Måndagkväll.


Jag har fortfarande inte kunnat släppa allting som har sags idag och jag har inte heller riktigt orkat att sitta uppe till halv 11 ikväll bara för att kolla på ParadiseHotel, men jag är nog så illa tvungen eftersom jag följer programet. Och jag bläddrade nyss förbi Spårlöst som går på 4an och kom på att det är exakt 1 vecka sedan jag låg på sjukhuset för min cysta och var sjuk. Det betyder alltså att min kropp har varit helt galet bra och blivit frisk så snabbt. Detta firades igår med en lång powerwalk ftersom jag strävar efter att få bort mina överarmar. Idag var det likadant. 1 timmas powerwalk och gelt underbart väder. Äntligen börjar snön smällta.

Nej. Nu blir det några situps och en brygga. Sedan PH och efter det sovtajm.

Tankar.


Godkväll.
Jag satt precis och läste igenom en text på websajten bilddagboken.se och insåg hur patetiskt allting kan vara ibland. Jag är en person som strävar efter att föregå som ett gott exempel till folk, och visst ibland kanske jag misslyckas, men det finns också de gånger då jag verkligen lyckas och det får mig att må otroligt bra. Jag lever tillsammans med min familj och min pojkvän och hans familj. Fast i två olika städer. Detta gör att jag har skaffat mig vänner i två olika städer, jag känner mig hemma i två olika städer, jag berättar om två olika städer och jag tycker om/illa om två olika städer.
För varje dag som går inser jag bara mer och mer vilken enorm tur jag har som träffade Jimmy och att jag gjorde det just då jag gjorde det. Det var i Maj 2008 och det var precis innan hans "karriär" drog igång. Jag fick höra massvis med elaka saker när jag blev tillsammans med honom och jag har tackvare det också lärt mig vilka som är mina riktiga vänner och vilka som bara är vän med mig för att min pojkvän spelar i ett band som det går bra för. Jag har också fått tagit smällen när det gäller utbrändhet och stress, eftersom man aldrig rikitgt kan slappna av när man vet att det finns männsikor som vill att an ska befinna sig på helt andra ställen. Allt detta har gjort att jag har lärt mig massvis med nya saker och att jag vill dela med mig av mina erfarenheter. Precis som jag sagt flera gånger innan.
Just nu är mitt liv återigen pväg mot toppen. Jag har ju precis blivit frisk och har kunnat leva mitt liv igen. Precis så som jag vill. Det känns helt underbart att på ett sätt veta att jag kan göra precis vad jag vill, när jag vill. Och jag känner också att jag inte låter någon komma mig för nära inpå mig, förutom de männsikor som jag litar på. Jag har byggt upp en fasad som jag är stolt över och jag skriver nästan varje kväll ner saker som har gjort mig lycklig under dagen. Ibland när det kännas tomt och då låter jag bli att skriva i min bok överhuvudtaget. Hade det bara varit skrivet ett datum, hade jag tyckt att jag var otacksam. Men nu behöver jag inte lägga märket till att datumen inte följer varandra hack i häl alltid. Det patetiska med allting är alltså att oavsätt vart jag befinner mig är jag grymt lycklig men ändå stressad och påhoppad av någon (främst tjejer). Jag kommer aldrig att ångra det jag har gjort utan jag hoppas att folk lär sig lika mycket som jag utan det.
Jag är trottsallt en tjej som arberar med de bästa barnen och kollegorna på en förskola i Varberg. Jag har världens finaste pojkvän, familj och svärfamilj OCH vänner. Jag tris med mitt liv och delar gärna med mig av det. Sålänge folk kan glädjas och få hjälp tackvare mig så är jag nöjd. Vi männsikor är alla lika värda och jag ska fanimej bevisa det!

Partyhelg


Godkväll.
Jag ska strax sova men jag vill bara tala om att jag har haft en awesome helg och att jag äntligen har kommit igång med mina powerwalks igen efter mitt magont som jag har haft i en veckas tid nu. Känns jättebra och jag tycker att jag avslutade dagen bra genom att äta tacos idag igen, bara för att unna migsjälv lite god mat. Blir tacos på lördag med då linus o ferbs o jag o jimmy ska laga mat o kolla film o sånt där mysigt.
nej, nu måste jag sova. Ska jobba 7.30-15.30 i morgon.
Natti.

lagom nyktert tillstånd på 20 års partyt igår.


StyleByStars


Verkligen värd alla pengarna.
En typik Mikaela-klänning.

 


Happy Birthday x2


ÅH!
Jävla skitblogg. SKrev nyss ett långt inlägg, men allt försvann så jag orkar tyvärr inte skriva ngt megalångt igen. Idag är det iaf Fredagen den 15 Januari 2010 och det betyder att det är 2 födelsedagar. Min lillasyrra fyller 1 år idag och fick massa fina saker av familjen. Nella fyller också år idag. Hon fyller 20 (!!). Shit. Vi börjar bli gamla.. Hon ska rensa systembolaget idag, vilket jag tycker vewrkar vara en superball idé. Hoppas bara för hennes egna skull att hon får visa leg.

Jag sitter jut nu och är jätteglad. Jag har precis ärit en liten bit tårta, legat på spikmattan och sjungt med i LykkeLi:s fina låtar. Jag har också bestämt mig för att behålla min klänning som jag köpte från stylebystars. Jag tänker ha på mig den ikväll på kalaset och imorgon på Nellas fest fast med olika smycken och sminkningar såklart så det blir lite variation. Kalaset är klockan 17.00, så jag tror jatt jag borde städa upp på mitt rum, mnu och börja göra mig iordning. Jag längtar tills Jimmy kommer vid halv 7 ikväll. För jag saknar honom. idag är en bra dag. MKT bra dag.

Hennes prinsessbil hon fick idag

Iklädd sin nya klänning hon fick av mig och Jimmyboy.


Artwork


Mamma har bakat fina tårtor. Det märks att hon är min mamma när det gäller det (också). Blev nyckelpigor och BarbaStark. Jag gjorde iordning en kvälssmatstallrik eftersom jag inte får börja alltför hårt med det nyttiga nu när jag går på smärtstillande piller. MEN såhär såg dagens ut:
Frukost - Banan/Jordgubbsmoothie & äggröra
Lunch - Kycklingsallad
Middag - Egengjorda köttbullar och sallad
Kvällsmat - Varmchoklad, grovsmörgås och en apelsin.

Jag tycker ändå att jag är ganska duktig. Nästa vecka får jag börja på allvar för då SKA jag vara frisk.
Jag pillade också precis med lite bilder och min myspace. Jag ska göra i ordning den i helgen om jag orkar och har tid. Nu är klockan mycket och jag har inte slagit in syrrans present än..
GodNatt.


Ironi.


Funderar på varför jag inte gick och badade utan ist ställde mig framför spegeln i en t-shirt och slängde med håret och sjung med i LykkeLi:s låtar. Jag älskar LykkeLi, för hon har ball röst, musk och klockrena lyrics. Vad mer behövs för örongodis? Jag sitter och smsar för fullt med min kusin som är frisör. Vi disskuterar hårförlängning till mig. Jag vill inte göra som de andra bloggerskorna och köra med klipps och ha i löshår som inte har likadan färg som mitt egna och sedan skylla på att det är blixtens fel att det ser olikt ut?! Nej, jag vill göra det på riktigt med riktigt hår så att jag kan färga det i samma färg som mitt egna. Så nu hoppas jag att vi kommer fram till en lösning som både ser naturlig ut och inte kostar kjortan. Går det?
Nej, nu ska jag dansa vidare och slå in presenten till min syster som fyller 1 år i morgon. Fyfan vad tiden går alltså.

Och egentligen är det väldigt ironiskt och patetiskt av mig att bry mig om en tjej som jag personligen tycker är skitful, men som en viss annan person tycker om. Fast det skiter jag i. Jag är mig själv.


Dead Animal


Hej.
Jag sitter här med grymt ont i magen efter en dag då jag försökte fungera som vanligt. Jag mötte upp Nella på bussen som tog oss till centrum och där mötte vi senare upp Marina och tog en lång lunch på BlåDörren, vilket är det bästa cafét i stan enligt mig. Blev en kycklingsallad och en kopp thé. (Jag har blivit beroende av thé..) Vi gick runt lite i butiker och det blev en hel del fynd. JAg köpte mig en pälsjacka på H&M (eftersom jag inte får köpa den äkta pälsen på TopShop förJimmy..) och ett paket till min lillasyster som fyller 1 år i morgon. Jackan jag köpte vet jag inte riktigt om jag gillar. Jag behöver en ny stor halsduk till tror jag för att jag ska gilla den. Men 150 kr?! Ett fynd.
Nu ska jag lyssna på grabbarna i AsYouDrown. Göteborgs bästa band genom tiderna? I think so. (Råbert, när är inflyttningsfesten???????)
Och ta ett bad för fyfan vad min mage/rygg värker.


SS10


Önskar det var vår och sedan sommar.
För jag tycker att det börjar bli lite segat med såhär kalla dagar. Jag satt precis och kollade igenom lite kollektioner som olika designers kommer att komma med nu i vår/sommar. Jag hittade några favoriter både när det gäller skor och kläder, men om jag får säga det själv så blev jag så himla glad när jag såg denna outfiten.


Passar nog bra när jag fått ordning på min kropps utseende. Eftersom jag gick ner till min målvikt udnder förra året och har behållt den, så ska jag nu from nästa vecka då jag är helt frisk, börja igen och kämpa för att nå den målvikten som jag satt upp för dena våren. Jag kommer att vara snyggare än någonsin i sommar.
Och som Kissie sa innan idag. Självklart sk ani lyssna på alla bloggare som bloggar om hur man går ner i vikt. Fast inte så mkt att du går och får ätstörningar. För det är bara ohälsosamt. DennisM är grym på att komma med råd. Har läst hans blogg i 1.5 år nu och älskar den.

Ecstasy


När jag är lycklig? Ecstasy. Men jag skulle inte rekommendera det, för man blir helt olycklig också efteråt. Men lycklig, vadå? Man är lycklig i bland. En sekund efter att man har spelat, eller man är kär en sekund, eller äter choklad en sekund, röker braja en sekund. Det är bara glimtar, jag tror inte på lycka.”

- Lykke Li

 

funderar på vad man ska tro ibland. Antar att man ska lita på den man håller mest kär. Så jag gör det också denna gång och antar utmaningen mot henne. Sedan om jag vinner eller förlorar. Det får jag väl snart reda på.

Jag vill fynda en päls i morgon när jag ska ner till stan med Nella. Eller så beställer jag två glasögon ist. Svårt val.


Bulb.



Hej.
Jag tänker inte be om ursäkt för att jag har varit sämst på att updatera och för att bloggen inte är klar än. Jag har inte så stor lust att blogga innan bloggen är helt klar, vilket kommer att ta ett tag. Det ska fixas med bakgrunder, inlägg osv. Blivit avis på en hel del bloggare, så jag ska försöka sätta ihop lite gottoblandat från olika och göra det till en snygg layout. Med hjälp av Jimmy då såklart.

Jag kan väl också tillägga att jag har legat inne på sjukhus i 2 nätter. Kom hem i går vid lunch men är fortfarande inte riktigt bra så jag ska vara hemma från jobbet denna veckan. Jag hade en sprucken cysta på ena äggstocken, vilket resulterade i en väldans magvärk, men den är nästan borta nu. Gör dock fortfarande ont när jag lyfter, så det är därför jag inte kan jobba.
Så idag har jag inte gjort så mkt mer än att ha suttit framför min gamla dator för det trådlösa internetet funkar inte. Jag har betsällt hem en personlig almanacka från DEN HÄR sidan och jag tror faktiskt att den blev riktigt bra. Tog en stund att göra framsidan dock, men det är det värt.
Nu ska jag städa upp på mitt rum och sedan ska jag besluta mig för om jag sk abehålla min klänning som jag beställt från stylebystars, eller om jag ska skicka tillbaka den.
Hörs!

varför?



anledningarna till varför jag är vaken är många. jag ska upp 9 i morgon och gå på möte innan jobbet. jag ska dygna. ingen idé att sova när jag bara drömmer massa skit.

idag har jag kommit på följande:

- Att jag ska gå på Detox 1 gång/månad för att rensa ur kroppen på gifter och imellan de gångerna bara äta GI. och självklart fortsätta med mina powerwalks.

- Att jag är påväg ner men ändå är å jävla bra.

..bloggen är under uppbyggnad som ni kanske ser. och btw. jag ska ha de hjärtformade pilotsolisarna från H&M. så är det bara.


2010


så otroligt tt folk kan få en att gå från att vara sjukt päpp till att bli ännu mer päpp, fast av skadeglädje. Min nyår var iaf väldigt bra. Den spenderades i Varberg med min familj, jimmy, johan och Bebecka. Ytterst trevligt.

Idag är det bara 2 dagar kvar tills min semester är slut och jag ska dricka några glas vin idag ch känna mig sjukt stark för detta året ska jag verkligen bara var JAG. Så slut på all anpassning och alla glada miner. Här ska bitterheten visas, de glada minerna användas vid rätt tillfälle och jag ska växa som person. Om jag nu kan växa mer som person. Känns som om jag är på en topp högre än mounteverest och det känns så jävla bra.

under 2010 ska jag:

- festa och fira alla vänner som fyller 20 (inkl mig själv)
- åka till thailand i augusti i 3-4 veckor
- besöka festivaler (hultsfred, arvika, metaltown och WCR)
- gå på enormt många livegig  med balla band
- få långt vitt hår
- gå ner 5 kilo så jag väger ca 43kg.
- gadda klart fötterna och gadda en ängel på armen.
- ställa ut mina målningar
- motionera
- plugga

osvosvosvosv.
Bästa året kommer det att bli. det vet jag.

RSS 2.0