestivalshysteri så tänker jag blogga. MEn ni vet allihopa som förljer bloggen att anledningen till varför jag har lagt bloggen på hyllan, är för att jag inte tycker att det är roligt att blogga med denna design som jag har nu. Den är liksom inte tilltalande på ngt sätt och det gör att det inte alls är roligt. MenMen. Jag lever och jag mår likabra som för det mesta. Snön vräker ner, Jag har haft två underbara dagar med min kära vän Nella och det har varit partajjande och shopping. Det är nämligen så att jag är uppe hos min pojkvän och jag kom hit i Onsdags. Nella kom i Torsdags och det var utgång som gällde. Jag hade satt upp oss på gästlista på StickyFingers och det gjorde att allt föll på plats och kvällen blev hur bra som hest med allt dansande och god dricka. Fredagen bjöd på en heldag inne i stan och Nordstan besöktes av Alcazar som uppträdde lite smått och det var mysigt att titta på. Hoppas att det går bra för det ikväll btw.. Fast. DE går väl självklart till final som vanligt, sedan händer inte så mkt annat än attd e kommer på den där 3e platsen typ.
JaJa. Det jag egentligen ville säga är att jag och Jimmy har ett nytt sätt att redigera bilder på och morgondagen ska gå åt till att fotografera och redigera och fixa min myspace så att jag kan börja använda den mer flitigt igen.
Fan. Allt hänger på layouts nu föt tiden.
Usch. Vart är mitt liv påväg? Sedan när tyckte jag att utseendet var det viktiga? Hmm.. JaJa. Jag ska ta tag i det. JAG SKA. Men tills dess. Grogga inte ner er. Lyssna inte på för bra musik för länge. Då blir ni kräsna.

Hörs imorgon med snygga bilder?!

Nu ska jag äta godis, mat, godis, chips, dip och såntdära. Jag måste väl gå upp i vikt igen eftersom jag gått ner 4 kg på 3 månader. HAHA. Underbart.

RSS 2.0