jag hoppade...

0-1acccf96a2deb53ff5a8a12b150a979a.png

Kolla varifrån!

jag hoppade precis  på ett Öresundståg på göteborg central som ska ta mig till Varberg. Jag ska hem till mitt föräldrarhem för att umgås med
Föräldrar och syskon. Hemma är verkligen mitt favoritställe, så det ska bli skönt att komma hem. Jag tänkte baka en god paj som vi kan fika, men jag kan inte bestämma mig för vad gör slags bär jag ska ha i. Blir nog hallon och björnbär tror jag! Vi hörs senare! Ny ska jag spela lite mobilspel innan jag är framme om ca 30 minuter!


Hejhejhallå. Jag...

215e105921add2032229f6061f9f318d.png

Kolla varifrån!

Hejhejhallå. Jag har varit sämst på att blogga, men anledningen till det är att jag inte fått igång min MMS funktion innan igår och jag sitter så lite som möjligt numera för jag tycker min mobil är roligare o jag sitter på Internet med den ist. Det lite knepiga är att den har krånglat men allt är bra nu. 
Jag o Jimmy har precis ätit frukost i ska strax åka in till stan för att sedan dra vidare till Varberg. Så vi hörs senare!


Tagga.


HejHejHallå.
Jag sitter just nu ute med Jimmy medan han röker. Det regnar och är sådär typiskt höst ute. Men det tycker jag är mysigt. I morse gick jag upp och dushade länge och efter det gjorde jag och Jimmy en god frukost bestående av knäckebröd med goda pålägg och thé. Och så levande ljus till det. En perfekt start på dagen kändes det som.
Idag är det party som gäller och eftersom jag är frisk nu, så taggar jag det ganska rejält. Vi ska åka in till stan vid halv 5 tiden för Jimmy ska köpa ett case till sin iPhone och efter det ska vi ta vagnen till Ferbie och börja partajja. Men det blir lugnt med alkoholen ikväll, eftersom både jag och jimmy har varit sjuka en längre tid. Men man kan ha roligt utan att bli aspackad, så det blir bara lite rom o cola och cinzano.

Nu ska jag och Jimmy kolla på det nya FamilyGuy-avsnittet och sedan ska jag ta en kopp thé och planera vad jag ska ha på mig ikväll. Jag tror det blir paljettleggings och skjorta, men jag vet inte. Jag ser iaf fram emot att fira Ferbies 19 års dag med sköna människor och lite gott att dricka.
Hörs!
- J <3


Jag har inte fixat så att jag kan blogga från mobilen än.. Men det fixar sig i eftermiddag hoppas jag!

Sjukling, men så otroligt söt ändå.
Vi har varit tillsammans i 17 månader idag.
Nästa månad är det 1,5 år. YeY.


Varberg


Sitter fortfarande i mitt familjehem i Varberg och pysslar med min nya iPhone. Just nu lägger jag in musik på den. Jag sk aåkta till Jimmy om ett tag, men vet inte riktigt vilket tåg det blir. Känns som att det får bli 20.34 tåget. Men jag missar idol. Denna veckan igen. Segt, men jag klarar nog med. Får se det på TV4play sedan.

iPhone!!!!!


HejHejHallå!
Jag har vaknat på världens bästa sida idag. Jimmy vaknade och gick upp först (!) oh sedan kommer han in till sängen igen ochklappar på min kind och viskar att våra iPhones har kommit och att vi kan hämta ut dem idag! Så de har vi taggat hela denna tiden som vi har varit uppe.
Vi fick dra i oss en stor kopp thé nu, för vi är dunder förkylda och har ont i halsen båda två. Får hoppas att vi blir friska tills i mogon bara, för då är det fest hos Ferbie som gäller och Henriksberg efter det. Men idag är det annat som gäller. Jimmy stack precis ner till ICA för att hämta ut sin iPhone och jag ska strax åka till Varberg och göra likadant. Det är lite segat att behöva åka till Varberg för att hämta ut den, men det gör ingenting. Jag vill ju ha den så snabbt som möjligt. Jag planerar att hinna hem till Jimmy så att jag är här igen klockan 18.00. För ikväll kommer det vänner till mina svärföräldrar och det ska bjudas på god mat. Dock kommer jag och Jimmy inte vara särskillt sociala tror jag, för vi kommer sitta klistrade framför våra nya mobiler. precis som småbarn på Julafton.
Men vi hörs senare!
Bloggar antagligen från mobilen när jag har hämtat ut den.
TJARRÅ!
- J <3

Äntligen.


Bloggbråk.


HejHejHallå.
Jag bloggar inte så mycket under denna helgen, för jag har en hel del att göra och jag känner inte för att sitta långa stunder framför datorn när jag är med min kära pojkvän. Men just nu sitter han och spelar gitarr så då kände jag att jag kunde med att sätta mig ner och läsa lite bloggar, kolla mejlen och blogga. Jag var inne på Kissies blogg och såg att hon har hängt ut Blondinbella och att Blondinbella i sin tur hade svarat i sin egna blogg med att bara tjata om att Kissie inte är nöjd med sig själv o blablabla. Att de orkar..
JaJa. Jag och Jimmy kom hem från Borså för ett tag sedan. Hans mamma och hennes väninna går på ett jätte fint o snygt gym där så vi valde att följa med för att kolla läget och besöka Skopunkte, för jag ville kolal på ett par boots. Men jag hittade inga. Och egentligen vill jag inte ha ågra heller, för jag har precis fått ett par Uggs för 1299 kr, så jag tycker det känns onödigt. Men iaf så kan jag stolt säga att jag är en hatande människa när det gäller Borås. Det är verkligen den hemsk stad och personerna där verkar otrevliga och självupptagna. Och så komemr de hem till min hemstad (Varberg) på sommrarna och blir kallade badgäster, för de riktigt invaderar stan för att de vil bo vid havet och alla västkustens stränder. Usch. Nej, Borås är hemskt.

Nu är det strax middag som gäller. Det blir fiskgratäng och planering inför morgondagen, för jag och Jimmy ska börja på ett projekt som involverar ungdomarna i Bollebygds kommun om nu allting vill sig rätt. Jag hoppas på det och jag hoppas på ett stort engagemang av kommunen. Men mer om det i morgon efter att vi har pratat med rörande personer, tränat och gjort lite fler ärenden. Ikväll ska vi ta det lugnt så att vi kan presentera oss själva på ett grymt sätt i morgon.
Hörs då!
- J <3


Gullungar.


Nu har jag badat, spelat FIFA10 och börjat packa ner kläder för jag och Jimmy ska strax åka hem till honom. Mitt fritidskort slutar att fungera idag och jag har inte massvis med pengar atm, så jag vet inte vad jag ska prioritera. I morgon ska jag och Jimmybara ta det lugnt. Jag ska träna och jag tror jag ska ägna 20 minuter i solariet också. På fredag ska jag gå igenom alla Monki-butik i hela Göteborg och hitta en snygg oversizt tröjja som jag kan ha till mina paljettleggings på Lördag, då det är party hos Ferbie och sedan utgång.
hörs!
- J <3

Mina älsklingar.


Inspiration.


Miraslava Duma, är en rysk modell som är helt grym när det gäller inspiration. Hon är den modellen som har grymma stilar och blandar hela tiden. Något jag älskar.



HJÄLP!


God förmiddag.
Jag kan kanske inte direkt säga att jag har sovit ott inatt. Det började med att jag och Jimmy somnade vid 23 tiden och att Mamma väckte mig 23.45 för att jag skulle ställa in skit i garaget som jag hade lovat. Sedan gick jag och la mig igen, och kunde inte direkt somna, för min kära pojkvän är super förkyld och snarkar HELA tiden. Det spelar ingen roll hur mycket jag har puttat på honom, han snarkar ändå. På sidan och på rygg OCH på mage!?. Och inte nog med detta, så väcker telefonen mig vid halv 9 i morse. Det var min handledare som sa att jag skulle ner till Hjärt/lungräddningskursen som jag hade försovit mig till. Så jag rusade ner till stan och sedan hem igen i detta kalla vädret.
Nu sitter jag är och har presic käkat frukost med Mamma och Syster. Jag är inte trött längre, så jag kan inte gå och lägga mig brevdi Jimmy, för då väcker jag bara honom. Så jag funderar på att ta ett bad och unna mig lite manikyr/pedikyr. Lite vardagslyx helt enkelt.
Hörs!
- J <3

AugustBurnsRed är dagens män.
Nya plattan är awesome om man gillar
sånhär metal.


Asos.


Jag har kollat igenom Asos.com och insett att jag vill ha en hel del saker därifrån. De har upp till 75% rea nu med, så det var roligt att kolla igenom. Anyway. Jag ska sticka till Donken nu för att äta, vilket gör mig på  lite bättre humör. Jag har precis städat mitt rum och haft på RaisedFist nya platta, så det får bli dagens musiktips. Kolla upp den om ni inte redan har gjort det. Jimmy kommer vid 19, så får se om jag bloggar mer idag.
TJARRÅ!
- J <3

JimmyChoo


For H&M, och jag är en aning besviken. Var inne på H&M:s hemsida nyss och blev en aning besviken. Jag tycker att det var tuffa grejer, men jag hade nog för stora förväntningar. Jimmy Choo gör asballa saker, men inte tillräckligt tror jag. Fast, vem vet. Det kanske är asballa när man ser dem i butik. Om jag hinner. Det släpps i butik den 14 November, och då är jag inte hemma..


"Zebra"-klackarna är dock to die for


Negerbollar.


Mötet gick bra. Jag måste dock börja läsa redan i Januari, eftersom mina betyg inte räckte. Jag blir besviken på mig själv att jag inte orkade någonting i 2an. Att jag var nära utbränning men ändå inte tog tag i mig och fixade mina betyg. MenMen. Jag ska inte straffa mig själv mera för att jag mådde dåligt av all stress, men jag blir fortfarande irriterad när jag tänker tillbaka på det.
När jag kom hem bestämde sig jag o min ena brorsa oss för att bak anegerbollar, så det gjorde vi. Fast han var en jävlen på att äta upp degen så det blev inte så många. Lite senare idag ska hela familjen till Donken för att äta. Jag har velat unna mig fet mat jättelänge nu, för jag känner att min kropp klarar av att ta bort det snabbt, så idag sa Mamma att vi skulle bege oss dit för att äta. Vid 19.00 kommer min man hit och då ska jag krama honom och känna mig trygg igen. Gud vad man kan sakna en människa efter bra några dagar.
- J <3

In action.

Han har blivit expert på att kolla i kors.

Mums.


Morgonmöte.


HejHejHallå.
Jaghar nyss ätit lunch med min mamma och syster och innan dess var jag på ett morgonmöte på ABF med min handledare Lena. Vi gick igenom alltifrån hur jag mår och till vd jag ska sattsa på innan detta året är slut. Och eftersom allting inte är helt klart, så vill jag inte skriva om det, utan jag talar om det när allting är klart till 100%. Mötet var iaf väldigt bra och det gjorde mig på lite bättre humör. Nu ska jag göra mig iordning inför nästa möte som är nere på Campus i Varberg hos en yrkesvägledare. Vi ska gå igenom Event Management-utbildningen som jag ska söka in till nästa höst och därmed gå igenom vad jag behöver för behörigheter etc. Jag hoppas verkligen att mina betyg är såpasst bra, så att jag inte behöver plugga upp massa innan. Så vi hörs efter det. Nu måste jag rusa.
TJARRÅ!
- J <3

Tips.


Precis duschat och tänkt på hur jag ska göra med mitt hår framöver. Det kommer att blo långt. Så är det bara. Jag hittade en sida på nätet precis som verkar jätte bra. HÄR! hittar ni den. Jag tycker att det var bra priser och det var bra att man får låna hem en färgring med alla deras färger på deras olika hår. Det är människohår också, så det verkar vara väldigt bra. Får se om jag ska fixa det nu någon dag om pengar går att ordna. Annars blir det i December. Jag vill ha långt hår till Jul, för jag ångrar mig så att jag klippte av mitt egna.
Godnatt.
- J <3

1399 :-


Palefice


Egentligen ville jag skriva Malefice, eftersom det är ett brittiskt band som spelar bra musik, men jag kände att blekansikte passar bättre atm. Jag vet inte vart jag ska börja för jag vet inte vad jag tycler om saker och ting längre. Jag vet inte varför jag reagerar som jag gör och jag vet inte varför jag mår bra ena sekunden medan jag nästa sekund vill springa ifrån allt. Men jag säger som Blondinbella skrev innan idag.. All mår vi dåligt ibland. Vissa väljer att dela med sig av det, andra inte men det är upp till var och en. Och som jag sagt så många gånger innan, jag skriver vad jag vill här och det är just det som får folk att börja se snett på mig. Jag låter all min skit gå ut över de jag älskar och saker som jag lovat andra och mig själv att aldrig göra om, gör jag ist ännu värre. Det är en frihetskänsla. Det är som om jag inte existerar i den riktiga världen, även fast folk utifrån fortfarande ser mig som "mig" och den jag är. det gör mig förjävla arg när jag tänker på saker som jag gör om och om igen så fort jag mår dåligt. det har aldrig och det kommer aldrig att handla om sårbarhet. Jag är hellre kall och slutar att bry mig så fort saker blir för jobbigt. Ju mindre problem, ju bättre mår jag. Precis som alla andra. Bara det att ordet problem kan innebära olika saker beroende på vem du är. Jag har svårt för att se mig själv så beroende av något att jag inte kan vara utan det i flera dagar. Dock ändrades det för snart 1.5 år sedan. Men jag ser det bara som något bra. Jag älskar det.

Jag vill ta tillbaka en del jag har sagt, skrivit och gjort. Men jag vill aldrig ändra på mig. Jag vill bara inte orsaka problem eller att det är jobbigt för någon. Men jag hoppas på det bästa i morgon. Och vad det bästa är antar jag att jag ska kunna berätta i morgn kväll. Jag ska stå i duschen jätte länge nu innan jag somnar. Jag ser inte fram emot morgondagen. Jag kommer dö av stress o trötthet. Jag som absolut inte får stressa, gör det ändå. Och det märks på min kropp. Den r alldeles flammig av utslag överallt. Tom. på benen. Där har jag aldrig haft det förr. Fyfan.

- J <3


Detta är mina ben efter ett gigg då jag var i moshen.
Det är blåmärken och svullnader för er som inte fattar.
Anledningen till varför jag lägger upp denna är för att
ge er en ca bild på hur mina ben ser ut av mina stressutslag.
För de ser typ ut såhär atm.

(Jag är en kvinna som gillar att röra mig när jag är på spelningar. Bilden beskriver nog hur jag var under mina bästa dagar. Nu är jag för gammal tror jag)


Filmtips.


Tänkte att jag sulle slänga iväg två filmtips inna jag ger mig ut på min powerwalk i1 timma nu innan det blir alldeles för kallt. Den ena filmen har jag väntat på sedan Heath Ledger dog och den andra blev jag nyss tipsad om.


Filmtips 1: The Imaginarium of Doctor Parnassus.
- En film med bla Johnny Depp, Heath Ledger, Collin Farell och Jude Law. Fantasifilm.






Filmtips 2: Shutter Island
- En film med bla Leonardo Dicaprio. Handlar om ett mentalsjukhus.



I made it.


HejHejHallå.
Jag är ganska nyss hemkommen från familjen Svane, vars barn jag passat. Det är samma barn som i Fredags, fast i dag var det mellan 06.30-16.00, så det var en aning jobbigare, men roligt. Jag har övervunnit alla äckligheter som jag har haft tror jag efter idag, vilket känns skönt. Nu är jag redo för egna barn på riktigt. För att ni ska först så kan jag berätta att jag har varit med om att flickan i familjen bajsade ner sig (!!!), en av pojkarna proppade ner otroligt mycket papper i toastolen, så det blev stopp efter att han hade kissat (översvämning..) och pärlor. Dessa jävla pärlor. Jag har alltid haft en lite skräck för dem, eftersom de lätt hamnar överallt, men samtidigt så älskar jag att pärla. Idag hände det att en full burk med massvis med små pärlor spilldes ut över hela köksgolvet när de satt och pärlade halsband. Tror ni jag blev glad? Nej. Men summan av dessa 3 händelserna fick mig att inse att jag älskar barn och att de faktiskt lär sig av sina misstag. Shit happens, men det får man leva med. Livet går vidare liksom. Nu är jag redo på riktigt för ettt barn och det vet jag att Jimmy är också. Inom 4 år så lovar jag att vi har en liten bebis tillsammans. Då har jag pluggat klart, vi har samlat på oss pengar så att vi kan skämma bort denlilla skrutten och Marionette är forhoppningsvis utan turnéer i 1 år (vill ju inte gå runt gravid hemma själv..) Dock tror jag snarare att de startat toppen på sin karriär..MenMen. Framtiden får bestämma. Jag ska iaf ha barn runt 22-23. Nej, nu ska jag kolla igenom min iTunes och komma fram till vilket band jag ska rekomendera idag. Jag ska brja att skriva mer om musik, så idag börjar jag med att presentera ett av mina favoritband just nu. Såvi hörs om ett litet tag.
- J <3
(Och Malin, på tal om nitarna som jag satte på min väska, så är det nitar som har grejer man viker och klämmer ihop undertill/bakom det man fäster dem i. Jag kan visa med en bild ikväll.)


Satt precis och veckoplanerade och kom fram till att denna veckan kommer vara en aning händelserik.

Måndag: Barnpassning 06.30-15.00.
Tisdag: Möte på ABF 09.20. Möte Campus 13.20.
Onsdag: Skissa och lämna in gaddnings-skissen till Bexx som ska gadda mig den 9 November.
Torsdag: Möte.
Fredag: Åker till Jimmy
Lördag: Ferbz har fest för hon fyller 19. Utgång.
Söndag: Chill.

Nej. Fyfan.Jag är supertrött. Nu blir det till att sova. Ska upp 6 i morgon bitti.
- J <3


Läser en mängd intervjuer med Jimmy o hans band numera.
En rolig som Jimmy länkade till innan var denna.
HÄR!


Wound.


Jag satt och åt pizza och kollade på GossipGirl-avsnittet som gick på tv (fast jag ade sett det innan..) och funderade lite på varför folk stör sig så otroligt mycket på mig som person. Jag kom inte fram till något vettigt svar att skriva i en offentlig blogg, för då skulle folk bara tro att jag är självupptagen och tror allt det bästa om mig själv. Så jag skiter i det och lyssnar igenom Converges nya platta igen. Sen blir det film.
-  J<3


I'm alive.


HejHejHallå.
Tro det eller ej. Men jag lever även fast att jag just nu bara vill lägga mer ner och sova ty resten av livet. Jag är så idiotiskt trött och jag är på ett konstigt humör, vilket känns helt fel för jag har inget direkt att vara sur/ledsen för. Eller en sak kanske, och det är att hårdisken där jag hade alla mina bilder, har gått sönder, så bilderna lär jag aldrig få se igen, vilket suger. Jimmy stack precis hem också, vilket också kan vara en orsak. Det känns så jävla tråkigt att inte kunna vara med varandra förutom halva Fredagar, lördagar och halva söndagar härdanefter. Allt pga jobb. Skitsamma. Jag ska rycka upp mig..
Helgn har iaf varit väldigt trevlig. I fredags åkte jag ju till Jimmy och dit kom det en familj bestående av föräldrar och trillingar på 9 månader. De var urgulliga och väääldigt lika. Men vilket jävla omställning det måste ha varit för föräldrarna att gå från att ha 0 barn till att få 3 på samma gång. På Lördagen åkte de hem och jag och Jimmy åkte hem till mig och har varit här tills idag. Jag är fortfarande hemma somsagt, men Jimmy stack hem till sig. Jag behöver egentligen sticka och göra ett ärende, men jag orkar verkligen inte, så jag hoppas att jag kan få göra det i morgon ist. De nya GossipGirl-avsnitten börjar om 20 minuter och jag är trött. Vilket nog kommer att resultera att jag kommer att bli sängliggande resten av kvällen..
- J <3
(Jimmy gav btw mig en fin stor rödros när jag kom med tåget till honom i Fredags. Sånna saker får mig att bli superglad..)

Mot Jimmy.


Så. Nu är jag helt klar och väldigt stressad. Ska sticka till Jimmy nu och tåget går om 34 minuter!!!!!
Ja gfår se nä rja ghinner blogga igen.
Take Care!
- J <3


update!


HejHejHallå.
Jag är hemma hos Jessica och Calle vars barn jag passar. Vi har ätit lunch bestående av lassange och sedan åt vi glass med varma hallon till efterrätt. Jag måste säga att det går förvånadsvärt bra att passa barnen. William som är 9 månader är urgullig och kryper runt och drar hunden i öronen och Nathalie som snart är 3, sitter och pärlar just nu. Leonard och Benjamin stack över till oss och leker med mina brorsor. Nej, nu ska jag sätta mig och pärla lite innan jag ska gå hem klockan 3. Hörs då!
TJARRÅ!
- J <3

Children.


God Morgon.
Jag har precis tagi en lång dusch och sedan ätit 2 ägg som min mamma kokade åt mig. Medan ja åt läste jag tidningen och helt plötsligt började det att snöa!!! Det kanske bra är jag, men är det inte lite olämpligt med snö när det fortfarande bara är Oktober? Det ska ju fortfarande vara höst? Usch, det är tråkigt tycker jag. MenMen. Nu sk ajag strax springa över till Jessica och Calles hus för att passa barn. Jag tänkte att det skulle pysslas lite idag. Måla o pärla tror jag. Och så hoppas jag att vädret är bättre, för hunden måste ut på en promenad. Nej, nu måste jag klä på min bekväma kläder. Blir antagligen mysisar nu på dagen och ombytning innan jag åker till Jimmy. vi hörs innan jag sticker till honom.
TJARRÅ!
- J <3


(Jimmys bild)
Busan och min syrra är ovänner.
I morse högg hon tag i Merri och hon började gallskrika..
Gammal sur katt.


SweetDream


Nej, nu är klockan 23 typ ,och jag måste gå och lägg amig för jag ska upp tidigt i morgon, närmare sagt halv 10. Så jag måste försöka få mina 10 timmars sömn, annars orkar inte jag. Och för er som inte har förstått vad jag ska göra i morgon, så är det så att jag ska vara barnvakt mellan 11-15 för 4 barn som är mellan 9 månader och 6 år. Det är min mammas väninna och hennes mans barn, så det ska nog gå super bra. Jag känner baranen, så det ska inte vara några problem. Efter det ska jag åka hem till Jimmy. Hemma hos honom komemr det attt vara 2 föräldrar med trillingar på besök. DEssa trillingar är 0.5 år, så det ska bli superspännande att se den. Jag har aldrig sett trillingar IRL innan. Mycket barn i morgon blir det. Men jag kommer också att få tillbringa kvällen o natten och dagarna framöver med min kära pojkvän. Och det behöver jag för jag saknar honom.
Nej, nu ska jag sluta babbla och gå och sova.
Hörs i morgon förmiddag innan jag ger mig iväg.
GodNatt.
- J <3

Top 10


Jag har suttit och fikat med Mamma och Kenneth en stund nu och kollat på lite program på TV:n. Men jag kunde verkligen inte sluta tänka på vilka mina favorit album är just nu. Jag har tänkt på det hela dagen faktiskt. Vad fan lyssnar jag på egentligen?! Såhär ligger det till. Jag är en metal/hxc kvinna, men visst jag lyssnar på party musik också såsom LadyGaga, Katy Perry, Ke$ha (!) osv. Men för det mesta är det metal o HxC. Så här är en liten lista på mina favoriter just nu (över album som kommit ut i år):

Metal/HxC/:

1. TheDevilWearsPrada
- With Roots Above And Branches Below
2. RaisedFist - Veil Of Ignorance
3. BuryYourDead - It's Nothing Personal
4. DespisedIcon - Day Of Mourning
5. AugustBurnsRed - Constellations
6. Converge - Axe To Fall
7. Malefice - Dawn Of Reprisal
8. Marionette - Enemies
9. As you Drown - Reflection
10. Underoath - Lost In The Sound Of Separation

Tips på bra band ni borde kolla upp alltså. Om ni inte redan har gjort det. Nu ska jag lyssna vidare på AugustBurnsRed - Constellations. Den är grym. Hörs sedan.
- J <3


Happy.


Gud, Jag känner mig verkligen jätte glad atm. Gick ner till stan somsagt och spenderade närmre 1 halvtimma på Ginatricot och provade massvis med saker. Framförallt tröjjor, men ni som känner mig, vet hur svårt jag har för att köpa tröjjor eftersom jag har boobs och en väldigt smal midja. Så alla tröjjor sitter skit och får mig att se större ut än vad jag är, och det är faktiskt väldigt tråkigt. (Därför jag älskar att gå runt i bandtischor som är st. S i killmodell)Jag provade dock en skitsnygg svart klänning, men st. 34 var förstor så det sket sig. Jag provade tillsisst ett par svarta jeans, och de passade skitbra så de köpte jag. Sedan vandrade jag vidare och stötte på en rad människor som undrade vartjag höll hus och vad jag gör på dagarna. När jag då svarar att jag aldrig shoppar i lilla staden Varberg utan i Göteborg och att jag har nya sköna polare där, så tyckte de att jag svek dem. Men de sägersamtidigt själva att de vil lbort från "hålan".Så jag får det inte att gå ihop riktigt. Men skitsamma. Jag hoppas på en promenad snart för jag håller på att få ett rasuriutbrott även fast att jag är glad. hur går det nu till?! Fan. Jag lyckas med allt verkar det som.
Hörs!
- J <3



Gristryne.


Alla i min familj hade fått hem brev om att vi skulle vaccinera oss mot svininfluensan. Borde jag?! Jag känner faktiskt att det egentligen bara är onödigt, för jag tror inte att det kommer att hjälpa. Och man kan faktiskt få komplikationer av den om jag förstått rätt. Men Men . Jag får se. Nu ska jag äntligen gå ut och gå ner mot stan. Jag ska gå om min gamla skol aoch se om jag hittar någon liten brud att ta med mig ner. Vi hörs senare!


TorsdagsSol.


Jag har problem. Jag klädde på mig en outfit bestående av mina paljettleggings från Bling, mitt linne med luva/krage från WeekDay osv. Men när jag ska klä på mig utterkläder beståående av Uggs o kappa, så passar det inte alls. Så det kommer att bli så att jag får klä på mig ett par vanliga svarta leggings och någon annan topp. Töntig jag låter, men det är faktiskt sant.  Jag måste ha kläder på mig, som jag känner mig bekväm i. Ja är ensam hemma jus nu med min syrra o ena bror, och syrran bara skriker för hon är övertrött. Jag har försökt natta henne lekt med henne och gett henne lite vatten. Men inget funkar. Tur mamma kommer inom 5 minuter. Annars hade jag dött. När mamma kommer hem ska jag gå ner till stan, för det är asskönt väder ute. Ikväll blir det en långpromenad med Wallah och jag ska visa henne ny bra musik hade jag tänkt. Om jag kommer ihåg det. Nej, brb. Måste försöka få syrran till att lugna sig.


Brag.


Hej!
Vill bara börja detta inlägg med att svara på Arons kommentar. Jag håller helt med dig, är man med i ett band och är som Johan har varit, så får man räkna med att sånna här saker sägs. Jag blev bara väldigt paff, det var därför jag reageradesom jag gjorde. Hopps verkligen inte du tog detta fel, för jag menade inget illa.. för som jag skrev, jag har inte med det att göra så jag bryr mig inte, utan blev bara paff..

Anyway. Jag hoppas verkligen inte att det blev arga miner mot mig nu, för jag menade somsagt inget illa. Jag har iaf sovit länge idag och gick upp och satte mig och pysslade. Jag gjorde sönder ett nitbälte och gjorde ett armband och pimpade min kameraväska lite. Vet inte om det blev så snyggt, men jag hade iaf något att göra en stund. Nu är lunchen klar på övervåningen, så jag ska gå upp och äta. Hörs efter det!


Ångestkväll.


Alltså. Jag har nog haft en väldigt tråkig dag om jag ska vara ärlig. Det har inte hänt någonting  eftersom jag inet har varit helt fris och inte haft ork. Jag har passat syskon, pysslat, varit ute och gått och sedan inte gjort så mycket mer. Jag hatar dessa dagarna när jag bara sitter o sitter och tänker på massa skit som kommerupp när man inte har så mycket annat för sig. Jag har suttit och tänkt på Marionettes December-turné mycket idag. Och det har fått mig till att bli lite ledsen. Jag kommer inte att kunna göra alla de där julsakerna med Jimmy iår. Vi kommer inte att kunna göra alla mysiga saker som vi gjorde förra julen, och det gör mig faktisk lite ledsen. Visst, det kan låta töntigt, men jultraditioner är viktigt för mig. Jag vill baka mina pepparkakor, baka mina lussebullar, gå på julpartys och stor shoppa julklappar och ha en takeaway-varmchoklad i handen. Jag vill proppa in nejlikor i apelsiner så attd et luktar sådär gott och jag vill göra det med Jimmy. Jag vill att han ska vara med. Men icks i år inte. För då sticker  han på en 3veckors lång turné runt om i Europa (MILANO bla. Vilket jag är galet avis på). Som tur är kommer han hem på sin födelsedag, vilket är den 20 December, så vi har faktiskt ett par dagar som vi kan tex. shoppa julklappar tillsammans på. Och det hoppas jag blir av. JaJa. Det är 1,5 månad kvar tills han sticker, så jag får ta tillvara på dagarna tills dess. Jag o Jimmy har alltid vetat om att det är långa turnéer som komemr att komma, så sedan 1,5 år tillbaka så har jag vetat det och de turnéer som han o bandet har varit på, har fungerat bra. Så det komemr det väl alltid att göra hoppas jag. Nåväl. Nog om detta. Nu ska jag gå till min säng och sätta på TV:n och unna mig något. I morgon ska jag nog till stan med Mamma. Sedan vara med Wallah och gå en långpromenad.
Take Care!
- J <3

Wishing Well.


Jag gick min långrunda, men det var vääldigt kallt måste jag säga. Det var halt också för den delen. Har vintern redan kommit? Jag har varit hemma en stund nu och jag satte mig ner och läste lite bloggar och kom fram till att det är ett par skor som jag verkligen vill ha, men det känns som att det börjar bli helt fel åstid för den sortens sko. OCh det är väldigt synd tycker jag. Anyway. Jag borde lägg amig i tid idag och fösöka att få ordentlig sömn i mig. Men det är lättare sagt än gjort. Jag ska ta lite frukt och kolla lite på TV tror jag. Eller sitta kvar vid datorn och kolla runt efter julklappar. Antar attd et snart är dags att börja köpa dem nämligen..
Hörs senare!
- J <3


Mums.


Tik Tok


Jag är helt fast av Ke$ha - TikTok. Hon är så grymt snygg och hennes stil är asball. Dock slår hon inte KatyPerry i coolhet, röst och utseende. MenMen. Jag fastnade här hemma och satte mig i min säng och fortsatte att pyssla med mitt fotoalbum. Det går framåt, men jag behöver nytt limm, så det får jag köpa i morgon så att jag kan fortsätta. Jag har också haft i uppgift attpassa min syrra lite idag, och jag tog ett par bilder på henne och hon är färjävla lik min ena brorsa. Helt sjuk. JaJa. Jag ska ta på mig träningskläder nu och gå ut och powerwalka med bra musik i öronen. Hoppas att jag klarar det bara, eftersom jag mår konstigt. Hörs efter det.
TJARRÅ!
- J <3


Lillsyrran Merri.


Facebook.


Tjenixen.
Jag har precis ägnat lite tid åt min Facebook. Jag underhåller den inte direkt, men idag så. Jag laddade upp lite livebilder jag har tagit, och kom på att de är av väldigt dålig kvalitet på den sidan. Jag vill einte lägg aupp original, eftersom jag vet hur vissa idiotergör. Jag tänkter iaf klä på mig och gå ut en stund. Behöver frisk luft och jag vill fota lite tror jag. Fast jag vet inte. Får se vad jag orkar. Jag ska iaf inte sitta vid datorn mer nu.  Så vi hörs senare i guess.
TJARRÅ!
- J <3


En bild på Mikael i Marionette som jag tog i Berlin förra året.
- Dålig kvalitet på denna, eftersom jag inte lägger upp högupplösta.


Godmorgon?


Nej, jag är fortfarande inte fri från mitt sjuka. Jag har knappt kunnat sova inatt eftersom jag har varit kall ena minuten och jätte varm andra. Jag fattar inte vad det är med mig. Så jag vknade vid 12 idag vilket känndes påtok för sent. Så nu har jag tagit det lugnt ett tag och ätit frukost samtidigt som jag läste en intervju med SonicSydicate i HallandsNyheter. De verkar verkligen vara Hallands stoltheter?! Anyway. Kanske borde börja skriva mer om musik här i bloggen..Aja. Nu ska jag kolla runt lite och försöka göra mig frisk. Jag som hade planer på att fika med Tiger i eftermiddag..
TJARRÅ!
- J <3


I Hallands Nyheter idag.


Close-Up


Marionette är med i nya numret av Close-Up Magazine. Där är det en helside intervju med Axel, Aron och Anton och jag måste säga att det sas saker där som gjorde mig lite upprörd, men jag har inte med saken att göra så ja gbryr mig inte. Det var kul att läsa och enligt mig var det lite tur att min kära man inte var med under den. NEj, nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta att läsa den och äta Pringels. Jag är beroende. Igen. Vi hörs i morgon. Då ska jag vara hemma och bli frisk så att jag orkar med resten av veckan. Jag vill bli frisk verkligen.
GodNatt!
- J <3

läsvärt.

Dagens.



Carey Hart


..anlitar förövrigt sin brud Pink som modell för sin underklädeslinje. Hon är fanimej snyggast i världen. Jag gillar hennes lår o hår. Jag gillar hela henne.


Kvällen.


God Kväll.
Jag har precis kommit hem från en trevlig kväll på TheBodyshop i Nordstan, Göteborg. det är Jimmys mamma som är butikschef där och hon och hennes grymma tjejer höll i en Vip-Kväll för speciella kunder och självklart blev det bubbel och smink till det. Det bjöds på handmassage, sminkning osv och man fick bra tips och råf om deras produkter. Jag själv använder bara produkter från TheBodyShop, vilket jag gillar. DOCK, har jag fortfarande Dior-mascaror, för de har kraftiga borstar, vilket jag är ett stort fan av. Nu ska jag kolla runt lite. Hörs sedan!
TJARRÅ!
- J <3

Detta använder jag varje dag.


Vip-Kväll


HejHejHallå.
Nu drar jag in till Göteborg med Mamma och hennes väninna för att gå på en vip-kväll på TheBodyShop i Nordstan. Kommer bli satans roligt. Hörs efter det.
TJARRÅ!
- J <3

Lyrics.



Trying to find an upside,

People might be afraid to commit suicide.
But unfortunately people die by bombs applied,
When desperation is oversupplied.
Taking lives, leaving witnesses cold as ice.



ursäktar ögonen.
men det var så då.
nu är det gone.

Fashionmingel.


Jag har inte kunnat gå och lägga mig. Jag är rädd att jag inte vaknar mer idag isf. så trött är jag. Så jag har suttit och spelat fifa 10 på mitt Wii i någon timma nu. Det är verkligen det bästa Fifa jag spelat, och ja, jag börjar bli riktigt grym på det. Jag satte mig vid min dator lite nu, för jag behöver hitta lite inspiration till vad jag kan använda och ha till mina paljettleggings. en oversize tisha kanske? Eller ett oversize linne? Jag har sett lite olika och jag tror jag behöver smalna av lite på mina armar om ett linne ska komma på fråga. Jag är inte en brud som ogillar sin kropp, snarare tvärt om. DOCK ogillar jag mina överarmar. Men det ska snart blli bra det också hoppas jag på. Jag finner inspiration hos denna bloggerskan. Bara så att ni vet. Nu ska jag kolla tillbaka på vad som har hänt under dessa 10 månader av detta året.
återkommer om ett tag.


Back.


Hej!
Jag är tillbaka hemma igen efter mötet på ABF. Vi gick igenom hur man ska agera i stressade situationer (vliket var en bra genomgång för mig, eftersom jag lider av stressbesvär). Vi gick också igenom om vad som komma skall för min del, eftersom ja har lite olika idéer o vad somskulle kunda hända inom 1 månad. Mer om det vid ett senare tillfälle, då jag inte kan säga så mkt i nuläget.
Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig en stund innan det är lunch som gäller. Jag är supertrött och jag blir äns inte pigg av Meshuggah, vilket betyder att jag är astrött. De är förövrigt de som gör min mest päpp med deras musik..
Hörs senare!
TJARRÅ!
-  J<3


TisdagMorgon.


GodMorgon.
Klockan r ca 8 och jag har redan varit uppe i en halvtimma. Jag är helt slut. Jag har inte kunnat sova i natt för jag har legat och kallsvättats större delen av natten pga min feber. Men eftersom jag tog mig själv i kragen (eller rättare sagt, mamma frågade om jag ville passa syrran o ena brorsan nu mellan halv 8 o 8 så hade inget val..) så gick jag upp tidigt och satte mig o drack varmchoklad och läste HallandsNyheter. Trodde det skulle stå skit om SonicSyndicate, eftersom de blev intervjuade igår, men nepp. Kanske i veckan då. Måste bara flika in med att jag inet är  ngt fan av dem o speciellt inte av deras nya material. Videon är ju en reklamfilm ?! Nej, nu ska jga sluta babbla om skitsaker. Jag ska göra mig iordning för att gå på ett möte på ABF klockan 9. Sedan hem och fixa sova lite innan jag, mamma o hennes väninna åkter till nordstan, Göteborg för att g å på en VIP-Kväll på TheBodyShop.
Hörssenare.
TJARRÅ!
- J <3

Vip-Outfit


Ska ju på Vip-Kväll på TheBodyShop i morgon. Det är min svärmors butik, vilket gör det hela lite extra roligt. Det kommer att minglas bland superbra prudukter och till det ett glas med bubbel och lite snittar. Kanske är det jag behöver så att min feber försvinner?! Jag kommer iaf att ha på mig något i denna stilen. Älskar ju B:s stil i GossipGirl. Så hon har inspirerar mig både i sätt o utseende. Nu är det dax för mig att stänga av RaisedFist i högtalarna och bädda ner mig framför TV:n och somna så att jag orkar upp 8 i morgon. Bara jag inte har feber.. Hörs i morgon alltså. Kommer sova utan min man inatt. Får se hur det går.
GodNatt.
- J <3


nylonstrumpbyxor. knäästrumpo. hög kjol. blus. kappa. boots. röda läppar o svarta ögon.


Tickets osv.


Godkväll.
Jag är hemma sedan lång tid tillbaka och har tillbringat kvällen med min mamma o Kenneth framför Tv:n med äpplebitar och inredningsprogram. Riktigt mysigt. När klockan var 21.15 kom jag genast på att jag var tvungen att runsa ner till Kvantum här i Varberg och hämta ut biljetter till TheDevilWearsPrada. Så jag tog på mig varma kläder och hoppade på cyklen och pinnade på som satan. Jag fick dem och är nu stolt över att äntligen ha köpt mina egn biljetter (en till jimmy också). Jag åker alltså ingen snålskjuts på Marionette eller Jimmy genom att försöka få gästlista osv. NÖJD är jag. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska fortsätta att pyssla med konsertalbum som jag började fiffla med innan ikväll. Men jag behöver nya pennor att skriva med, så får nog vänta ett tag tills jag fått tummen ur och köpt nya. Nu ska jag kolla runt lite på snygga outfits, sedan återkommer jag.
Hej sålänge.

Vit choklad o pyssel.

tickets

pälsmössa. kappa. leopardleggings o fårskinnsboots


Måndag.


Hej.
Åter igen har jag tillbringat ett par timmar i sängen framför datorn och kollat på Gossipgirl. Jag mår mycket bättre i dag, men fortfarande inte helt perfekt. Fortfarande lite feber, vilket är lite irriterande. Jag ska strax klä på mig och göra mig i ordning innan jag ska åka hem till mig. Så jag antar att vi hörs mer ikväll.
TJARRÅ!
- J <3

Gossip.


Godkväll.
jag har tagit mig igenom 8 GossipGirls-avsnitt idag, så jag känner att det är dax för att sluta för dagen. Jimmy ligger och spelar på sitt XBox och vi ska strax äta middag med hans föräldrar och efetr det blir det gott snacks till den 3e JohanFalk-filmen som är hyrd. Det är så roligt att titta på de filmerna för de är både bra och man känner igen sig, eftersom de är inspelade i Göteborg. Jag o Jimmy ska gå ut lite nu innan middagen för jag behöver frisk luft.
jag är ledig i morgon och planerar att åka hem til familjehemmet någon gång under kvällen.
Hörs i morgon.
TJARRÅ!
- J <3

old pic på mina o jimmys gaddningar när vi båda var nygaddade.
jag längtar verkligen tills den 9e November, då jag gaddar underarmen.


Vip-kväll.


HejHallåTja.
Jag ligger i Jimmys säng och kollar på GossipGirl. Har idiotiskt ont i min mage, vilket stör hela grejen. Kan liksom inte slappna av direkt. MenMen.. Kom att tänka på att jag blivit bjuden på en Vip-Kväll på theBodyShop i nordstan, Göteborg på Tisdag, så det gjorde mig lite gladare måste jag säga. Min mamma och hennes väninna ska också följa med, så det blir nog rikitgt trevligt. Annars så händer faktiskt inte så mycket nästa vecka,
Måndag: Ledig
Tisdag: Möte o Vip-Kväll
Onsdag: Ledig
Torsdag: Möte
Fredag: Passa barn o åka till Jimmy för de får besök av trillingar
Typ sådära. MenMen. Nej, nu ska jag kolla vidare på gossip innan Jimmy kommer hem. Han är inget stort fan av det. DOCK fick jag honom att se på ett avsnitt igår och han tyckte att det "inte var så dåligt ändå".. YES tänkte jag, men han ville inte se på ett till.
Hörs!
TJARRÅ!
- J <3

Söndagssjuk.


Hej!
Jag är fortfarande sjuk och har ont i hela kroppen, s idag ska jag ligga i sängen hela dagen så att jag blir friskt tills i morgon då jag också är ledig. Linus och Ferbie kom hit för en stund sedan för de skulle med Jimmy och Janne till Hisingen, då de ska byta replokal idag. Den nya ligger på hisingen och jag kommer att gå vilse varje gång jag ska dit, för det går nämligen bara buss till repan, ingen spårvagn. Och ni som känner mig vet hur sämst jag är på att åka buss och hur mycket jag hatar det. MenMen. Det blir väl en vana antar jag.

Igår hade jag och jimmy en sådandär slappar dag då vi verkigen inte gjorde någonting. Vi hade myskläder på oss hela dagen, kollade på JohanFalk och åt godis o chips efter den goda middagen. Det var en dag som vi båda behövde och jag trodde att jag skulle bli frisk. Men icke.. Nu ska jag kolla på Gossipgirl och äta pringels tills Jimmy kommer hem igen. Min kära svärmor ska strax ka och träna, så jag bl ensam hemma med hunden.
Hörs senare!
TJARRÅ!
- J <3

Sjukling.


HejHejHallå.
Jag är sjuk. har feber och känner mig allmänt dålig. Så idag blir en lugn dag med godis och bara mys. Perfekt en lördag som denna då vädret ärväldigt höstligt. Jag är hemma hos Jimmy som ni säkert redan förstått, och hans kära mor o far städar och röjjer i huset. Det luktar så där gott av rengörningsmedel.. Jag tänker strax gå med Jimy och hans mamma ner till några butiker och köpa godis och långa ljus. Behöver lite luft mellan GossipGilrs-avsnitten. Får se om jag orkar blogga mer idag. Annars hörs vi i morgon i guess.
TJARRÅ!
- J <3


ÄntligenFredag.


Hejsan!
Sitter i fam. Olaussons soffa och har precis varit på IKEA i Kållered. De skulle köpa nya lådor till deras självsortering, men det blev en hel del mera. Jag hitttade inget speciellt, men jag tänker åka dit med Mamma igen om om några dagar. Just nu håller Jimmy på att möblera om på sitt rum nere i källaren och han är på ett lite stressigt humör, så jag ska låta honom vara ett tag så att vi slipper tjaffs. Jag ska ist ägna mig åt bak. Jag har tänkt att baka en CheeseCake till kvällsfika. Ringde precis till min Mamma och frågade efter recpetet, för den hon gör är så otroligt god och glassig. Här är receptet:
CheeseCake

120 g Phil.Ost Original

1,5 dl Socker
3 Ägg
3 dl Grädde
0,5 msk VanilinSocker
Digistivekex
Steg 1. Ost+Socker röres ihop
Steg 2. Tilsätt en gula i taget under omrörning
Steg 3. Vitorna vispas hårt till skumm
Steg 4. Vispa ihop grädde och Vanilinsocker
Steg 5. Blanda ihop allting
Steg 6. Smula kex i botten av formen (OBS: Formen måste ha avtagbara kanter)
Steg 7. Häll i smeten och smula kex ovanpå.
Steg 8. In i frysen tills den är som glass.

Gårdagen var förövrigt helt grymt bra! Träffade sköna människor, drack öl och såg världens bästa HardCoreband. En kväll att minnas. helt klart. Nej, nu ska jag baka och sedan vila innan vi ska börja med middagen (Tacos). Ikväll blir det bla. Idol. Ha det bäst ikväll så hörs i imorgon.
TJARRÅ!
- J<3

RaisedFist.


God eftermiddag!
Dagen på ABF slutade bra. Jag är hur nöjd som helst över att ja ghar tagit beslutet att utbilda mig till Event Manager. Jimmy kom och mötte upp mig utanför arbetsförmedlingen, där jag skulle lämna papper och efter det stack vi hem. Det var jobbmässa där, så det var grymt mycket folk. Västnytt var där och filmade, så jag är kanske med på tv ikväll?!
Ikväll skiter jag och Jimmy i VIP-Kvällen på Bianco. Istället klär vi på oss HxC kläderna och sticker till Trädgårn' och går och ser Raised Fist tillsammans med lite vänner. Det komemr att bli skitroligt tror jag coh det kommer att vara grymt att se dem ige. Såg dem sist på Metaltown 2009, så det ska bli kul att se dem på en mindre scen ikväll. Tills dess. Ha det bra och keep it HxC.
TJARRÅ!
- J <3



torsdag.


HejHejHallå.
Jag har precis varit på et möte hos en yrkesvägledare. Jag har kommit på att jag ska utbilda mig till Event Manager och börja på högskolan nästa höst. JAG ÄR SÅ HÄR PÄPP! det ska faktiskt bli grymt kul och jag tror det kommer att passa mig perfekt. Mer vad det är kan jag gå in på vid ett senare tillfälle. Det handlar iaf om event osv.

I eftermiddag när jag kommer hem är det VIP-Kväll som gäller på Bianco Footwear. Det är iaf vad jag hoppas på, men jag får se hur jag och Jimmy mår. Vi är lite sjuka båda två nämligen. Jag komemr att vara hos Jimmt tills på Måndag så det blir en lugn helg hos honom.
hör i eftermiddag!
TJARRÅ!
- j <3
beställde en biljett till TheDevilWearsPrada den 5e November igår. Andra gången på 1,5 år jag köper mig en biljett för att gå på spelning vilket känns ASUM!!!

Onsdag.


HejHejHallå.
Vilken dag. Jag vaknade av min katt i morse som sprang ut och in ur mitt rum och tillslut steg jag upp med extrem huvudvärk. Jag åt och gjorde mig iordning för att gå på möten på ABF. När jag vandrade dit i morgonsolen, slog det mig att jag gaddar mig snart och måste gå till Rebecka (som ska gadda mig) och visa henne skisserna och min idé. Jag lyssnade samtidigt på Raised Fist och kom då att täka på att jag nog skiter i att gå på dem i morgon i Göteborg. Jag tar med mig Jimmy till VIP-Kvällen på Bianco ist. Om vi båda känner oss krya.
Jag har haft 2 möten idag. I morse var det en kvinna från Lernia Bemanning som pratade och som förkladade vad ett bemanningsföretag håller på med och vad de kunde hjälpa oss ungdomar med. det var väldigt intressant med inget för mig tror jag. Efter det var det lunch och då kom Mamma och Syster för att hämta upp mig och så stack vi och lunchade på Campus. Mycket gott. Vid 14 tiden vard et ags för dagens 2a möte som betod av att en äldre kvinna skulle prata och förklara för oss vad Facket går ut på. Jag fattade nästan ingeting eftersom hon pratade i 110 km/h och såg förjävlig ut. (ursäkta).

Nu i eftermiddag har jag bar tagit det lugnt för jag har en tjock hals som verkar börja bli sjuk. Jimmy är också dålig så vi kommer antagligen bli supersjuka båda två. Hur tråkigt som helst. Men jag ska fösöka få med honom på en promenad nu, för jag behöver frisk luft innan jag ska lägga mig. Blir tidig sänggång idag också.
Hörs i morgon.
Godnatt!
- J <3

BilligShopping.


Godkväll!
Jag och Jimmy är nyss hemkomna från Ge-Kås och vi är några hundralappar fattigare. Men vad gör det? Det var så trevligt och vi handlade av Nella som satt i kassan, och sedan så åkte vi också med henne hem. Vi kom dit väldigt sent så det var väldigt utplockat på storlekar, men vi fyndade lite saker iaf. Jag är supernöjd och kommer att sova gott i natt. Jag ska duscha nu. Sedan sova för jag ska upp halv 8 i morgonbitti. Jag ska försöka att åka til lMormor och morfar i morgon, men vi får se vad som hinns med. Hörs i morgon. Då ska jag lägga upp en identisk bild på ett äkta par fårskinnsskor och vara som Kissie. Hon tror att man behöver vara sveriges största blogegrska för att ha ett par asballa skor. Men icke.
Sov gott!
- J <3


(Mörkgrå yllekappa. tuggummi. väska. plånbok. leopardleggings. nätleggings. overkneestrumpor)



VIP-Inbjudan


HejHejHallå.
Sen bloggning. Jag vet. Men jag har haft möte idag och sedan så har jag och Jimmy umgåtts väldigt mycket med min familj tills nu. Vi har suttit och spelat Wii-sports ett bra tag och nu har viprecis avslutat en middag bestående av strömming och potatismos. MUMS! Jag fick en VIP-inbjudan till idag. Denna gången är det ifrån Victorins Guld som ska ha en Thomas Sabo-kväll. Där ska senaste kollectionen av klockor oh smycken visas upp tsm med snittar och bubbel. Den 29 Oktober är detta och jag ska ta med mig en vän. Undra vem..
Förövrigt så fick jag och Jimmy ett ryck precis. Vi sticker till Ge-Kås nu och handlar lite. Träffar förhoppningsvis Nella (som ja förövrigt var med igår vilket var jätte kul). Kommer hem vid 21.00 tiden antar jag. Hörs kanske då. Eller i morgon.
TJARRÅ!
- J <3


PARTYBILDER.


Från i Lördags kommer nu lite bilder på vissa personer som var med och partajjade på CityPub och Gamleport.



Måndag.


HejHej!
Ny vecka. Nya tag. Jag har varit jätte dålig på att skriva blogg den senaste tiden, men det är så mycket som faktiskt händer, så jag har inte tid eller lust faktiskt. Jag har iaf en stund över just nu, så tänkte berärtta lite om dagarna som gått och vad som väntar denna vecka. Igår berättade jag om min braiga födelsedag och att Jimmy hade hållt på med hemlisar hela söndagen. Det visade sig tt min älskade pojkävn hade fixat ihop middag med 2 rätter och filmmys. Han började att bjuda på lövbiffgormet och pasta, vilket är min favoriträtt nästan. Iaf top 5 helt klart. Sedan blev det en actonrulle tillsammans med hans föräldrar och jag måste säga att det var den knepigaste filmen jag sett. Kommer inte ihåg vad den hette dock.. Efter det var det dax för den andra delen av middagen och då small det. Jimmy hade gjort 2 olika Sushis (eller maki eller vad rullarna nu kallas) och fritterade kycklingbitar!!!!! Hur gott som helst. Till det kollade vi på JohanFalk-Vapenbröder som var superbra och sedan blev det tidig sänggång som pricken över i:t. Verkligen en superdag var det.

Idag är det måndag och jag åkte hem från Jimmy i morses för jag skulle på möte på ABF. Efter det gick jag hem och lekte med min syrra som typ kryper nu och sedan somnade jag till lite framför TV:n. Nu ska jag byta kläder, för jag ska ut och äta med min kära vän Petronella. Hörs innan jag drar!
(Ska ringa Jimmy med. Han har varit på arbetsintervju..HOPPASHOPPAS!!!!
)
- J <3

AfterParty.


HejHejHallå.
Tänkte slänga upp ett kort inlägg om hur läget är efter den underbara gårdagen.Jag hade en super fördelsedag på flera sätt. Började klockan 14 med att ca 20-25 pers från min släkt och familj kom och det bjöds på smörgåsborg. Allt som har med frallor och pålägg fanns och det verkade som att alla trivdes. Till efterrätt blev det äppelkaka och massvis med kakor. Vid 17 tiden kom det vänner hem till mig och jag blev sminkad av Sarah. Vi betällde 2 taxibilar ner till tåget eftersom det regnade och sedan började kvällen. Vi åkte in till Göteborg och började med en trevlig middag på JB först. Jimmy höl ett fint tal och det var hur trevligt som helst. Efter det begav vi oss till CityPub och mötte upp Aron, John och Adam. Efter en stund kom Sara och Kicki och allting blev ännu bättre. Jag fick drinkar av Sara och en trisslott som jag vann 50 kr på. När klockan närmade sig halv 1 drog vi vidare till Gamleport och där var det mer drinkar och lika trevligt. Vid 2 drog vi hem och jag somnade nöjd och glad över att dagen var så bra. Tack alla som var med. Ni gjorde dagen och kvällen värd.

Idag är allting mysigt. Jag kollar på GossipGirl avsnitt och Jimmy fixar massa överrraskningar tills ikväll. Han har hållt p jätte länge....Bilder från igår kommer kanske idag. Annras i morgon.
TJARRÅ!
-J<3

Fyller 19.


HejHejHallå.
Idag fyller jag 19 ocgh firandet har redan startat. Jag nöttes av skön sång från hela familjen o Jimmy i morse vid 9 tiden och öppnadfe paket och fick frukost på sängen. Jag blev super gladöver grejerna jag fick. Precis vad jag hade önskat mig. Under hela förmiddagen har jag bakat, fixat och donat inför dagens kalas och jag måste säga att jag är grym på att baka. Hoppas bar att det funkade att göra en äppelkaka utan bakpulver ?! .. MenMen. Nu ska jag måla mina 20 naglar röda och plocka fram  kläder som jag ska ha på mig ikväll. Ikväll kommer det först hem kompisar och seda nåker vi in till Göteborg och möter upp massa folk där och gå ut. Blir antagligen Henrksberg eller DiamondDogs på Avenyn. Kommer bli hur kul som helst tror jag. Kommer inte att logga på ett tag nu, men det fattar ni säkert. Nu ska jag fortsätta att fira min födelsedag. Kalas kl 14 till att börja med.
TJARRÅ!
- J <3


Fina presenter på morgonen.


Modelljobb.


GodmorgonGodmorgon!
Jag sitter här nyduschat och är super hungrig av någon anledning. Jag brukar aldrig vara det på morgonen annars, så det känns lite fel. MenMen. Blir en lätt frukost med naturell yoggi och müsli lite senare när min man har vaknat. Idag är det ett jobb som ska utföras och det gäller TheBodyShops 30 års jubileum. Ida och 3 fredagar frammåt ska jag sitta som sminkmodell i butiken i Nordstan i Göteborg. Detta går ut på att jag kommer att få 1-2 makes lgda på mig under dagen och TheBodyShops sminkös kommer att prata om produkterna som den lägger på mig och varför hon valde just dem. Detta ska bli vldigt roligt och jag hoppas att det är flera stycken som kommer förbi. Ni får prover på olika produkter av Jimmy Olausson utanför butiken. Bara att komma in och fylla burken.

Förövrigt så anmälde jag mig nyss till Chicy.se:s VIP-Kväll på Bianco i Nordstan den 8:onde Oktober. Spännande!! Och sedan så kan jag ju tala om att jag och Jimmy tänkt att luncha Sushi innan vi går till butiken. Jag har varit sugen på det i nästan 1 veckan nu så nu är det allt på tiden tycker  jag. Vi kommer hem ikväll igen, men då blir det familjemiddag här hemma med min familj och sedan så blir det till att förbereda inför kalaset jag sa ha imorgon. Jag fyller ju 19 då.
Ha en underbar dag i höstsolen. Njut lite för mig med, för jag kommer att sitta inne hela dagen.
Hörs ikväll!
-J <3

Kväll.


Ville bara tala om att jag har haft en underbar eftermiddag/kväll hos min moster och hennes familj. Det blev god kvällsmat med massvis med mackor och efter det åt vi äppelkaka som vi hade bakat. Superduper glad gjorde denna kvällen mig. Iaf till en viss del. Fick reda på en del dåliga nyheter också, men det löser väl sig som alla säger. I morgon ska jag sitta modell för TheBodyShop i göteborg (nordstan), så blir inte så mkt till bloggning då. Men jag ska ta massvs med bilder osv. MEn nog om detta nu. Skriver mer om det i morgon bitti innan jag ger mig av.
Godnatt!
- J<3

Ge-Kås.


HejHejHallå.
Tillbaka efter en hel förmiddags föreläsning på Ge-Kås om företaget, butiken och grundaren Göran Karlsson. Det var grymt roligt och det var så häftigt att något som en gång var så litet, numera är världskännt. Man fick komma bakom kulisserna och veta en mängd olika saker och det var riktigt intressant faktiskt. Jag kan förstå på ett sätt varför hon som höll o föreläsningen, varför hon har jobbat där sedan 1991, för det är ett bra företag att jobba för på många olika sätt. Dock är det inte ett företag som man kan klättra så mycket inom (vilket jag kan tycka är viktigt) men det finns så otroligt mångaolika saker att arbeta med inom företaget Ge-Kås, så jag förstår ändå varför man väljer att stanna kvar om man trivs.
Jag kom hem för någon timma sedan och lunchade med Mamma, Brorsan, Syrran och Jimmy. Efter det blev det lite Wii-speande innan jg beslutade mig för att sätta mig här lite och kolla igenom H&M:s hemsida. OCH JAPP! Jag blev förälskad i ett par skor som jag ska köpa om jag får pengar när jag fyller år. GUD. Älskar dem. Nu ska jag och Jimmy göra oss lite iordning, för vi ska till min moster och fika. Hörs ikväll!
TJARRÅ!
- J <3


Görsnyggt!


RSS 2.0