Parkway Drive


Igår när jag satte mig i Marcus bil efter repet, så strömmade det tunga riff från högtalarna och jag kände igen soundet. Men att det var ParkwayDrives' nya platta hade jag ingen aning om. Folk som känner mig, vet om att jag är en sucker för musik med lite väl mkt sk. "breakdowns". Under 3 års tid har de ekat ur hörlurar och högtalare runtomkring mig och de är nog de grabbarna jag skulle vilja se på scen ännu en gång. 2 gånger kan lika gärna bli 10. Kan detta vara årets bästa skivsläpp? Jag tror nog det.


DONKEYBOY.


Jag kan inte bestämma mig om jag ska trippa ner tillHalmstad i morgon och se Donkeyboy, eller inte? Känns som att det inte alls är någon bra idé på 1 sätt, men varför inte på ett annat. Regnar det blir det absolut inte av, men om solen helt plötsligt skulle skina så kanske det vore värt ändå? Fast jag ve inte. Norrmän, indie,Halmstad, RIX FM-Festival, turister.. Låter ju som att jag går emot det mesta om jag åker ner med tanke på att inget av det är något jag egentligen tycker om?
Jag lider av 2 problem just nu.
1. Donkeyboy eller inte?
2. Vad för Fjällräven-jacka ska jag köpa som vinterjacka?


Born for this.


Jag trodde att min nacke skulle gå av i morse. Jag trodde att ja sovit i flera timmar. Ingenting av det stämmde. Gårdagskvällen var grym. Började med att möta upp grabbarna i replokalen och hörde en låt från plattan som är släppt i japan, och visst lät det grymt. Sedan trängdes vi i Sunes egentligen stora nya bil och körde till Vasa och satte oss på Charlies Änglar innan vi drog vidare till The Flying Scotts man (?) där vi satt till klockan blev efter 03.00. Rundor med öl beställdes in. Stora leenden fanns på läpparna. Tog taxi ut till Mangan i Frölunda, slocknade tillslut i vad som kan vara världens goaste soffa och blev sedan väckt 2 timmar förtidigt av Jimmy som trodde han började jobba kl 10 ist för 12.

Behöver jag säga att jag trivdes igår och hade en väldigt bra kväll/natt? Behöver jag tala om hur mkt mitt huvud dunkade i morse? Behöver jag säga att jag är lycklig? Behöver jag säga hur jävla stolt jag är över Jimmy? Det är såhär livet ska vara och det är såhär vi ska leva. Det kommer aldrig bli som förr. Framtiden blir episk. Jag lovar.

After Work.


Taxin är här om 20 min. Jag är nästan helt ready. Nu blir det after work på ngt shysst ställe inne i Göteborg med bla. Mangan och jimmy. Kommer bli mkt trevligt.


oversize - M by M.
skinnbrallor - gina
väska - MIKKART10

MIKKART10


Regnet öser ner. Coco är i högtalarna. Jag har beställt taxi. Jag har jobbat. Jag är lycklig. Jag tänker sova en stund. Jag tänker ha en episk kväll. Jag mår bra. Jag är nyklippt. Jag skrattar. Jag är nöjd. Livet leker.

igår sydde jag en tygväska.
jag är äntligen igång igen.



Sol. Räkor. Kusin.


Haft en underbar stunde nere  vid havet tillsammans med min kusin Emma. Tänk att man kan vara så lika trots att det skyller 3 år på oss. Hon är grym. Hon får mig att må bra. Tack. Nu kan jag sova gott.


Potatissallad och räkbaguette.

Jag skyller på Coco


Hemma från jobbet, solen i ögonen, en rygg som gör ont och stora förhoppningar på kvällen. Jag är egentligen supertrött men jag tänker trotsa det och möta upp Emma för att äta kvällsmat vid havet och bara ha det härligt. Känns som en typisk måndags känsla det här. Men jag låter det kännas som det käns och gör det bästa utav situationen. Om 21 dagar sitter jag på ett flygplan och ca halvvägs till Bangkok. Om 9 arbetsdagar är jag helt ledig. Om 1 timma sitter jag med solen i ögonen på en filt tillsammans med Emma och snackar skit och äter kvällsmat. Behöver jag säga att jag är glad?


typ såhär.

Hannas 20års fest












1 timma kvar.


Jag har duschat, slagit in ett paket (vilket knappt går att bära tyvärr..) lagt fram min outfit, dansat och gjort iordning en spellista på spotify som jag nu ska dansa i kläderna till. Allt från Sick Of it All till I Blame Coco. En salig blandning alltså. Jag har inte varit såhär påpp på ett party på jättelänge. Är det bra eller dåligt? I vilket fall så ska jag försöka få i min lite mat innan Nella kommer, sen ska jag klä på mig och sedan bär det av.


Älskade Lördag.


Nyss hemkommen efter 4 timmars promenad blandat med lunch och lite pussar. Jag tog med syrran i vagnen och givck och köpte godis innan vi gick vidare mot stan och trängdes med alla turister och semesterfirare. Vid 12.15 mötte vi upp jimmy för att luncha innan han skulle åka igen. Man måste ta tillfället i akt när man väl kan ses antar jag?! Det blev iaf en mysig lunch i engelska parken och sedan en promenad hem.

Dagen har börjat helt galet bra. Jag har fått en present, hunnit träffa min pojkvän, umgåtts med syrran och taggar nu ett party jag ska på ikväll. Min kära vän Hanna fyller 20 och det ska firas med bravader som alltid när mina vänner fyller år. Jag tänker känna mig inspererad av rockmusiken ikväll. Både gällande mitt humör och min outfit som jag ska ha ikväll. Så jag antar att det är dags att hoppa in i duschen, eftersom jag ska möta upp nella om ett par timmar för att ta ett glas vin och katcha upp.


© DON'T BLINK
- Syrran blev fotad av västsveriges
kanske bästa barnfotograf häromdagen.

Tväromvändning.


Jag borde inte klaga. Jag tro det var en sådanhär dag som jag verkligen behövde. Jag behövde en dag där jag gick upp i tid, åt en god frukost, umgicks med mamma och shoppade och lunchade, satte mig med en glass på altanen och såg bikinin skapa vita mönster, äta en god middag med hela familjen ernberg/klang och nu till sist ge mig ut på en lång joggingrunda ist för att öppna den där flaskan med vitt vin som jag egentligen är så sugen på. Jag väntar på Jimmy. Han kommer om e stund. Men jag ska hinna ge mig ut och springa av mig lite energi och kalorier. Det är fest i morgon. Det är min näst sista dag på semestern i morgon. Må Lördagen bli bra. Jag tvivlar inte en sekund. Den kommer att bli bra, tillsammans med några av de bästa som finns i mitt liv.


Sommarkväll


Jag vill dra på mig en klänning efter middagen, ta en flaska vitt vin, två vinglas och sätta mig vid havet, tillsammans med Jimmy. Men vi har påbörja vårat nya liv. Eller nej, där ljög jag. Men vi håller på att vänjas i guess? Allting är hemligt. Ingenting kan sägas. MEN. Jag saknar att kunna umgås med honom. Jag saknar att göra spontana saker. Vi jobbar och efter Thailand kommer allting antagligen förändras. Men vi vill det här. Vi ser en framtid tillsammans med det. Vi ser en framtid där vi kommer att leva ett annourlunda liv mot vad många andra lever. Vi ska njuta av de stunder vi ses. Vi ska njuta av allt som har med oss att göra. Vi älskar varandra. Föralltid.

Nej, nu är det middag. Sen ska jag kidnappa någoin att dela en flaska vin med. Eller en krogrunda? Vi får se. Det är ju trots allt FREDAG!


16 Augusti 2010


Det är inte långt kvar nu. Jag är spänd i hela kroppen och jag vet inte om jag snart borde börja tänka på min flygrädsla. Eller ska jag strunta i det? Den 16 Augusti flyger iaf jag, Jimmy och hans föräldrar till Koh Samui, Thailand. Det är det första stoppet vi ska göra och vi ska bland annat bo på en generator strand, där det bara finns el ett fåtal timmar/dag. Vi ska bo på 3 ställen på Koh Samui  har jag för mig, innan vi reser vidare mot Koh tao, Koh phangan och Bangkok. Vi ska vara borta 26 dagar. Jag är galet nyfiken på hur det kommer att vara. Jag är galet förväntansfull. Så tills dess. Jag jobbar på med min bränna här hemma, fixar allt som behöver fixat. Sen sticker vi och jag ska NJUTA och inte tänka på någonting.


http://www.tree-house.org/
- generator-stranden.

M by M, Depend


Vaknade och drog på mig en jumpsuit och gjorde frukost snabbare än snabbast. Satte mig med solen i ögonen och läste dagstidningen och insåg att det var fredag och att det betydde shopping och lunch med Mamma. vid 11 var vi nere i stan och strosade lugnt runt i butiker och jag fyndade en tröja och ett nagellack. Nöjd och vinsugen, sitter jag nu på ett kallt golv och försöker komma fram till vad som ska hända resten av dagen. Vin blir det iaf. Och sol i ögonen.



Hon har tänkt det förut.


".. Hon tvekar aldrig. Hon vet att stunden varit kommen flera gånger. Hon vet att hon inte vill bry sig. Hon vill lägga det bakom sig. Istället vill hon få fram vad som försigår i någon annans huvud. Hon är trött på att det bara ska snurra runt i hennes egna huvud. Hon orkar inte sätta fingret på vad det är längre. hon vill lyssna till andras tankar. Hon vill vara hjälpsam. Men mest av allt vill hon bara få honom ur sitt huvud. Han är inte bra för henne.."


RÖSTA!


Jag vill att min sko ska vinna faktiskt. Jag satte mig er i min säng och satte på I Blame Coco och försökte koma ihåg vad jag har läst om när det gäller höstkollektioner gällande både skor och kläder. DEn röda sulan på mina skor är en snygg detalj, och lika så nitkonturerna på klack och platå. Ärligt. Jag funderar på att fixa mig ett par sånna här skor även om jag inte vinner. JAG VILL JAG VILL!
Så rösta!

HÄR! <--

I Blame Coco


Tack Kicki.
Blev helt plötsligt fast vid I BLAME COCOs tunes. Alla borde lyssna på I BLAME COCO!

Jag har ett ångestfyllt huvud, och jag vet att jag inte kommer må bra det 2 kommande veckorna. Jag ska göra mitt bästa fgör att hålla huvudet högt och försöka göra det bästa av situationen.  Jag ska somna i solen igen och kanske sattsa på den nya trenden som blivit stor i England. De blir höga på musik?


I vems huvud?


Det är måndag och jag har jobbat mellan 6.30-12.30. Jag ligger i min säng och försöker sazmla tankarna och tänker efter.. Jag har semester nu! Jag ska umgås med mina vänner och ha det underbart denna veckan hade jag tänkt, och jag insåg just att det bara är 4 veckor kvar tills jag sitter på ett plan med destinationen THAILAND. Hur ballt är det inte liksom? Jag kommer att njuta till fullo uner de 26 dagarna som vi komer att vara där och jag kommer att komma hem med många minnen som aldrig kommer att försvinna. Låt dessa 4 veckorna gå fort. Snälla.

Allting har förövrigt förändrats. Det kommer att inledas ett nytt kapitel i mitt o jimmys liv och vår vardag kommer inom snart framtid att förändras. Men vi är starka. Vikommer att klara det. För detta är coolt och en jävligt bra grej.

Underbara Lördag.


Jag sitter i soffan och har min svärmor i luren. Jag har nyss ätit en supergod frukost och laddar inför dagens/kvällens bravader. Jag vet inte riktigt vart mina tankar är för jag vet inte vilket besked som kommer att sägas ikväll. Oavsätt vad som sägs så kommer det sluta bra. Det tror jag verkligen.
Jag har en hel del saker att göra dag innan jag ska möta svärmor i stan kl 18.30, så det är nog dax för mig att sätta igång. Det är alltifrån bakning till dammsugning som står på shemat och jag ska försöka undvika att stressa. Denna dagen kommer bli grym. Jag lovar!


Varm baguette, havregrynsgröt, jos och nyhetsmorgon på TV.
Dags för jogginrundan för att koma igång.


Det var en underbar kväll..


En fantastisk kväll med skumpa, vin, goa polare,
bra musik, toppenväder, akustisk gura och många härliga skratt.









Wheels & Wings


Det är Fredag och jag sitter just nu ute på min altan helt nyvaken efter att ha däckat i solen i en halvtimma. Jag känner mig sådär yr och lustig i huvudet som det alltid känns efter att ha sovit ute i stekande sol. Jag är iaf nöjd med mig själv idag. Väldigt nöjd rättare sagt. Jag har jobbat mellan 6.30-13 och fixat en del saker med min chef. Förmiddagen spenderades nere vid havet med de 8 barn som var på förskolan idag. Vi åt glass och jordgubbar och för en stund kändes det som att jag själv hade 8 ban och bara hade det allmänt gött. Tänk att man kan trivas så bra med jobbet man arbetar på.

Jag hann också med att cykla om min kära moster och hennes familj. Stannade där en stund och pratade ut om allt som snurrar i min skalle och hon fick mig på toppenhumör. Jag cyklade snabbt som satan hem därfrån, riggade om till bikini och satte mig sedan här ute på altanen med en skål choklad/vanilj-glass.
Ikväll är det party som gäller. Ikväll är det häng med några av de skönaste männsikorna som vandrar på denna jord. Ikväll är jag på topp.


Såhär såg det ut igårkväll när jag o Jimmy skulle äta kvällsmat.
Sjukt gott, mysigt och djupt när vi kollade på
The Pacific.

Såhär ser det ut atm.
Försöker få mina lår lika bruna som resten av min kropp.
Kanske borde sluta använda shorts?

12 timmar kvar.


Om sammanlagt 12 arbetstimmar så går jag på 1 veckas semester. Jag ska jobba 6 timmar i morgon och 6 timmar på Måndag. Sedan kan jag slappna av 1 vecka innan jag ska jobba 2 veckor heltid. Jag är lycklig just i denna stund. Jag är samtidigt väldigt tankspridd men jag väljer att rigga upp en ny outfit på mitt golv och slänger på mig det. Jag ska ha en underbar kväll med min älskade pojkvän nere på stan och äta god middag. Jag vill tillbringa så mkt tid osm möjligt med honom nu framöver, för vem vet vad som ligger och gömmer sig bakom hörnen?


Bokens Förskola.


Det roliga som har varait sedan den 23 Novemer 2009, börjar ta sluta. Det är bara 2 dagar kvar på mitt underbara jobb innan den stängs för sommarledighet. Många av de barn som gått på sommarledighet, kommer jag aldrig att få träffa igen och det gör ärligt talat ont i hjärtat när jag tänker på det. Jag kommer att jobba ca 2 veckor i sommar på en förskola som ligger på "grädd hyllan" här i stan, vilket kommer att leda till att jag kommer träffa nya barn, personal och föräldrar. En ny utmaning och jag börjar se resultat i det jag har sysslat med till 100% de senaste månaderna.

Jag sitter just nu ute i solen på min altan och tänker på så mkt jag har hunnit vara med om detta året, alla redan. Jag har skaffat mig enormt mkt nya erfarenheter, träffat nya vänner, upplevt saker jag förr bara kunnat drömma om, blivit en mkt omtalad "dagis fröken" och funnit mig själv till 100%. Solen gassar på min rygg och jag planerar kvällens kvällsmat som ska bestå av grillad korv och kanske ngt annat gott. Enkelt med så otroligt sommrigt på ngt vis. Jag är nöjd. Och Jag är lycklig.


GRF 2010 i bilder.


Som jag skrev i förra inlägget får ni lite bilder från Getaway Rock.

On the road again. Mot Gävle denna gång.

Svin dåligt ljud, men han hoppade lika ballt som vanligt.

Tillbringade somsagt mesta dels av tiden i Vip-delen.
Här med Alex och Aron.

Oscar gav massage i vipen.

Detta bordet satt vi alltid typ.
Folk byttes ut hela tiden med medlemmar från diverse band.
Alltifrån ex-medlemmar av Da Buzz, Deathstars osvosv.

Platsflaskor 33 cl. Ballt.

Stolt flickvän.

Marionette i en intervju.
- Anton, Alex och Aron.

Meshuggah var lika bäst som vanligt.

Motörhead

Engel.
- Engelin, min pojkvän bakom trummorna, Mangan och Steve.

Ferbs, Mike, Alex

Slash

Efter Engel-giget var det autografer som skulle skrivas.

Jimpan satte sig bakom trummorna igen.
3 timmar efter Engel-giget.
Inte alls lika bra. Inte alls lika mkt folk (50 pers typ?)
Cannibal Corpse lirade samtidigt.
Axel gästade och Alex gjorde sitt första gig.

Mangan.
Den människa som jag respekterar grymt mkt och som
är en sjuhelsikes sångare och har en grym personlighet.
Sjukt glad över att ha lärt känna honom denna helgen.

Lördagen avslutades backstage och i vip-en med Engel-gänget och massvis med vin och öl.
Mangan spillde rödvin över hela mig när han skulle klippa ett band från min arm.
Patrik kunde inte knyta skorna.
Vi gick upp på scen när Mayham lirade och blev helt ställda när vi såg trummisen.
Vi knöt ihop allting med några öl i vip-en och Englarna välkomnade mig in i gänget med sina famnar.
Jag var så extremt lycklig och stolt den kvällen.
Jag trippade på Jimmys komplemanger som han fick.
TACk alla. TACK.

Getaway Rock Festival 2010


Jag har svårt att veta vart jag ska börja, för det finns så otroligt mkt att säga om denna festival. Både i allmänhet och allt det jag själv fick vara med om. Jag vill först och främst tacka bandet ENGEL, för deras mottagande och för att de behandlar min kära pojkvän på det bästa sättet som går.
Jag har träffat så sjukt balla människor, sett flera skitbra band lira, haft underbara människor runt omkring mig, njutit av det bästa vädret, varit i en mysig stad, festat med sjukt grymma männsikor, pratat grym engelska, blvit slagen på axeln av Aron (på skojj..), haft grabbar som stött på mig, sett Jimmy skriva autografer och framför allt njutit av att se honom lira inför 2000-3000 fans på de näst största scenen på festivalen. Jag är EXTREMT stolt över honom.

Eftersom jag hängde mest i vip-delarna av festivalen, så har jag inte så mkt bilder av just festivalområdet. Jag har dock en hel del bilder på band jag såg och på några av de människorna som jag hängde med under dessa dagarna. Jag tänker lägga upp ett helt inlägg med bara bilder och skriva under dem, så att ni fattar lite mer hur episkt allting har varit.

Några av de band jag såg var:
- Raised Fist
- Meshuggah
- Zombie Krig
- ENGEL
- Cannibal Corpse
- Slash
- Mustasch
- Europe
- Deathstars
- Motörhead
- Mayhem
- Deftones
- Marionette
- Lillasyster
- The Crown

Inlägget med bilder kommer lite senare.
Jag tänkte duscha nu, för jag har saltvatten överallt eftersom jag legat på stranden med några polare och badat i havet. Det är sånna här dagar då det är 35 grader i skuggan, som det är bra att bo som jag gör. Nära till havet och har underbara polare att hänga med.


Adjöss.


Jag tackar och bockar. Jag beger mig nu. Jag har allt astufft med mig och ett jävla gött humör. Tors-Söndag kommer bli episkt och jag ska göra allt för att det ska bli det bästa jag har varit med om. Jag tror på det här. Jag tror på metalheads.

Nu-> Till Jimmy.
I morgon -> Till Getaway Rock Festival i Gäveland.


Shorts, solglajjor, hatt, converse/Dr.Martens, svata naglar, ihopslängs knut i håret, en snygg kille brevid mig, en öl i handen, en systemkamera runt halsen och ett stort leende på läpparna.
- Ser ni det vandra runt på festivalområdet så är det jag. Jag har längtat efter det här.
PEACE.

Forts.


"... Hon vaknade upp. Hon förstod inte alls vad som hade hänt. Vart tog tiden vägen? Hade hon sagt mer än vad hon egentligen hade velat? Hade han tagit det på rätt sätt? hade de överhuvudtaget pratat med varandra den gångna natten, eller hade de gjort det förbjudna? Hon blickar ut över golvet, som blänker tackvare de stora fönstrerna. Varför ligger det kondomer överallt? Varför står det 3 tomma vinflaskor och två använda rödvinsglas brevid en filt, som hon tror från början låg fint utbred över golvet? Sakta kollar hon ner på hennes ben som är korsade som en skräddares ben. Vart kommer blåmärkena ifrån? Hon sätter ner fötterna på golvet och ställer sig upp medan hon slänger silkesrocken om sig, tar tag i cigarettpaketet och stormtändaren som ligger en bit bort. Hon går mot de 2 meter höga fönstrerna och öppnar ett av dem. hon sätter sig i det och tänder cigaretten och tar ett djupt första bloss. Röken fyller hennes lungor och hennes ögon halvstängs pga den starka morgonsolen.  Hur går hon vidare efter det här?..."

WORKING CLASS

Jag har gjort en bra gärning idag. Jag började nämligen jobba 1,5 timma innan jag egentligen skulle. Som kompensering av det gick jag hem 1 timma tidigare också med både glädje och sorg. Många går på semester nästa vecka så detta kan ha varit sista dagen jag jobbade ihop med dem, vilket är sorgligt. Men glädjen är ändå enorm. JAG ÄR LEDIG TILLS PÅ TISDAG! From. i morgon är det Getaway Rock Festival som gäller, och jag har fullt upp med att packa atm. Konsten att packa till en festival, är att få med sig så lite som möjligt dit, och helst ingenting hem igen. Fast detta året är annorlunda mot tex HultsfredsFestivalen förra året. Detta året spelar Jimmy 2 gånger med 2 olika band och vi slipper tälta. GAAH. åter till kaoset (packningen..)

.



- we rule, bitch!

Rock n' Roll


- Efter några glas vin och cider drar vi ut o fotar lite och möter en snygg kille.

WE MADE IT


jag tror hela Varberg hörde oss skrika " WE MADE IT ". Jag tror int hela Varberg kan annat än att älska oss. För fyfan vad bra vi är. Teé uppe på en plats mitt i skogen med havsutsikt och solens strålar skinandes på oss. Tjöt om huruvida vi tycker o tänker om saker och en hel del leenden.
nu ska jag och Tiger äta en god kvällsmiddag bestående av grillat kött och ett glas rött vin. Vi lever!


YeY


Things are looking up, finally.
Jag har precis kommit hem från jobbet och jag höll på att dö flera gånger pga min trötthet. Och inte nog med det, så hade jag ett möte med min chef idag och jag kom fram till att jag måste ha världens bästa chef. Hon såg på mig att något var fel och frågade hur det var och jag fick lättat på trycket. Hon berömde mig återigen för allt jag gör och för att jag är grym på det jag gör, vilket just idag kändes extra bra. Denna dagen ska ingen/ingenting få förstöra. Jag ska umgås med vänner och snacka skit och vara galen.

I övermorgon sticker jag på festival och ska få se min älskade pojkvän spela två gånger på Lördag med två olika band. Jag kommer att hoppa av lycka.

SLEEP IN SILENCE.


"..vafan håller hon på med? .."

...


".. det känns som att det har försvunnit men det finns fortfarande kvar innuti henne. Frågorna hon vill ställa går inte att få fram och hennes blickar säger inget annat än olycka. Frågan är om hon någonsin kommer sätta sin fot på tågperrongen igen, eller om hon ska försöka låta bli och istället glömma alltihop. Hon känner sig svag. Hon känner sig annorlunda. Hon vill berätta varför. Hon vill bli som hon egentligen är. Hon vill kunna visa honom vem hon egentligen är, men det är något som hindrar henne.
Varje gång han frågar henne hur hon mår, säger hon självklart att hon mår bra. Varje gång han försöker få ur henne hur något egentligen står till, börjar hon snabbt prata om något annat. Hon vill inte verka svag. Hon vill inte verka klagosam. Skulle han någonsin förstå hennes känslor? Vågar hon ta chansen? Eller ska hon förbli den vännen han delar alla hemlighete med? Och inte den där han kommer älska mest av allt?..."

Lyx.


Det känns som att jag har behövt denna dagen. Jag har kunnat tänka på annat än det jag tänkte på igår. Men nu kom allting som en smäll igen och saker och ting ekar i mitt huvud. Det är så mycket som jag vill. Det är så mycket jag borde säga. Men hur gör man för att säga saker rätt? Och vet jag egentligen vad det är jag behöver och vill säga? Och är det verkligen rätt personer som jag har tänkt att säga det till?

Troligtvis så kommer saker och ting att lösa sig och jag kommer att ha kommit på vilka känslor som är inblandade och huruvida jag ska gå vidare. Jag har återigen fått inspiration till att skriva.

 



Replay.


Blev inga Dr.Martens för det fanns inga i min ministorlek. Dock hittade jag ett par asballa Replay "sandaler", som jag kommer att ha på mig alltid framöver känns det som. Jag fick en glad nyhet vad gäller dagens middag här hemma. det ska firas att alla i hela familjen utan jag har semester, så det blir skaldjur, vitt vin, ägg o alla tillbehör. Och till efterrätt jordgubbar. Känns som att det kommer att bli en bra kväll trots allt.

 


Karma.


Jag tror att jag hr börjat tro på karma. Känns som att saker håller på att falla på plats och jag gör goda gärningar då och då som folk glädjs åt, som idag tillexempel. Det verkar funka att göra bra saker, för då får jag upp mitt egna humör, vilket jag absolut inte tackar nej till. Jag är dock fortfarande jävligt förvirrad och jag vet inte riktigt vad som ska sägas till folk och inte, men jag tar det som det kommer. Just nu vill jag bara att det ska bli Torsdag så att jag får uppleva grym musik med goa vänner. Det kommer bli galna dagar uppe i Gävle och det ska jag päppa genom att dra och shoppa skor nu.
LATER.

btw, så får Wallih gärna komma hem från Norgeland.

Snodde av Hibbs


Senaste

Låt du hörde: Bring 'Em In Billy, med Ever We Fall

Film du såg: Definitley, maybe

Mat du åt: Smörgås.

Kram: Tiger

Puss: Jimmy

Känslan: Förvirrad

Resa: Trollhättan i Onsdags?

Glädje: ord som skrevs på msn (av alla ställen..)

Dröm: Mardröm om en flicka på jobbet

Person du träffade:Tiger

Personen du pratade i telefon med:Jimmy

Personen du fick sms av: Tiger

Gången du åt 7-eleven korv:Vem fan äter de korvarna?

Gången du var utomhus: För typ 3 timmar sedan

Gången hela din familj åt middag tillsammans: FÖR längesedan..

Saken du köpte: två långa halsband och svarta jeans

Allmänt

Ska bli skoj: GetawayRock Festivalen Tors-Söndag

Ska inte bli skoj att: Vakna kl 8 i morgon bitti

Sparar till: Thailand och gaddning

Pålägg som gäller: Ost

Önskar att jag var bättre på: Sjunga. (Varför låter det bra i duschen?)

Dagens dryck: Isvatten

Vad saknar du: favorit bröstet att somna på.

Tre band/artister: Meshuggah, Donkeyboy, Periphery

Vad har du gjort idag: Åttåg, lirat tennis, skvallrat med en Tiger, hoppat och kollat film.

Brukar du svära mycket: "Fan"?

Hur tidigt stiger du upp: När jag snoozat minst 3 ggr

På helgerna: 9

Vad ska du göra ikväll: däcka.

Hur många timmar sover du per natt: 9 helst.

Vem är snyggast i världen: Jag.

Vad är det för veckodag: Söndag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Förlovade mig en tidig sommarkväll

Favoritplagg i garderoben just nu: MelMelli klänning

Längd: 162

Vikt: 46,7

Byter gärna garderob med: Linda Sundblad

Byxa eller kjol: Byxa

Mitt rum kan beskrivas som: Svart, vitt, medaljong, egengjorda tavlor.

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, förvirrad, hungrig

Jag tränar: löpning

Jag ville bli när jag var liten: Snut.


yesterday is gone.

"..I hemlighet kunde det vara något helt annat. I hemlighet kunde det ha varit lättare. Men ändå sitter hon där på trappan brevid tågspåren och väntar på att få ett svar. Hon väntar på de avgörande orden och hon väntar på att det ska bli lättare dagen därpå.  Hon tar upp sitt anteckningsblock och skriver det första ordet somm kommer upp i hennes huvud när hon tänker på honom. "SEX". Hon har skrivit ner det mesta av hennes tankar kring honom, och blocket börjar ta slut. Hon vet så lite om honom, men kanske ändå så mkt. Hon vill ta tag i hans skjorta och se honom i ögonen. Hon vill få ur honom orden hon vill höra och hon vill berätta för honom hur allting egentligen ligger till. hon är inte sig själv just nu, men han hjälper henne på rätt spår.."

Jag har börjat skriva igen. Jag har fått rätt inspiration.

Tiger.


Jag har haft underbara timmar med Tiger nu. Vi har fått pratat ut till varandra, njutit av solen och sjungt på Donkeyboy låtar och kommit på att många av deras låtar stämmer in på oss. Vecka 29 kommer vi ha en episk kväll. Då är det hon, jag, sol, kex, ost,en box vitt vin och en jävla massa skvaller o skratt. Behöver jag säga att jag längtar?
Nu ska jag kolla på en film som går på 3an. En amerikans drama och det är en perfekt kväll för en sådan. Jag behöver se andras problem..även fast att det bara är på film.




GRF.


Med bara 4 dagar kvar tills jag får uppleva årets bästa festival, GetawayRockFestival, så såg jag nyss detta på deras hemsida.
Jag älskar värme och jag älskar musiken som kommer att spelas. Jag älskar också en del människor som ska dit, så jag anatar att det kommer att bli de 4 bästa dagarna hittils detta året.


PULL - PUSH


Ärligt talat. Jag kunde ha backat och låtit saker och ting bli något helt annat. Men jag är inte sådan som person. Jag sitter här en Söndags eftermiddag i min säng och har precis svettats efter en tennismatch med min äldsta brorsa. Jag vet inte om jag ska behöva nämna att han är grym, när han vinner över mig, samtidigt som han är 10 år yngre än mig. Mina tankar är någon helt annanstans och jag vet inte hur mycket jag ska behöva ha i mig innan jag spricker och säger något idiotiskt rätt upp i ansiktet på männiksor som jag numera kommer skita i. Folk jag träffat på nu på senare tid har nog fått fel uppfattning om mig och det borde jag kanske be om ursäkt för. Men hur gör man det egentligen? Och hur går man till väga om man ska tala om för någon att man är en helt annan person än vad den har lärt känna? Och hur talar man om för dem att man är en mkt possitivare och gladare och galnare egentligen, men just nu är jävligt passiv?

Jag måste ta reda på vad det är som händer. Jag måste ta reda på vad det är för känslor inblandade. Jag ska lägga mig ute i hängmattan med mitt ritblock och försöka ta fram allt som är innuti. För nu får det fan vara nog.

RSS 2.0