HxC


Allt är fixat.

-sprit.
-öl.
-kläder.
-makeup.
-mat.
-party.
-musik.

jag kommer att avsluta 2009 på topp o det känns så jävla bra.
Hörs nästa år. Partyt börjar redan nu.
GottNyttÅr!

Västtrafik.


Måste säga att jag är den som har börjat ogilla västtrafik. Visst, det finns många förmåner med Västtrafik, såsm att man kan köpa ett tex fritidskort som gäller i 100 dagar och som man kan åka överallt med hur mkt man vill efter kl. 16.00 på vardagar och dygnet runt på helger och lov. MEN. Jag tycker inte om att månadskortets priser höjs (kortet kostar lite över 1000 kr och gäller dygnetrunt i 30 dagar) och jag gillar heller inte de nya kontoladdningarna som ska ersätta 100-korten from 1 Februari. MenMen. Jag kaninget annat än gilla läget för är man i en storstad så är man och då får man betala för att förflytta sig också. Så är det väl överallt antar jag. Och jag ska heller inte klaga på att det bara kostar 30 kr mellan varberg och göteborg.För det är billigt.

Nej, nu ska jag fixa mig lite till. Jag sprang ner till bussen precis för jag ska in till stan och kolla lite skit, men jag missade den. Shock blir butiken jag först går till, för jag ska nog köpa mig ett par Dr.Martens. Men jag får se om jag gör det idag eller ngn annan dag. Blir en sväng bort till Haga med tror jag. Det var ett tag sedan jag var där.

NetonNet


Idag handlade jag för första gången på en mellandagsrea. Om jag tänker efter så är de gånger jag gjort det lätträknade. Idag hände det iaf och det blev en datorväska. Jär just nu väldigt hungrig. Jag är nöjd och jag är jätte hungrig. Jag och Jimmy har varit hos hans syster och hennes sambo och flyttstädat för de ska flytta till en ny lägenhet som de har köpt. Så nu är det bara chill som står på shemat. Vi ska strax äta och sedan ska vi spela xBox - DJHero och sedan äta cheesecake och lantchips framför Tomten är Far Till Alla Barnen. Nu orkar inte jag blogga mer.



Julbilder


Eftersom min kära pojkvän inte har kunnat fixa ny layout till mig så känns det lite sisådär roligt att blogga. Här är iaf lite bilder från juldagarna denna månad.




allt ifrån julpyssel till julafton osv.. orkar inte lägga upp mer bilder. jag är helnöjd med julen iaf.
nu bär det av till Källsjö för att fira jul..igen.

Bortskämd.


GodJul.
Jag valde att lägga bloggen på hyllan under en månad pga olika anledningar, men den största var för att jag inte orkade sitta vid en dator varje dag efter jobbet. Och blogga från iPhonen går, jag vet. Men jag tycker inte att det är värt att slösa pengar på ngt som gör att folk kan läsa om min vardag som under en månad har varit ganska konstig. Allting började med att Jimmy stack på EuropaTurné med sitt band och jag fick ett jobb som jag stortrivs med. Jag och Jimmy klarade av de 3,5 veckorna galant tackvare att vi båda har iPhones och kan prata över Skype hur mycket vi vill. Det hjälpte otroligt mkt och vi hade inga jobbiga perioder, då vi saknade varandra sådär sjukt mkt och mådde dåligt av det. Detta är 4e turnén som vi varit med om, oh vi lär oss att leva med det verkar det som. Under hela December har jag utöver jobbet, gjort de där typiska Decemersakerna. Jag har julpyntat jättemkt hemma, baka olika julgodis, pepparkakor o lussebullar. Jag har också gått ner i vikt för att passa snyggt i nyårsoutfiten och mått väldigt bra av det. Jobbet jag börjat på har hjälpt mig otroligt mkt. Jag har helt underbara kollegor och jag jobbar med underbara barn mellan 1-3 år.

Den 19 Dec kom Jimmy hem ocg sedan dess har vi inte gjort så mkt mer än att umgås med varandra och våra familjer. Han fyllde år den 20e och fick fina paket. Den 22a julhandlade vi de sista julklapparna och igår var det ju julafton och det var en helt fantastisk julafton och jag kände mig bortskämd som bara den. Jag fick detta bla:

- En bärbar dator (som alla säger är skitbra. Jag kan dock inget om vad som är bra o dåligt)
- 4 Wii-spel
- Fruktfat/godisskål snyggt designade av en känd designer
- Minimixer
- T-Shirt
- Morgonrock
- Sminkväska
- 75 cl Absolut Vodka RockEdition
- Kakformar
- Porslinsängel som mamma målat
- Pläd
- 2 BH 2 Trosor
- Presentkort till franskmanikyr
- Love etc..- Parfym
- 500 kr presentkort på Kicks
- Cocos BodyScrub från TheBodyShop
- 2 Thésorter

... osv. Jag är superduper nöjd med julaftonen alltså. Jimmy o hans mamma och pappa firade den tillsammans med min familj i Varberg vilket var jätte mysigt. Idag är vi hemma hos Jimmy och hans familj med hans mormor och syster o hennes sambo. Vi har delat ut julklappar här med och ätit god kalkon. Jimmy fick sitt DJHero-spel till sitt XBox så han sitter framför det nu och spelar. Vi ska strax gå och lägga oss för det är ännu ett julfirande i morgon i Källsjö hos hans morbro o hans fru. Vi får hoppas att det inte blir snöoväder bara för då vill inte jag sätta mig i en bil och åka 2 timmar.
Jag ska börja blogga mera nu. Bara så att ni vet. Jag känner att jag har saknat det en hel del.
IM BACK!



RSS 2.0