Dagar.


Denna veckan har bjudit på en hel del och den är fortfarande inte slut. Långhelg och midsommarfirande är vad som står på schemat och jag ska ha världens finaste klänning från TopShop på mig. Jag hoppas att detta kommer bli en bra helg. Jag hoppas på mpnga skratt och mycket nöje. Nu kör vi.

Bild1-3: Maries examens mottagning.
Bild 4: Nytillkommen liten målning i min "Disco"-serie.


konst.


jag är hemma igen. jag har ett huvud som håller på att sprängas och det känns som att jag håller på att bli riktigt sjuk. jag fick tillbringat en stund med människor som får mig att skratta och jag är så tokigt glad över att de finns. Jag orkade inte mer tillslut dock så jag cyklade hem snabbt och slängde mig i sängen och satte på musik. JAg ska börja måla på en tavla nu. Det kommer nog att ta några timmar för den att bli färdig. Jag fattar inte varför jag skriver just nu faktiskt. Jag ska krama om penseln nu och försöka återkomma till ett normalt tillstånd.


Bild tagen i vintras. Jag vill återuppta mitt fotande. Väldigt mkt.


I use to know you so well, yeah.
How did we get here?
Well, I think I know


BA BABABAA


å vad jag nu ska sticka och göra saker som jag inte borde men som jag är grymt sugen på att göra. Jag ska prata så jävla mkt med Tiger och jag ska vara på bästa humöret när jag kommer hem igen.
Jag tror att mitt huvud exploderar av alla tankar så detta är nog bara en bra grej att göra för att komma bort en stund. Ikväll och i natt ska jag måla!


Märke för livet.


Jag låg precis på en filt ute i trädgården och kände solens strålar pressa sig ner på mig och det blev rött på min kropp. Jag låg och tänkte igenom vilken nästa gaddning jag ska göra. Jag har så mkt jag vill göra har jag kommit på. Jag vill göra klart mina fötter, gadda in ett hjärta i nacken, göra en svart ros på armbågen ovanför gadden jag har på underbarmen och jag vill göra ett kasettband med massa noter runtomkring på insidan av överarmen. Jag vet inte vilket jag ska börja med. Och jag vet inte när jag vill göra det.


Denna klänning från märket Lipsy blev jag förälskad i.
Minsta storleken var dock förstor så jag får nog börja
kolla runt på barnavdelningen snart. usch.

Stranger.


Somnade inte innan 4 i natt. Stängde av mobilen vis 2-3 någongång för att kuna försöka slappna av, men det gick inte. Jag vaknade 1 gång i timman under de 5 timmarna jag sov i natt och det har gjort mig till att bara vilja sova bort denna dagen. Det kan jag inte. För jag är ledig och då vill jag hitta på något. Solen skiner utanför mina fönster. Metal strömma ur mina högtalare. Mitt huvud headbangar lite i smyg utan att jag gör det med vilja. Händerna vill krama om en pensel och måla resten av dagen. Men jag ska till havet idag, med Emma. Jag hoppas bara att det inte mulnar på för då blir det inget. Jag är tankspridd så nu ska jag göra en väldigt tråkig sak.

BTW. Så är det nya operativsystemet grymt till iPhone:n. Jag är glad över att jag har en 3Gs.

festivaler.


Under torsdag-Söndagr har jag besökt två stadsfestivaler i Göteborg, West Coast Riot och Pier Pressure. Jag har upplevt ett episkt gig med theDillinger Escape Plan och Pendulum. Jag har kännt frihamnspiren gunga av alla som hoppat under bla Flogging Molly giget. Jag har sett bruden alla tycker är snygg: Haley och hennes Paramore. Jag har upplevt ett dåligt gig med The Sounds, 30 Seconds To Mars (för mkt tjöt?) och HIM (var de roade alls av att headline:a en festival?) Jag fick dansa till de bästa låtarna med A Day To Remember, och det var så fint att se deras leenden. Jag hjar träffat och umgått med underbara människor oh jag har varit lycklig och pissblöt av vattnet sångaren i Pendulum kastade på mig o Elina. Jag har varit i Dr. Martens-heaven och jag har fått mina glajjor berömda många gånger. Jag är helt klart nöjd för att för första gången på 3 år vara en vanlig festivalbesökare under 3 av Göteborgs stadsfestivaler. Jag köper mig inte in i något. Jag njuter dock av varje biljet jag får i min hand.



Paramore

theDillingerEscapePlan


Orkar inte lägga upp mer bilder just nu.

student 2010


Många av mina vänner som är 1 år yngre än mig tog idag studenten. Jag var hemma på min barndomsvän Elinas studentskiva och jag är så otroligt stolt över henne.





Studentbal 2010



Tobbo o Elina får vara med på bild. Jag lägger upp de andra på Facebook i morgon.
Denna balen var inte alls likadan som den jag gick på förra året. Kändes som att vi hade mer egendesignade klänningar som satt BRA. Men visst fanns där snygga par. Tobbo, Elina, Paula och Kotten är typexempel på det.
Imorgon tar de studenten, fyfan, de är nästan lika bra som jag.

Söndag.


Mycket har hänt idag och jag sitter just nu och kollar på mitt kanske favoritprogram just nu. Nämligen MiamiMedical. Älskar sättet det är filmat på och jag älskar färgerna (och storyn med såklart..).

Dagen började med att jag och Jimmy gick upp tidigt och åkte in till stan med hans mamma. Vi blev där bjudna på frukost på EspressoHouse och jag njöt verkligen för det är såå gott. Sedan stack Jimmy o hans mamma och jobbade och jag tog en runda i några butiker i Nordstan. Jag fyndade två randiga linnen från Monki och jag nu överskridit min klädbudjet för denna månaden ganska hårt. Men solen sken över Göteborg så vad gör man inte då? Jo man shoppar.

Vid 11.30 drog jag hem till Varberg och åt en fantastisk lunch hos grannarna, med tårta och thé till efterrätt. Helt underbart. Jag älskar buffémat. Sedan tog jag syrran i vagnen och stack ner till stan och mötte upp Nella, Pontus o Nellas mamma för att kolla på studentbalen. De bilderna ska jag kolla igenom nu..


Self Inflicted


Allt går att lösa. Alla problem går att ta sig ur. Det finns alltid andra vägar att gå.

Jag är tankspridd. Igen. Tackar för satalet från Linus nyss. fick lättat lite på mina tankar och jag hoppas att detta löser sig på bästa sätt. Jag sitter och lyssnar o sjunger med i en låt som jag känner passar in idag. Jag tror jag behöver gå ut och sätta mig och vänta in Jimmy. han kommer hem från ett rep och har med sig godis och pannacotta som vi ska röra ihop och äta ikväll.

And I can't stop seeing stars


Keep Running


Jag måste fixa så att självaste text-raderna kan bli längre här på blogen. Det ser så illa ut bär det bara får plats typ 10 ord på en rad. Hatar det faktiskt en hel del. MenMen. Jag var iaf ute i en timma och sprang. Mina ben bara sprang och sprang och jag sjung med i låtar och kände mig lycklig när solen tittade fram då och då. Detvar meningen att jag skulle ha sprungit en 5 kmare bara, men jag sprang mer. Mina ben ville ta mig till en annan plats, jag följde dem och jag kom hem med underbara blommor som nu står i en vas i vardagsrummet. Det är dax för mig att köra ett magpass innan jag ska hoppa in i duschen. Denna Lördagen är en Lördag jag verkligen behöver.


Lördag.


Ligger i sängen med den där vita MacBooken i knät och är extremt tankspridd. Jag funderar på allt ifrån väder o vind, till hur jag ska fortsätta att planera detta året. Jag sov kanske förlänge idag. Det kanske är det som är anledningen till varför jag har så mnga tankar som yr runt inne i huvudet.

Jag funderar bla på hur jag ska göra nästa helg då det är 3 festivaler i Göteborg. Jag vet att jag och Jimmy ska på West Coas Roit på Torsdag, för jag MÅSTE se theDillinger Escape Plan. Dock kan jag inte bestämma mig om jag ska skrapa ihop cash till att gå på PierPressure på söndag med Nella och Pontus. Anledningen till varför jag skulle dra dit, är för att jag verkligen vill dansa till Pendulum och The Sounds. (nu märker man hur bred musiksmak jag har..). Jag skiter i Metaltown i år, för jag tycker inte att det är några balla band som ska lira. Så, hur ska jag göra?

En annan sak jag ligger och funderar över, eller jag kanske snarare päppar den, är GetAway Rock Festivalen i Gävle om ca 1 månad. det är vad jag tror kommer at kunna klassa som en succéfestival om allt går som de ska. Ska bli sjukt roligt att se folk man känner från olka band lira, och det ska bli coolt att kunna säga att man har varit i Gävel, staden där tändstickor borde förbjudas (he he)

Den tredje mest extrema saken jag ligger och tänker på är livet. Jag läser en bok just nu och den ställer mig verkligen mot väggen. Jag menar, jag är en person som gärna tar för mig men som samtidigt i många fall backar ett steg tillbaka, hällr än att kliva framåt i de situationer då jag verkligen ska ta för mig. Jag tror, att om man tar för sig mer och lyssnar till vad hjärtat säger så kan ingenting bli fel. Det spelar ingen roll vad andra säger åt dig att göra/inte göra, eller vad det tycker om saker du gjort. Jag har också pga denna boken ändrat min uppfattning om Ödet. Jag vet inte om jag tror på Ödet längre. Iaf inte i samma utsträckning som jag gjort tidigare.
Författaren till denna bok, vile skriva en bok om sitt tycke och tänkande kring olika filosofiska sker och ist för att göra an avhandling i typ av ett dokument eller liknande, så valde han att skriva en roman ist (titel och författare, kommer när jag läst ut boken).

Jag känner att mina tankar rinner iväg och att jag måste göra något utav denna dagen. Så jag ska hoppa i mina löparkläder och springa en 5kmare i motvind och sedan ska jag köpa godis och fixa Pannacotta tills ikväll. För ikväll blir det middag med Fam. Olausson och mkt planerande inför Thailand i Augusti-September.

NU!


Brorsan ser väldigt HxC ut nu. Han är 7 år och älskar Metal/Hardcore, så vad trodde ni?
JAg har iaf beslutsångest. Jag stack en snabbis till Ge-Kås med Nella och Emmie och fyndade träningskläder, hårinpackning, målargrejer osv, så nu vet jag inte om jag ska inviga träningskläderna eller målargrejerna? Jag börjar 7 i morgonbitti, så jag tror inte jag hinner göra båda sakerna, eftersom jag måste lägga mig så jävla tidigt. Så jag pallar inte skriva det där långa blogginlägget. Jag ska fundera på om jag ska börja på en ny tavla eller om jag ska ut och bränna fett..



Ge-Kås.


Skulle precis skriva ett ballt blogginlägg, men så kom brorsan och ville bli klippt. Så jag återkommer om en stund.
Jag har mkt i huvudet och mkt i en påse.

Presenter.


Fortfarande är jag glad. Fortfarande så är jag inspirerad och lycklig. Jag har precis kommit hem från en Sommarfest som vi har haft på mitt jobb (Bokens Förskola). Mina små Blåbär och deras föräldrar var och hade en trevlig kväll med personalen och jag kom hem med presenter och ett ännu större självförtroende.
En mamma till 2 av barnen har ett eget märke (DELMO, gå in på hennes hemsida:angelmax-delmo.blogspot.com), hon hade sytt upp tygväskor till oss i personalen och jag blev super glad över min. Hon är verkligen duktig och jag tror att hennes märke kommer att växa. Jag fick också choklad, en bok, blomma och en ängel av olika familjer. TACK!

Jag vet inte vart detta ska sluta. Kan man spricka av glädjen blir för enorm? Kan man få FÖR bra självförtroende? Kan man le FÖR mycket?
- Ist spricker jag, har fÖR bra självförtroende och mina mungipor går sönder av alla leenden!
Hoppas aldrig detta tar slut.
Nu ska jag somna brevid min älskade pojkvän (efter att jag börjat på min nya bok). Jag ska vakna upp i morgon och vara lika glad. Och imorgon när jag har jobbat mellan 7.30-14 så ska jag vara med min vän, min älskade o saknade vän. Nella.




English please.


Jag har haft en väldigt bra dag, trots att Göteborgs himmel har gråtit idag. Jag mötte upp Cat och Ferbie för att umgås med dem hela eftermiddagen. Cat är en 24 årig London-tjej som är ledare av min pojkväns band Marionettes UK streetteam. Hon är i Göteborg fram tills Måndag så jag passade på att hänga med henne idag och lära känna henne ännu mer än vad jag hann göra i Lördags när vi festade tillsammans. Hon har idag givit mig mitt självfötroende tillbaka när det gäller att prata Engelska. Jag är så sjukt stolt över mig själv att jag har kunnat prata med henne hela tiden i dag och jag gick in för det så hårt att jag tillslut började tänka på engelska. Ska bli mkt roligt att träffa henne på Fredag och Lördag igen.

Jag är iaf i Varberg nu tills på Fredag. Jag ska jobba, på sommarfest på jobbet och umgås med Nella. Jag undrar när jag tog det lugnt senast? Någon som vet? Jag är iaf väldigt lycklig somsagt och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva för er varför jag är det. Det fins liksom ingenting som är dåligt helt enkelt. Livet rullar på bra framåt liksom.
Nu ska jag se om jag ska måla eller om jag ska vänta med det. Tror jag hellre vill vara ute i kvällssolen för jag känner mig väldigt harmonsik.


Plockade lupiner till Mamma och köpte två
stora vinglas som skiftar i rosa.


Plockade till mig själv oxå.


Bilder.


Student.
Slottsskogen.
Utgång.

- Sommaren har börjat perfekt.







laddar upp annan skit på facebook nu så ni får kolla där.

Pic.


Jag tror att jag mår allt för bra för att blogga. Jag har liksom inget att klaga på och jag befinner mig inte framför datorn så mycket numera. Så ni får ursäkta. Jag har iaf haft en episk vecka med studentfirande (Jimmys kusin), ölande, slottsskogen och underbara människor. Jag tror jag svävar på moln. Allt är så jävla bra.

bilder kommer i guess

BRAND.




Ett par Acne jeans-shorts
T-shirt, linne o Nudie jeans-shorts.
Shoppshopp.

RSS 2.0