Fashiononline.


HejHejHallå.
Min kära blogg fick inte tillbaka sitt utseende igår pga att jag vill vänta tills jag har tagit nya bilder till headern, vlket ska göras idag för vädret är strålande. Jag minglade in på H&M:s hemsida igår eftermiddag och fann ett par riktiga gobitar, som ska försöka att införskaffas idag faktiskt. Inte allt kanske, men en del av dem (om det nu finns inne i butik). Jag är hemm ai lilla Varberg och sk aluncha med hela familjen. Jimmy ligger fortfarande och sover, så jag får sparka upp honom strax. Vi ska ha en foto-dag, dvs gå runt och fotografera varandra och vyer.
Vi ska också umgås med vårat kära par Nella och Pontus ikväll, vilket jag ser fram emot. MEn mer om det senare, när jag kommer hem ifrån lunchen/fotograferingen.

Hörs sedan.
-J <3

BackOnTrack.


HejHejHallå.
Jag är tillbaka efter turnén (som blev kortvarig pga sjukdom) och flera dagars blogguppehåll. Jag kan börja med att tala om att jag mår bra och att jag ska komma igång med bloggen nu igen. Jimmy ska fixa min layout idag, eftersom han var lite dum och råkade förstöra den som jag hade innan.
Turnén ställdes somsagt in och efter en kort med trevlig visit i Stockholm har jag och Jimmy hjälpt hans syster och hennes sambo att fixa och dona i deras nya lägenhet i Borås. Vädret har varit värdelöst, vilket har gjort att vi inte har gjort så mkt mer på dagarna är att hjälpa dem och sedan åka hem igen och kolla på film och baka olika saker. De filmerna vi har sett har varit bra. Vi började med Zombieland och sedan såg vi Hard Candy. Båda filmerna var bra med  den sistnämnda var lite väl rå. Men gillar man råa filmer så är det en film man borde se. Helt klart.

Idag är det det Fredag och detta är sista lediga Fredagen för min del, eftersom jag börjar joba heltid på en förskola på Måndag. Så idag ska jag och min kära man åka till Varberg för att umgås med lite vänner där och det ska bli roligt. En tjejkompis till mig fyller 19 idag också, så henne skulle jag vilja träffa. MEN. Jag och Jimmy har tillsammans med Nella och Pontus, planer på att bowla ikväll, men vi får se hur det blir med det för Nella är seg på att svara på mess. Nej, nu ska jag kolla runt lite på H&M:s hemsida. Har fått nys om ett par saker därifrån.
Hös sedan.

Nattblogg.


Godkväll.
Det blev en riktigt mysig middag här hemma i Jimmys hus tillsammans med Jimmys mamma, syster och hennes sambo Martin. Vi pratade mest om hur våra föräldrar reagerade/gjorde när de första gången träfade oss och vi fick oss några ordentliga skratt. Ibland kan verkligen föräldrar vara pinsamma.. När jag och Jimmy får barn och om det är en flicka, kommer han att vara den beskyddande pappan som granskar hennes pojkvän HÅRT, men som samtidigt kommer att "skämma ut henne" genom att säga saker som tjejer tycker är pinsamt. Och är det så att vi får en pojke, kommer Jimmy att vara pappan som också här säger pinsamma saker men som också prutar i sonen att han ska vara väldigt rädd om sin tjej och ta hand om henne. Jag längtar verkligen tills det händer för jag komer att stå och skratta och tycka synd om tjej/pojkvännen till vårat barn, för Jimmy kommer bara att dra massa skämt o säga pinsamma saker. Men sån är han och han kommer att göra det för att testa människan som är påväg in i våran familj, vilket egentligen bara är bra. han kommer väl bli den där typiska föräldern som skämmer ut sitt barn. Haha. Aw, jag ser det framför mig.

JaJa. Jag ligger i sängen nu och ska försöka somna, men jag tror inte jag kommer att kunna somna innan Jimmy har ringt och sagt att båtresan från Danmark gick bra. Spelningen som de har haft i Århus ikväll hade gått bra, men det hade varit lite problem med hans metronom. Det var också skönt att höra att Aron hade frisknat till (så det är inte svinis hoppas jag). Imorgon möter jag somsagt upp dem i Stockholm och sedan bär det iväg. Jag tänker att blogga varje dag och uppdatera så mkt jag kan/hinner för att ni ska kunna följa med under tiden på turnén. Tills dess. Sov gott så hörs vi innan jag sätter mig på tåget mot Stockholm i morgon.
Godnatt.
- J <3


Fredagsmys.


Godkväll.
Jag hade fattat helt fel gällande när min kära svärmor slutade jobba. Det var 17.00 hon slutade inte klockan 16.00, så jag fick tid till att ringa min pojkvän (med hjälp av Skype såklart, då kostar det 0 kr/minuten även när han är utomlands som nu) och fick reda på att det var dubbelbokat på det venuet som de och de andra två Amerikanska banden skulle spela på, så det blev lite struligt där. Men resan till Århus hade gått bra. Känns bra att vi äntligen har skaffat oss varsin telefon som tillåter SKype, för innan har vi varit tvugna att sitta vid våra datorer om vi skulle prata gratis med varandra, och det blev aldrig av att vi gjorde utan ringde från o till våra mobiler ist. Så ni kan ju tänka er hur mycket vi fick betala efter att Jimmy o bandet varit på en europa turné i 1 mnad förra året?! Sjukt mycket kan jag tala om. MenMen. Nu slipper vi dyra mobilräkningar iaf.

Nu ska jag gå ner till ICA för att möta Jimmys mamma som kommer med pendeln från stan. Vi ska handla något gott att äta ikväll och jag ska också handla lite godis och dricka som jag kan ha på tåget i morgon.Efter det ska vi gå hem hit och laga middag tillsammans och sedan bänka oss framför Idol med varsin skål panacotta med hallonsås. UNDERBART! Det blir tidig sänggång för mig för jag måste vara helt utvilad inför morgondagen och veckan som kommer. Så vi hörs i morgon igen. Ha en superkväll!

-J <3

Jag har ju klippt mig också. Vilket ni kanske märker för det är inte mkt som spretar ut under mössan.


Nails.


Detta kom fram när jag tog bort mitt svarta nagellack.
Blev lite överrraskad över att jag hade så "långa" naglar. Så nu ska jag måla dem med stärkande nagellack och sedan ska jag färga håret. Kom på att jag måste slå ihäl lite tid om jag ska matcha in så att jag är nere vid bussen klockan 17.00. Så måla naglar o färga hår passar bra då.


Bad Romance.


Just nu har jag Lady Gagas nya i högtalarna på Jimmy rum, vilket betyder dunderljud. 2st studiohögtalare, 2st 80 cm höga högtalare och sedan 2st 50 cm högtalare. Tur att jag är ensam hemma och att de flesta grannarna r på deras arbeten. Anyway. Jag drog i mig nudlar ist för Smoothie, men det är typ samma sak om man tänker på kalorisnåla maträtter. Nu ska jag dansa i kläderna och sedan ska jag gå ut och gå och sedan också låna en bok på biblioteket. Jag tror jag ska försöka matcha in det så att klockan blir 17.00 när jag är klar med promenaden/biblioteket, för då kan jag möta min kära Svärmor vid bussen och gå tsm med henne hem. Så jag funderar på att packa min lilla väska som jag ska ha med mig på tåget i morgon. Det blir en handväska med allt tjejjit i , en kameraväska och en datorväska. Jag är jätte taggad faktiskt. det roligaste under turnén tror jag att Finlandsfärjan kommer att bli. Fast jag tror hela skiten blir nice. Dock hatar att folk blev sjuka och att jag säkert får Svininfluensan och inte kan börja praktiskten efter turnén, men vafan ska man göra. Nej, nu ska jag dansa i mig kläderna. BRB!

Skandinavian Tour.


Godmorgon.
Jag har precis vaknat och är sådär superduper hungrig, men jag orkar inte gå ur sängen riktigt än. Det finns få saker som är så gott som att ligga och dra sig i sängen på morgona. Anyway. Marionettes Skandinavien turné börjar idag och killarna åkte klockan halv 7 i morse. Första stoppet är Århus, Danmark och sedani morgon sa de upp till Stockholm. DE ska åka 95 mil, och jag är inte avis somsagt. Jag åker ju och möter upp dem i Stockholm i morgon och följer med resten av turnén.
Men idag ska det förberedas osv. Jag ska gå upp och dra i mig en smoothie till frukost och sedan ska jag gå ut och gå en promenad och låna en bok på biblioteket. efter det tänkte jag höra av mig till Jimmys syster och höra med henne om jag kan komma bort till deras nya lägenhet eller inte. Mitt busskort gäller bara efter 16.00, så jag har lite tid att slå hjäl. Jimmys mamma kommer hem vid 17 tiden och jag känner att jag skulle vilja vara hemma då nämligen. Men vi får se hur jag gör. Ikväll är det bara jag och Jimmys mamma hemma, eftersom Jimmy o hans pappa stack i morse, så vi ska äta en od middag, panacotta som efterrätt och kolla på Idol. Jag kollade precis på genrepsklippet från Idol på TV4:s hemsida,och jag tror att det kan bli riktigt bra ikväll. Men det är inte så många kvar nu märkte jag. Det var ett tag sedan jag såg en Fredagsfinal. Jag kanske borde kolla på förra veckans nu medan jag äter frukost?!
Hm.. Vi hörs sedan!

Och som ni ser är min blogg inte som den ska. Jimmy råkade förstöra den inatt så den fixar sig om 1 vecka typ.

Myskväll.


Godkväll.
Jimmy kom hem för ett tag sedan och vi har druckit té och ätit knäckemackor. Nu sitter han, eller ja, han står och rockarloss medan han spelar Guitar Hero. Jag tror han är laddad inför turnén som drar igång imorgon. Synd då att han är trummis så han inte får användning för sina rockmoves. Aw, han är söt och jag inser varje gång när jag tittar på honom hur lycklig han gör mig.
Nu när han har spelat klart, komemr han vilja skriva ett hat-inlägg på sin blogg, och idag tror jag att det kommer att handla om Kissie och Dessies pälsvästar som jag snackade om tidigare idag. Sedan ska vi lägga oss i sängen ochkolla på TV och mysa innan vi somnar. Jag kommer att somna på hans bröst, precis som vanligt och han kommer att fråga mig vad jag håller på med när jag väl har somnat. Jag smaskar och skrattar nämligen i sömnen har jag förstått. MenMen. Vi hörs i morgon. Då ska jag låna boken som jag glömde göra idag, åka till Jimmys syster och hennes sambo som öpt en ny lägenhet och gå en promenad. Ser fram emot Fredagen och ännu mera Lördag, då jag åker till Stockholm. Fast, jävligt segt om Svininfluensan har drabbat bandet. Hoppas Aron kryar på sig.
Godnatt!
- J <3

Mina änglar.


Gaddning.


Den håller på att läka fint och jag kan inte sluta titta på den. Borde beställa ny tid eftersom jag kommit på vad jag ska bygga vidare med.


Önskelista.


Så, nu har jag kopplat av med 3 avsnitt av GossipGirl så nu vänar jag på att avsnitt 20 från 3e säsongen ska komma. Antar att det blir till att kolla på det efter turnén. Jimmyboy är ock repar och packar in i bussen. De åker klockan halv 7 i morgon bitti och jag åker klockan 12 på Lördag så jag slipper den första spelningen som är i Århus och den lååånga resan därifrån till Stockholm. De ska åka 95 mil på Fredag natt/Lördag dag, så jag behöver bara drabbas av tågresan mellan Göteborg-Stockholm.

Jag har hunnit fundera lte över vad jag ska önska mig i julklapp detta året, och ja har kommit fra till att det inte är mycket alls egentligen. Dock lite dyra saker, men andra är mer "normala" så att säga. Hoppas att jag har varit tillräckligt snäll i år så att tomten vill ge mig något på önskelistan iaf.
Jag önskar mig:

* Dator - MacBook
* Svart el. marinblå damcykel
* Svart morgonrock (är det bara min familj som kallar det för det? Säger man badrock el morgonrock?)
* Löshår
* Svart skinnväska
* Nagelvård
* Produkter från TheBodyShop - Sotögonskugga, ögonskuggsborste, foundation (puder variant), kokos bodyscrub/bodybutter


Det är väl detta som jag har kommit fram till att jag önskar mig. Men jag antar att jag kommer att komma på en hel del mera, för det är ju ett tag tills det är julafton. Dock inte så länge, vilket skrämmer mig lite för det är vääldigt nära nu tills Jimmy åker på den nästan 1 månad långa turnén..MenMen. Nu ska jag gå ut och gå. Sedan ska jag frsöka få lite shyssta bilder på min nya tatuering som jag kan lägga upp här och på Facebook. Men det är svårt att fota, för jag har den på högerunderarm, och jag är sämst på att använda min vänstra hand när jag ska fotografera..
- J <3

Naken Gaga.


Igår fick jag äntligen syn på bilderna som är tagna på Lady Gaga när hon är på semester och inte har något smink på sig. Jag tror det var i en "se&hör" som jag såg bilderna och fick likväl som alla andra, en stor chock när jag såg dem. Men samtidigt förvånades jag inte över bilderna. Hon är grovt sminkad när hon visar sig vid offentliga samanhang, och hur trodde vi eentligen att hon såg ut utan smink? Jag kan bara ta mig själv som ett exempel. Jag älskar att gå utan smink och gör det nästan hela tiden numera (utan när jag ska iväg på tillställningar och ibland när jag shoppar) och jag ser inte alls lika vårdad ut när jag inte har massa smink i ansiktet, så folk får säkert en chock när de ser mig också. Eller? Nej, men först fick de det kanske men numera borde folk ha vant sig. Men iallafall. Jag tycker att Lady Gaga ser charmig ut utan smink på något vis, men jag vet inte. Självklart gör kändisar kunna gå utan smink på vardagar när de är ute men hunden, handlar eller shoppar om de trivs i det.. Så vad är det media vill ha sagt när de publiserar bilder på kändisar utan smink? Sålänge en männiksa trivs med sitt utseende, så är det väl ingen idé att klanka ner på dem och säga att de ser förjävliga ut utan smink osv? Men visst. Nu fick man reda på hur hon egentligen ser ut och får sjävl bedömma vad man tycker och det kanske är något bra. Jag vet inte.

Hittade bilden på Google.


Kissie/Dessie.


Goddag allihopa!
Jag har precis tagit mig en lång dusch och unnat mig en kopp thé och läst GP. Men under tiden som jag gjorde detta så satt ag också med miniPhone och kollade igenom lite bloggar. Och eftersom jag älskar att läsa alla fjortisbloggar, så läste jag självklart Kissies och Dessies bloggar. Och när jag gjorde detta märkte jag en vääldigt rolig grej. Kissie har nämigen för ettantal dagar sedan lagt upp en bild på saker hon shopt under den dagen, och med bland de sakerna fanns en väst med päls på som hon sa var äkta päls och hon ville inte tala om vart ho hade köpt den. Men nu idag när jag var inne på Dessies blogg så såg jag att hon hade köpt en likadan på H&M för 400 :- och det var fejkpäls?! Är det bara jag som tyckte det var lite komiskt?

Först bilden är från Dessies blogg och den andra från Kissies blogg.

För det första: Kissie skriver inte här att det är äkta päls, men gjorde det på bloggen..
För det andra: Ofta inte Dessie varit inne på Kissies blogg och sett denna och sedan härmat?!

 

Nej nog om det. Men jag fann det bara väldigt komiskt när jag läste detta idag. Jag håller mig borta ifrån att klanka ner på olika blaggare. Det får Jimmy sköta på sin blogg.HÄR! Idag har jag en del planer och det är att jag ska packa i den "riktiga" väskan som ska med på turnén, göra listor etc. , låna den 5:e boken av Lotta Thelloch gå ut och gå en långpromenad med hunden. Jimmyboy ska repa hela kvällen så jag ser det som en chans till att gå en extra lång promenad och förbränna lite kalorier. Och på tal om kalorier. Jag läste i GP idag att Sveriges mest köpta pizza är Kebabpizzn, och den innehåller 50% fett och 26% kalorier (eller ngt liknande). en Kebabpizza täcker en kvinnas dagsbehov av kaloriintag (räcker alltså att äta 1 sån/dag för att få i sig det man behöver) och man borde undvika salt minst 2 dagar efter att man har ätit en sådan pizza. Jag kan väl inte påstå att jag blev så värst sugen på pizza när jag läste detta. Nej, nu ska jag försöka väcka min kära pojkvän. Klockan är strax 13.30 och han har inte vaknat än. Han sover alltid lite extra länge när hans föräldrar inte är hemma. Och idag är hans pappa o hämtar turnébussen tror jag. Skabli spännande att kika på den i eftermiddag.

Hörs sedan!


Turnépack.


När ja resade min garderob kom jag fram till att hälften av alla mina kläder är hos Jimmyboy och det visade sig också när jag skulle ta fram grejer som jag skulle packa ner och ha med under turnén. Men jag fick plockat ihop lite skit iaf och kom att tänka på att jag ska tänka som när jag åkte till Hultan: " Ta med 2 brallor o tischor, så räcker det gått och väl". Och det är precis vad jag tänker göra. Två jeans ( Cheap Monday brallorna med MKThäng-modellen, och mina svarta med läder framtill) och band tischor. Och underkläder givetvis.

Kläder,pass, plånbok, lurar, platttång, kamera, iphone laddare, kosmetika.

 

 


Flitighet.


HejHejHallå.
Jag kunde äntligen sova ut. Jag somnade faktiskt ganska lätt igår, även fast att jag saknade Jimmy och idag har byggarbetarna varit riktigt lugna, så jag sov till halv 11. När jag steg upp kollade jag mig runt omkring i mitt rum och insåg vad galet stökiigt och äckligt jag hade det med gamal disk, kläder överallt osvosv. Så jag bestämmde mig för att städa ordentligt. Jag började med att rensa ur garderoben o sedan fortsatte jag med rummat, toan o hallen och till slut fick jag lagt fram allt jag ska ha med mig på turnén. Så nu är jag helt klar och ska sätt apå Lady Gagas låt i högtalarna och göra mig i ordning i lugn och ro. Jag sk aåka till mamma o resten av familjen sedan en snabbis, för jag vill säga hejdå till dem, eftersom jag inte kommer hem innan jag åker på Lördag.
Hörs sedan!

Fashion


Rock. Eller jag vet inte. Det kanske inte passar ihop. Men detta är iaf vad jag skulle vilja ha. Jag är grymt trött nu och hungrig för jag har inte ätit något mer än köttbullar o pasta idag halv 12. Så nu blir det en knäckemacka och sedan ska jag sova. Har suttit med Gaga:s nya singel och sjungt med typ 15 ggr nu. Så det är da att gå o sova tror jag. Kan ju hoppas på att jag har lite röst i morgon. Nej. Godnatt.
P.S. Jag saknar Jimmy o jag kommer inte kunna sova.


LADY GAGA


Jag älskade/älskar förra plattan för den är så idiotiskt party o hon är grym utifrån och in. Och det nya låter så grymt lovande. Jag är fan inget enformit metal/HxC-head, utan kan släppa loss om jag får grogg i mig. Så en Rom/Cola el. Jäger hade suttit fint.

Fullständig video till nya singeln hittar ni HÄR!


Knight Cat.


Blev inte att jag stack från datorn, utan jag kollade igenom en mängd modebloggar ist och kom fram till att jag fortf har Knight Cat som storfavorit.

Jag har ett par snarlika brallor, fast de har blivit förstora,
s
å jag kanske borde fixa ett par nya?

Hon har så balla bilder och man får en kraftig smak av välbehag när man kollar på dem. Jag vill ha det mesta på bilderna och jag får ångest över att jag tycker att benknutor är så snyggt. Antaglign för att jag själv inte har det. Finns det ngt snyggare än nyckelben som syns på en brud? Och axelbenknutorna? Lovely. Så knäckebröd och mina powerwalks kanske inte är så dåliga idéer ändå? Jag borde få tillbaka min dåliga aptit på mat som jag hade i våras? Då försvann iaf överarmarna. Men de kom igen i höst. Jag är inte och har aldrig varit en brud som vill banta bara för att se mig själv som snygg. Jag är nöjd med min kropp som den är, sålänge jag mår bra och det gör jag med den nu. Men självklart kan man önska. Det kan man om allt. Nej, jag kanske borde sätta mig och sy in mina gråa jeans sm jag köpte för typ..1,5 år sedan typ? och som blivit förstora. De också. Alla stuprör är förstora och drbbas av min dåliga teknik när det gäller att sy in. Men jag sa nog ge det ett försök, för jag vill använda dem.

Hungrig.


Jag är hungrig och sysslolös. Jag vill att klockan ska bli 22.00 så att jag med gott samvete kan somna och vakna upp i morgon, för jag tycker att denna Tisdagen kan ta slut NU. Jag sitter och pumpar i mig musik, för att glömma bort min hunger och för att muntra upp mig själv, eftersom jag är lite nere och ångestladdad eftersom Jimmy inte kommer hit i kväll. Och ni som känner mig vet att jag sover dåligt och drömmer skit när jag sover ensam. Nej, jag borde fixa några knäckemackor, lugna ner mig och koll apå TV. eller?

Smygtitt.



En otroligt dålig bild, för bli smygtittsbild på min nya gaddning som är svullen och oläkt. Kommer mer om ett par dagar när den är snyggare och jag har min systemkamera hemma.


Tisdag.


HejHejHallå.
Jag vill börja detta inlägg med att tala om för er att jag är sjukt stolt över mig själv och att jag har 0 energi kvar. All energi försvan nämligen igår och det är anledningen till varför jag inte bloggade efter att jag kom hem från gaddningen igår.

Rebecka var helt underbar att tattuera sig hos. Hon är en 29 årig grym tjej som jag verkigen kände mig trygg med och hon gjorde ett fanastiskt jobb. Hon var dessutom rolig, skämtsa och jävligt snygg. Jag gick verkligen ifrån HairOfTheDog och var sjukt nöjd och stolt över mig själv. Anledningen till varför jag var så himla stolt över mig själv, var för att jag inte tyckte att det gjorde ont. Jag tyckte att det gjorde ont precis i slutet när jag suttit i nästan 3 timmar, men annars gick det skitbra och jag längtar tills jag ska gadda mig nästa gång. MenMen. Bilder kommer om en stund.
Nu ska jag göra allt det ointressanta som jag gör när jag sitter vid en dator. Jimmy repar och jag är ensam till i morgon. BRB!

DET SMÄLLER!


Godmorgon
Jag och min kära pojkvän väcktes klockan 7 i morse av ett gäng byggare som började arbeta på övervåningen. De måste ha slipat eller ngt för det lät somfan. Och sedan när vi precis hade somnat om till allt muller, så ringer min mobil och eftersom vi är i källaren är det sämst mottaging, så jag får skrika!! Sedan när jag har lagt på, tar det 20 min så ringer väckarklockan... Kanske inte bästa sättet att börja dagen på, när man behöver vara utvilad, men idag är jag päpp så jag klarar av det.

Jag o Jimmyboy ska strax trycka i oss frukost och sedan ska vi  (eller mest jag) göra oss i ordning och sedan drar vi mot ABF innan det bär av till Hair Of The Dog, där jag ska gadda mig. Jag har varit nervös sedan igår kväll och då kan ni kanske tänka er hur nervös jag är nu.
Take Care!
- j <3

Jimmy har btw startat en blogg där det står om massa bloggare. HÄR!

NitroCircus


Tittat på 2 GossipGirl-asnitt, ätit en fet smörgårs (eftersom man måste ha ätit mkt minst 24 timmar innan man tattuerar sig så drog jag i mig en smältost-macka..) och funderat på om jag ska klippa ner mina naglar eller ha de så långa som jag har dem nu. I vilket fall som helst så ska jag måla om dem. Jag hade tänkt att gå ut och gå en långpromenad nu för jag känner att det var ett tag sedan och jag behöver det. NitroCircus är dock på MTV just nu och det är svårt att slita sig. Men jag måste. Jimmy kommer med X2000 klockan 22.00 (att åka 1 hållplats kostade 95 kr!!!!!!!!). Då ska vi mysa, för jag behöver verkligen sova ut om jag ska orka med morgondagen.

Påtal om ngt annat så kollade jag in H&M:s hemsida idag igen, och fick syn på så mkt snyggt att jag bara vill skita i att gadda mig och köpa kläder ist. Men icke. Min arm kommer bli snygg, vilket jag är väldigt päpp över. Jimmy ska vara med denna gången när jag tattuerar mig, vilket kommer att kännas tryggt. Han var inte med när jag gjorde fötterna nämligen men då var Wallah med, så det var tryggt ändå. Men först i morgon ska jag på ett möte på ABF och prata om turnén som drar igång om några dagar. Sedan klockan 15.00 smäller det.
Nej, nu måste jag gå ut och gå så att jag hinner minst 40 min powerwalk iaf innan killen kommer. Hörs i morgon.
- J <3

GossipGirl.


Känns som att mitt beroende inte tar slut. Det känns som att min bitterhet kommer att sitta i föralltid, bara för att jag ska bli en annan människa. MEN, jag vill hitta orken och päppen. Jag behöver den mer nu än någonsin. Jag behöver finna mitt inre och jag behöver definitivt inte en pojkvän på turné under hala December. Det skrämmer mig redan nu, för jag kommer att känna mig halv.

Jag sitter hemma i det tomma huset i Varberg och kollar på GossipGirl i min ensamhet. Jag blev nyss attakerad av min katt så har just nu ett enormt rivmärke över min överarm. Sickade precis ett mms till Jimmyboy som repar och han måste tro att jag har gått o blivit emoa. Haha!! Jag sitter också just u och funderar på morgondage och hela nästa vecka och veckan därpå. Jag behöver enerig för att orka känner jag. Så jag ska strax sätta på musik och dansa framför spegeln och säga komlemanger till mig själv. Låter kanske patetiskt, men det hjälper. Man blir gladare. Iaf jag. BRB. hörs om ett tag.

Alla "rockers"-brudar avgudar hennes stil. Men inte jag..Förvånad?


lol.


såhär mkt lever  jag o så här päpp är jag numera.

This Is It


Hej.
Jag börjar med att säga att gårdagskvällen var helt sjuk bra och att jag visste att eftersom den var så epic, så skulle denna dagen bära med sig något dåligt. Och jag hade rätt. Det blir ingen gaddning på  Måndag, eftersom jag inte har någon som ställer upp. Och jag kommer inte att göra den överhuvudtaget, eftersom jag känner att det känns fel att ägna något till sin familj när den äns inte ställer upp i krissituationer. Så jag är sur, ledsen, arg, besviken och all dåligt som går och jag funderar på att sova bort denna veckan för jag kommer inte klara av att vara vid medvetande när klockan slår 15.00 på Måndag. Jag vill heller inte se vissa människor i ögonen, för jag känner mig sviken på många sätt.
Jag funderar på att supa skitmycket ikväll bara för att jag ska trottsa alla som säger att man inte ska dränka sina synder i alkohol. Jag är mig inte lik idag. Men det kommer ett år efter den 31 December. Och då är jag kanske tillbaka igen. Om jag inte trivs med den som jag är from. idag.
Jag ska på bio med 8 ppl och sedan ut på krogen. Farväl folket. Jag ska in i min drömvärld nu.

tur att Jimmyboy finns. O min i Phone. O öl.

TDWP


Jag har gjort en dum grej. Jimmy har fortf inte ställt tillbaka sin klocka på sitt rum, så jag har legat 1 timma före hela tiden, vilket jag för en liten stund sedan fick reda på och blev ganska arg. Så jag är het klar lång tid innan vi ska åka, så vi ska äta en god middag nu som Jimmys pappa har lagat. Sedan sticker vi in till stan och går på TheDevilWearsPrada:s spelning på BrewHouse.Vi har päppat dem en hel del idag och det komemr säkert bli en bra spelning, även fast jag är lite skeptiskt till attd esätetr allt och är tajta. Det är väl kanske inte det som de är mest kända för.. Som är lite synd. Men innan sticker vi nog till RockBaren eller DiamondDogs och tar en öl för att fira. Vi hörs i morgon. Nu ska jag röjja till bra musik och ha det nice hela kvällen!
TJARRÅ!


Picasa


Så, nu är jag färdigbadad och hann med att läsa 80 sidor i min bok. Det var skönt och jag känner mig superladdad tills ikväll. Jag och jimmy tänker åka in till stan så att vi är där vid 19.00 tiden. Då ska vi hämta ut biljetter till bion i morgon och sedan ska vi ta en öl innan vi drar vidare mot spelningen. Jag ska också kontakta min mamma för jag måste beställa en tågbiljett till Stockholm idag, så at priset inte stiger. Men det blir att jag hoppar av en halvtimma tidigare än Stockholms central, för jag tänker stanna till hos Christoffer på vägen för att äta lite och umgås innan vi drar vidare mot Fryshuset/Klubben för att möta upp bandet. Ska bli skitroligt verkligen. Nej, nu ska jag fixa iordning mig och se vad det blir för middag.
Hörs innan giget.

längtar...

och btw, hittat en superbra kollage-sida som Blondinbella tipsade om. PICASA heter den. Sök bara på Google.


Gaddning 9/11


Jag har en bild i huvudet och en mängd skisser på min gaddning som jag ska göra på Måndag. Men ändå så får jag inte till rosorna. Jag ska gadda två svarta rosor, med ett oldshoolrött hjärta lliggandes i mitten ("på" dem) och tvärsigenom  hjärtat ska det gå en banderoll (ska se ut som att den sveper om hjärtat) och i den ska det stå Family. Jag har en bild framför mig somsagt och jag har försökt att få ner den på papper, men det är så svårt. Så jag hoppas verkligen att Bexx fixar att göra upp en skiss på Måndag, för då lär den bli helt grym. Jag känner mig säker på detta och min underarm kommer att tillsammans med mina fötter, vara det jag tycker är snyggast på min kropp. Ge mig Måndag kl 14.00 NU!!

Denna rosen är snygg..

..Men det är denna med..

(ni får tänka dem i black/grey)


Torsdag.


HejHejHallå.
Torsdag i all ära, men idag känns det sm att det händer lite väl mycket. Jag gick upp i tid idag för jag kände att jag ville dricka mkt thé idag så att min hals blir bra någongång. Möttes då av 5 olästa sms, som fick mig att bli lite stressad. Folk vill träffa mig under kvällens gång, byta turnédagar o bla bla bla. Så nu sitter jag och planerar om inför turnén och har just pratar med en kär vän från Bollnäs om hur vi ska lösa saker och försöker få ihop det som ska hända ikväll. Jag ska hinna göra en hel del innan jag och min man drar in till stan. Jag ska leta upp ytterligare ett par rosor (till min gaddning), fixa skit till turnén och skriva ut det så att det är helt klart, träna (fast är det så bra om man är krasslig?), ta ett bad o försöka koppla av, äta och sedan åka in till stan för att ta några öl innan vi beger oss till BrewHouse och ser TheDevilWearsPrada. Så nu ska jag tjika runt lite på google och försöka hitta ett par snygga rosor.
BRB.

Svar på kommentarer:
Kicki: Jag har stl. 36-38, men dock 38 på Converse. Men kan prova o se?!
Mamma: Det är lite dyrare saker så kan tyvärr inte köpa allt. Kolla hm:s hemsida.


StressStress


Så, nu har jag städat upp och diskat och packat litegranna. Jag ska strax gå ner till tåget som ska ta mig till Jimmyboy. Jag har dock ett problem och det är att jag inte hittar min plånbok (som faktiskt han har slaravat bort..) så jag måste stressleta nu, och vi vet alla att det inte går att hitta saker när man är stressad. JaJa. jag är lite sur, för jag missar EMA's i morgon eftersom jag är på ett gig på BrewHouse.. yäyä. Jag drar nu.
Tjarrå!
- J <3

Musikerfru.


Godkväll.
Jag antar att jag i detta nuet börjar mitt liv som en musikers fru. Min kära pojkvän är nog bland de slarvigaste personerna jag vet. Han kan vara otroligt ordningsam när det väl gäller (och det är ju bra. men..) när det gäller at hålla iordning så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Det står disk överallt. Det ligger tomma chipspåsar, kläder, väskor osvosv över hela golvet och halvdruckna läsker.. Och vem får göra iordning? Jo det är jag. På ett sätt är det "skönt" att vara hemma själv för då blir det inte lika stökigt, men samtidigt suger det. (-jag pratar om turnéer..) Jimm och hans band åker på turné hela December, så jag kommer att leva ensam då, och hoppas på agliga vykort från olika stälen runt om i Europa. usch. Vill inte tänka på det nu. Jag önskar egentligen att December aldrig kommer..
Nej, nu ska jag städa osv innan jag ska packa ihop saker och möta upp Jimmy som är och repar. Vi ska ladda för morgondagen då vi ska hämta ut biobiljetter till THIS IS IT, som vi ska gå på med 7 andra pers. Ska bli superkul och jag som älskar Bergakungen. Bästa SF-bion tror jag. På kvällen blir det öl och utgång och spelning somsagt. TDWP.

Hörs strax!
Nu ska jag städa och lyssna på Cynic.

JimmyChoo


Kunde inte slita mig från att klippa ihop ett litet kollage med mina favoriter från JimmyShoo-kollektionen för H&M. Så typiskt att jag är på turné då och inte kan köpa när de släpps. De kommer med all säkerhet vara slut när jag är tillbaka. Skiiit.


Detta är jag sugen på.


Medwurst.


HejHejHallå.
Okej, jag vet att jag inte höll det jag lovade om att jag skulle börja blogga flitigt igen. Men jag har inte tid och ork. Jag ha virus i min kropp som inte vill försvinna och det gör att jag hellre tar ett bad, läser en bok och bara ta det lugnt, ist för att sätta mig framför datorn. Igår kände jag dock at jag ville hitta på ngot, vilket jag också gjorde på eftermiddagen. För runt 14 tiden begav jag mig till stan för att umgås med min kära vän Julian, vilket var jätte trevligt. Jimmy och Julles flickvän mötte sedan upp oss och vi gick till Café Ströget och åt tacotallrik. Kändes väldigt skönt att äntlign äta något nyttigt. För när jag väl äter numera, så känns det som att det är onyttigt och ut o gå orkar jag inte för tillfället när jag är såhär snuvig. MenMen. Det ska hårdtränas inför nyårs blåsan hela December.

JaJa. Just nu är jag nyss hemkommen från ABF och sitter och äter en osmacka och dricker juice. Familjen kommer snart till huset och då ska jag klippa mina 3 bröder och förhoppningsvis Jimmy. (Jimmy tvekar somvanligt..) efter det ska jag ta ett bad och fortsätta att läsa och planera västa vecka, för denna vecka är fullproppad. I morgon är det TheDevilWearsPrada @ BrewHouse och det ska bli roligt. Blir en del öl och röjj hoppas jag. De är trotts allt mina gamla favoriter. Men vi hörs senare. Jag ska sätta mig och fixa o dona inför turnén som börjar nästa vecka, innan familjen kommer hem.


ISkugganAvVärmen


Jag är ju somsagt helt ensam hemma, vilket faktiskt känns skönt. Bra avkoppling liksom. Och jag märker att jag har saknat att blogga, ör det blev ett par nu under kvällen. Men som ni redan säkert vet så tycker jag att den bästa avkopplingen är att läsa skönlitteratur. Jag har en favorit författarinna vid namn Lotta thell som har skrivit en serie böcker på 5st som handlar om en tjej som heter Eva och som är narkoman. Man får följa henne genom sitt missbruk och kärleksliv och allt som hör där till. Det är verkligen de bästa böckerna som jag har läst och jag har äntligen ått tag på den film som gjorts som ska representera den första boken. Filmen/Boken heter I Skuggan Av Värmen och den ska jag och Jimmy se ikväll. Vi ska köpa lite mat och lägga oss i sängen och kolla på filmen och bara ta det lugnt, eftersom allvaret snart hinner ikapp oss. Och eftersom jag numera har en 50 tums plattTV på mitt rum, så kommer vi nog att bo framför den på kvällarna.. Nej, nu ska jag ta på mig lite bekväma kläder, för jag ska möta Jimmy om 40 minuter, så jag tänkte gå ut och gå tills dess. Så vi hörs i morgon.
TJARRÅ!
- J <3


Ullared


Jag sitter framför Tvn och kollar på den nya dokusåpan "Ullared" som går på 5an just nu. Jag skrattar och tycker de flersa är patetiska, eftersom de köar i fleeeera timmar osv. Men o andra sidan, vi som bara bor ett par mil från varuhuset åker ju dit oftare och har närmre dit än vad de flesta andra har. Och en annan sak. Varför kalla turisterna det för Ullared?! Det är ju byn som heter ullared, och varuhuset heter ju Ge-kås?! Menja.. Alla vet ju vad man snackar om iaf.
Jag har flera bekanta som jobbar där och en av dem har jobbat där i 18 år. Ge-Kås har väldigt bra avtal och ln, så jag förstår verkligen varför folk väljer att arbeta där,men det är en sådan otroligt tråkig väg att dagspendla för oss som bor i Varberg.. Aja. Nog om Ge-Kås. Det jag egentligen ville säga är att jag tror att det kommer att bli en tittar succé!

Måndag.


Så, jag drog i mn en knäckemacka, för jag kom på att jag säkert måste käka något sedan när jimmy kommer hem efter repet, för han är säkert jätte hungrig. Jag kände att jag har inte suttit framför en dator på över 1 vecka, så jag tänkte kollaigenom lite saker på nätet innan jag ska börja göra lite mysigt på mitt rum. För er som inte vet, så renoverar min familj huset vi bor i, så det är bara jag som bor hemma, eftersom jag bor i källaren. Så det är ganska tomt både på folk och på saker. Övervåningen är som utblåst och det finns ingen spis, kyslskåp eller någnting där uppe. Så som tur är så har jag kyslkåp och frys här nere, så jag kan ha mejeriprodukter och fryst mat, som jag kan värma i ugnen under tiden sm huset renoveras. huset beräknas vara klart om ca 4 veckor, så det är ganska lång tid kvar, men som tur är så ska jag vara borta i 1 vecka i mitten av November. Och på tal om November. Det händer en hel del denna månaden.

5: TheDevilWearsPrada @ BrewHouse, GBG
6: Bio med vänner. THIS IS IT!
9: Gaddar min underarm
13: Turnén börjar med start i Århus, Danmark
14: Spelning på Fryshuset/Klubben i Sthlm, Sverige
15: Day off (åker Finlandsfärjan och vidare till Helsingfors)
16: Spelning på Nosturi i Helsingfors, Finland
17: Day off (åker färjan tillbaka till sverige och vidare till Oslo)
18:  Spelning på John Dee i Oslo, Norge.
19: Spelning på Brewhouse, Göteborg.
20: Spelning på The Rock i Köpenhamn, Danmark.

Det är alltså klart att jag ska åka med och jobba för min pojkväns band Marionette på deras skandinavien turné som de har nu i November. Dagarna mellan 20 Novemer och 30 November kommer jag att tillbringa med Jimmy på heltid. För sedan åker han på en 1 månad lång Europaturné.

Hittade en gamal turnébild på 5/6 bandmedlemmar.
Hur ska detta gå egentligen..?


tillbaka.


Godkväll.
Jag har haft nere min blog som ni säkert har märkt, och detta beror på att jag inte alls har haft lust att blogga och dela med mig av min vardag pga olika saker. Det har iaf hänte en del saker, både roligare och tråkigare och det har satt sina spår denna veckan och framförallt de senste dagarna. Det dåliga startade i Torsdags. Dagen började bra och kvällen inleddes med en väldigt trevlig stund på Chez tillsammans med Aron, Linus, Göran, Ferbie o Jimmy och vi drack gott och hade det allmänt roligt. Iaf fram tills en idiot kom fram till mig och förstörde kvällen och bröt ner mig totalt. TACK Linus, ferbs och Jimmy för allt ni gjorde den kvällen. Tack verkligen. (Jag väljer att inte gå in på detaljer, eftersom jag inte vill att random pp ska veta om min bakgrund osv).
Sedan var det fredag och jimmy drabbades av en ordentlig baksmälla. Vi stack in till stan och mötte upp nella och Pontus och åt en god middag innan vi åkte hem till mig i Varberg för tt h frdagsmys med pizza, godis, idol osvosv. En superkväll hade vi verkligen!
På lördagen var det fest och jag var utklädd till en mentatsjuk flicka och kvällen var bra och den sltade hos Pontus. Nella gjorde nattamat och den var helt awesome!

Det är lite i korthet vad som har hänt. Jag ska försöka blogga som vanligt nu igen. För jag tror jag vill det.
BRB, nu ska jag äta. Så jag bloggar om en stund igen.


RSS 2.0