Arg o ont i huvudet.



Oj. Kom aldrig iväg på mitt äventyr som skulle vara i lite mer än 2 timmar. Ja, det tar så lång tid att komma dit. Men eftesom en brud banagde, så skrattade jag iaf och klippte sönder massvis med bilder. Jag orkar inte med det förflutna längre, så nu finns det bara bilder i mitt huvud. Ingen annanstans. Iaf så blev jag glad när jag läste Gynnings blogg. Hon kommer ner tillGöteborg i morgon, så jag drar till Åhléns där hon ska sitta och signa parfymer mellan 12-15.. ska bli spännande att träffa sin (i vissa fall) förebild. Snygg är hon iaf. Jag borde stoppa i mig något så att jag kan somna sedan. MAT. Inget annat.. Jimmy ser jag inte förräns Torsdag. Bra, dåligt?! Jag vet inte. Bra för förhållandet antar jag. Lär väl få börja vänja mig nu, när turnérandet snart är igång igen. Nej. Nog om allt.
Godnatt!
- J <3
.. jag är arg o har ont i huvudet. Vad gör man?

Bild tagen från: Gynning.net.


Tragist.


Japp. Det är vad det är. Jag stör mig så hemskt mkt på mycket. Exempel på det är:

  • Att halsbölder ska drabba Julle. Krya på dig vännen!
  • Brudar. Hatar dem. FAKTISKT!
  • 1000 piercings i ansiktet. FAKTISKT!
  • Brudar som tar kort på sin nakna överkropp från sidan, för att visa revben som syns när hon drar in magen och sträcker upp armen. (syns väl på alla om man gör så?!)
  • Alla fjortisbloggare som vill vara som Kissie. Hon är grym som gör sin grej, men vafan?! Hon är inte c00l för det.
Och Ja. Jag är på dåligt humör. Men det blir bättre. Hoppas jag. För jag ska unna mig en sak nu som jag ska hålla hemligt. Inget man pratar högt om. Och jag somnar nog snart. Så hörs vi inte senare så blir det i morgon. Min besöksstatus går uppåt hela tiden. Blir kansk inte som igår, men över 50. Vart fan kommer ni ifrån?! Gött att ni läser iaf. Eller så gör jag något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Men jag vet inte. Beror på om jag orkar.
TJARRÅ!
- J <3


Älskar att göra fula saker när man pratar i telefon.
Fötterna är rena tills Torsdag. .Då gaddar jag.


Nätbutiks Tips.

Kom på att jag inte har så jätte många favoriter längre när det gäller onlinebutiker. Jag har börjat att tycka om lite större kedjor såsom H&M, Monki, CheepMonday, Weekdays utbud o TopShop. Men om jag skulle beställa från någon hemsida så skulle det vara någon av dessa:

  • Chicy.se - En nätbutik med mkt bra bilder, priser och leverans. De asiatiska modellerna gör att kläderna framhävs på et tmkt bra sett. Modellers utseende är enligt mig en viktig sak. Detta är en svensk sida vilket är ett stort plus!

  • Chap n lle.com - En nätbutik som liknar Chicy till en viss del. Kläderna och priserna är bra. Också en svensk sida. Bra utbud av allt från söta tischor till snygga modenyheter.

  • Asos.com - En sida med ett mycket stort utbud av modenyheter. Finns allt från basic kläder till perfekta partydressar. Priserna varierar beroende på plagg och märke. Portot är ett par hundra kronor och leveransen är både bra och dålig. Av erfarenhet från vänners köp därifrån vet jag att det kan ta tid att få hem varorna, men det kan också gå snabbt.

  • StyleByStars.com - En svensk sida med inte ett så stort utbud. Dock fina klänningar till bra sidor och kommer ofta med frifrak-erbjudanden.

  • LolaRamona.com - När det kommer till skor och väskor tycker jag att detta danska märket är grymt. Säljs i Ragdolls butikerna, bla i Arkaden, Göteborg.

  • Skotrend.se - En svensk sida med ett helt okej utbud. finns dock riktiga skönheter. Perfekt för dig som älskar HEELS (!)

Chicy.se är helt klart min favorit!



Bra första dag.



Pojkvännen är hemsickad och jag sitter och väntar på att klockan ska bli 4. Funderar på att kolla igeom lite onlineshoppar och lägga upp en ny lista på vilka som är mina favoriter. Borde jag?! Jag har ju egentligen inget annat att göra. SÅ DET SKA JAG! O btw. Det märktes att jag bytte bloggportal igår. Hade 171 st besökare. Fast iofs, så had ejag ingen statistik på min förra blogg, såd et är antagligen bara gamla läsare.  Asbra är det iaf !! Hörs om en stund. Ska fixa listan nu.



Umgås med vännen.


Hej!
Jag känner mig grymt duktig. Idag igen. Jag gick upp vid halv 10 för att ge hunden mat och var sedan ute med henne i nästan 1,5 timma. Det var skönt, och jag fick verkligen kopplat av. Nu sitter jag här färdig duschad och påklädd. Det är bara sminket som fattas. Jag har mina favoritjeans på mig och en Marionette-tischa. Känner att det kommer att bli en hel del hängande i stan idag när jag ska vara med Julle. Ska blir riktigt roligt att vara med honom, för det var verkligen inte igr som det hände. Vi är som syskon, eller vi var det iaf. Ja tänker att vi ska göra våran specialrätt till middag ikväll. Chipsfärs, men mer om det ikväll. Nu ska jag sminka mig och göra lite fika, innan jag o Jimmy o vovven går ner till stan. De ska åka hem och jag ska till biblioteket och låna en bok innan jag sk möta upp Julle. Jag ser verkligen fram emot denna dagen! Jag päppar med Raised Fist!!
TJARRÅ!
- J <3


(Min kära vän Julian)

Om Mig.

Namn: Mikaela Ernberg
Ålder: 18, 19 3e Oktober
Längd: 163
Vikt: 48.5
Hårfärg: Blond
Intressen: Blogga, måla, shoppa umgås med vänner o pojkvän, gå på livespelningar, fota, photoshop o mkt mer.
Musiksmak: Mestadels Metal/HxC/Progg. På party är det allt från Michael Jackson till LadyGaga.
Familj: Mamma, Pappa, 1 syster (7 månader) 3 bröder (4,6 o 8 år) och Pojkvännen o hans familj.
Bloggar jag läser: Blondinbella, DennisM, SexAndTheCitty, Gynning, Kenza, Kling, Mogi (o tönt fojrtisbloggar för humorns skull)

Hmm.. Kommer inte på så mkt att skriva om mig själv faktiskt. Ni kan ju alltid läsa min gamla blogg m90e.blogspot.com. Eller så tänker ni som jag: Blicka aldrig bakåt, alltid framåt.

Äntligen !



Godkväll!
Jag är glad. Jag kan äntligen börja blogga på riktigt igen. Min pojkvän Jimmy har varit grym och fixat ihop en layout snabbt till mig, och jag tycker att den blev väldigt bra. Det ska in lite svartvita bilder också, men jag vill ta nya så det får komma om ett tag. Jag är somsagt hemma i Varberg nu och Jimmy sitter inne på mitt rum med hunden och glor runt på nätet, precis som jag. Vi har gått massvis med promenader idag, så det känns värt att strax göra iordning lite thé och ta varsin nybakt bulle som min mamma har bakat. Blir kanske en film medan vi kvällsfikar och myser. Men vi får se. Upp tidigt imorgon och gå en promenad. Hoppas Tiger vill följa med. Och i morgon ska jag kanske skriva lite om mig själv också. Eller om det kommersenare. Får se vad jag orkar.
(Bloggen komemr att se sisådär ut resten av kvällen, saker måste fixas klart)
TJARRÅ!
- J <3


Från ruta 1



Hej!
Helt ny blogg, för jag valde att byta från Blogger.com till Blogg.se idag, och kunde inte med mig mina gamla inlägg, så det blir till att börja om på ruta 1, vilket jag egentligen hatar. Anledningen till varför jag bytte, är för att jag anser att Blogg.se är mycket bättre och det är lättare att nå ut till folk. Jag ska skriva ett helt inlägg om mig själv ikväll, så att ni nya läsare förstår vad jag är för person och vad jag sysslar med under dagarna. Anledningen till varför jag inte gör det nu, är för att jag inte hinner, för jag ska göra mig i ordning inför trippen hem till föräldrarhemmet i Varberg.
Så vi hörs ikväll.
En layout ska också fixas. Förhoppningsvis idag.
TJARRÅ!
- J <3


min gamla blogg: m90e.blogspot.com



RSS 2.0