1 dag kvar.


Söndagens solstrålar tränger in genom mina kälalrfönster. Återigen vaknar jag med ett ruffsigt hår och ett lakan som bara täcker halva sängen, pga att jag kraffsat upp det i sömnen. Det var extremt svårt att somna i natt. Jag är pirrig. I morgon  vid denna tiden är vi på flyget till Stockholm där vi ska mellanlanda innan vi flyger direkt till Bangkok och sedan vidare till Koh Samui.
Idag är det den sista packningen som ska packas. Familjemiddag med min familj och Jimmys. Jag ska också jobba på min flygrädsla. Jag vet inte alls hur detta ska gå. Jag håller på att lägga in ett gäng med nua goa tunes på min iPhone iaf, så de ska förhoppningsvis kunna distrahera mig. From. i morgon kommer jag att vara dålig på att skriva på denna bloggen. Men vi kommer att updatera voran res-blogg varje dag så där får ni kika in ist.

http://ernbergolaussonithailand.blogg.se

huvud. hjärta. ögon. händer.


Det slog mig direkt när jag släckte lampan och fortfarande hörde laptopens fläkt surra med en låg ton. Allt slog mig. Det spelar ingen roll hur mycket tyll klänningen har. Det spelar ingen roll hur snygg man är på utsidan, den dagen då man inte känner av varken smärta eller kärlek. Ikväll var en sådan kväll då jag riggade om mit outfit från en chill-outfit, till en outfit där jag kände mig lite extra fin. Anledningen: Jag behövde komma på rätt spår i huvudet. Visst är det rätt att kunna bokstavligt talat klä på sig ett gott humör? Sålänge man själv njuter av det, så är det väl rätt? Det ska väl inte spela någon roll om annat folk tycker man klistrar på något fejk, bara för att man stänger inne sitt dåliga humör?

Jag själv har haft extremt mkt tankar surrandes i mitt huvud idag. Tankar kring musik, brudar, resan, familjen, vänner, kläder och mina överarmar. Jag njuter en sådanhär dag. Jag njuter av att komma på mig själv mummla svar på mina egna frågor samtidigt som jag halvt blundar för solen tränger in i mina ögon. Idag har jag kunnat ta på kärleken jag känner. Idag har jag kunnat ta på hatet jag känner. Jag har kunnat placera alla tankar i olika fack och tagit bort dem som drar för mycket energi. Gjorde jag rätt? Jag vet inte. Men i nuläget spelar det ingen roll. På måndag ska jag släppa allt. Då ska jag börja ett nytt liv och hitta ny energi. Jag ska höra havet brusa och jag ska känna solen pressa mot min hud. Jag ska låta pennan vidröra mitt skrivhäfte. Jag ska låta mina ögon läsa böcker. Inget kan förstöra ordet Kärlek. Ingen kan förstå vad som i min kropp bubblar. Var rädd om ordet. Det är sällan äkta.

Mycket Lördag.


Jag ligger i sängen med en svart klänning på mig med mycket tyll och mönster i spets. Jag har avnjutit en god familjemiddag och några drinkar tillsammans med päronen. Jag är påväg att fälla en tår just i detta ögonblick. Jag kommer sakna min familj. I dag hI morgon kommer också bli en bra dag. Om vädret tillåter ska vi besöka "Simstadion" och bada, sedan ska vi åka till Jimmy och hans päron för att ha en familjemiddag. (Helt underbart att våra familjer kommer så bra överräns). Vi ska ladda, packa om väskorna, skratta, äta god mat, prata minnen och om framtida äventyr och ha en superSöndag. Jag är lycklig. Det vet alla. Men i min kropp hoppar inte bara lycka omkring just nu. Det är en extrem nervösitet som kryllar inom mig också.

Förövrigt så fyller min vän "Kicki" 25 år idag. Grattis till henne. Jag önskar henne all lycka och gud vad jag saknar bruden. Har inte träffat henne sedan Valborg tror jag.

Förra året när Kicki fyllde 24.
Även första gången vi träffades.


Periphery - Buttersnips.


Underbara Lördag. Solen strålar in genom mina källarfönster. Jag lyssnar på progressiv metal (Periphery) och planerar dagen. Jag har resfeber och inbillar mig att jag har ont i halsen fast att jag inte har det. Är det normalt? Är det det som kallas resfeber?  I vilket fall som, så längtar jag en del till hösten och vintern. Jag har en del MÅSTE och VILL HA-grejer som jag vill roffa åt mig alla redan nu.

Ny skinnjacka UTAN muddar
Ny fjällräven-parka (vinterjacka)
Färga håret i extrem ljus rosa
Vykort och ngt "typiskt japansikt" från pojkvännen när han lirar i Tokyo, Japan (LoudPark)
Körkort
Nya högre Dr.Martens
Röda skinnbrallor

Jag vet att allting kommer att finnas i min ägo nu i höst, men jag vill ha det nu. Speciellt de röda skinnbrallorna. Håret är det säkert ingen som fattar hur jag menar med det. Men det är snyggt i vilket fall och jag ska testa på det. Nu ska jag rigga om en outfit som passar för havet och en långpromenad. Jag tänker köpa godis också. För det är faktiskt Lördag.


Det blir inte alltid som i huvudet.


det blev inte riktigt som jag hade tänkt. Denna kvällen blev bättre och lugnare än vad jag hade planerat. Jag tror det var rätt gjort av mig att ta beslutet att inte dricka massa alkohol och leva rajraj. Det blev ist en god grillad middag med grillade majskolvar, en öl och sedan tog jag med hunden och umgicks med min vän Petronella. En god promenad och en massa skvaller och tankar senare, så sitter jag här i min svarta klippansoffa med massa färglada kuddar, iklädd Jimmys ena tröjja som luktar JIMMY och kollar på en film som går på 1an. Jag hade också turen att hitta lite godis så jag hade tänkt gå upp några kilo och trycka i mig det nu innan jag slocknar. I morgon väntar nya utmaningar, massvis med bröllopsbilder som ska redigeras och sedan ska väskan inför Thailand börjas packa. I morgon är det bara 2 dagar kvar..


Äntligen Fredag.


Jag vet inte varför, men det känns som Söndag idag. Antagligen är det min resfeber som spökar. Jag kan inte fatta att jag åker till Thailand i 26 jävla dagar på Måndag. Jag borde rigga om min outfit en aning och bege mig bort till mina grannar som har grillfest, men jag håller mig kvar här en liten stund till. Jag har funnit en ny låt med mkt breakdowns och självklart är det ParkwayDrive som har gjort den. Mina Dr. Martens och jag tillsammans med min hatt ska dansa ut genom dörren om en stund och dricka några glas vin och njuta av den sista Fredagen i Sverige innan i slutet av September. Det är något underbart som jag har framför mig. Ha en toppen Freag.


Början av sommaren.

Min samling av musikminnen.


Jag har under hela mitt liv varit grymt intresserad av livemusik och musik överhuvudtaget. Jag har under de senaste 2 åren haft en otrolig tur och kunnat göra de där sakerna jag bara kunde drömma om tidigare. Allt tackvare min älskade pojkvän som tagit med mig på massvis med äventyr när det gäller stora och små livespelningar med stora och små band. Det som förr var "häftigt" och en dröm, har numera blivit verklighet och efter vad som blev officiellt igår (förra inlägget) så vet jag inte vad jag ska säga mer än att jag är otroligt lycklig och glad över allt jag får vara med om. Jag undrar om dagen då jag väljer att betala min konsterbiljett bara för att "gå dit som en vanlig besökare" kommer, eller om jag alltid kommer att vilja ha det på detta sättet. Just nu njuter jag och är evigt tacksam.

Min samling av biljetter, bilder, festivalarmband, vip-pass, foto-pass, bilder publicerade i tidiningar (mina bilder då såklart) etc etc, klistrar jag in i ett album numera och skriver om det lite smått. Mina festivalarmband klipptes nyss av, och min hägra handled är likblek. Den har inte fått sol på 3 år pga festivalarmband


Nu är det officiellt.


Igår klockan 14.00 blev det officiellt. Bandit Rock Stockholm gick ut med pressmeddelandet som hade skickats till dem och talade om att: numera spelar inte min pojkvän i göteborgsbaserade bandet Marionette, utan har avslutat det kapitlet och startat ett nytt tillsammans med Engel.

"Formed back in early 21st century Engel set their aim to give the world their Propaganda.You'll know Niclas Engelin from his time in Gardenian & Passenger and a few short moonlightnings with In Flames. Marcus Sunesson spent time in The Crown whilst also moonlighting with The Haunted (2001-02). Joining these two six string shredders are vocalist Mangan Klavborn formally of the acclaimed swedish band Headplate, drummer Mojjo of the Project Hate and bassist Steve Drennan formally from Locus & Amon Amarths touring bass player."
- Myspace.com/engelmusic

Jimmy har nu ersatt Mojjo bakom trummorna och detta kommer att bli bra, bättre,bäst. Grabbarna i Engel har välkomnat honom på bästa sätt och de har även välkomnat mig på samma sätt. Detta känns väldigt bra och jag tycker att Jimmy med all rätt i världen antog denna utmaningen. Han är värd detta. Detta är ngt stort som han får ta del av. Det är väl nu man kan börja kalla honom rockstar på riktigt..


Mer än 2 år.


Det är sjukt vad man hinner med mycket under 2 års tid. Det är sjukt att känslor bara växer och växer. Det är sjukt hur mkt nya människor jag har träffat. Det är sjuka äventyr och prövningar jag varit med om. Det är SJUKT vad jag är lycklig. Och det blir bara bättre och bättre och bättre.. Och det kommer att hålla föralltid.


Bandit Rock.


Idag ska ALLA lyssna på Bandit Rock. Det spelar ingen roll om det är Göteborg eller Stockholms kanalen. Det kommer näligen att sägas någonting som är stort. Riktigt stort. Jag antar att jag kommer att skriva om det sent ikväll eller i morgon.

Nu ska jag proppa i min frukost, duscha och åka in till stan. Kulturkalas och underbart väder.


Val 2010.


Det går program på TV nu som handlar om valet 2010. Jag borde lyssna, men jag skrattar mest. Jag har ingen aning om hur jag ska rösta och vilket parti som jag tror mest på. Jag vet åt vilket håll jag ligger åt. Jag vet att det inte kommer bli några drastiska ändringar hur det än blir. Måste jag rösta? Måste jag lägga ner energi på något jag har så otroligt svårt för att förstå innerst inne. Jag vet vad de olika partierna står för, jag vet huruvida de ställer sig till alla frågor. Men vilket parti passar in på mig?

Politiker är komiska. Jag kan inte kolla på en debatt utan att hoppa mellan de olika parterna. Jag håller med dem allihopa fast på olika punkter. När jag kommer hem från Thailand, är valt nära. Jag vill veta hur jag ska rösta. Jag vill ha en bra framtid. Vilka gör min dröm lättare att uppnå? Vilket parti skulle jag passa in i?

Onsdag.


Sitter hemma hos svärföräldrarna och dricker rosévin tillsammans med svärmor. Tacosen som vi åt nyss var lika god som vanligt och just nu pratas det bara om det som händer i morgon OCH på måndag. I morgon kommer radiokanalen BAndit Rock gå ut med en dundernyhet och jag kommer väl antagligen att skriva om det här på bloggen också, eftersom det står mig extremt nära. I morgon är början på något stort och något nytt. Helt underbart är det. Och helt galet.

Glöm inte våran Thailands-blogg. Länkarna här på min blogg syns ju inte, så kopiera detta ist. http://ernbergolaussonithailand.blogg.se

Tisdag.


Jag har en pojkvän som ligger i sängen och typ dör av förskylning. Jag har en fluga som har surrat runt i rummet hela natten och som just nu sitter på mitt huvud. Solen skiner ute och man kan för en snabb sekund tro att de är sommarvärme ute, men så är inte fallet. Västkusten bjuder på sitt vanliga väder; Sol och blåsigt. Just idag känner jag att det inte gör så mkt. Jag ska strax sätta mig och redigera lite bilder från Bröllopet i Lördags och sedan ska jag blogga om det hade jag tänkt. En lång promenad längst havet tillsammans med Jimmy o hunden skulle inte häler sitta fel, men jag får se hur mkt Jimmy orkar.

Bloggen Jag, Jimmy och hans päron startade igår, som ska vara till vår Thailandsresa som vi åker på om 6 dagar, har fått uppmärksamhet och jag vill bara skriva mer och mer. Men jag får vänta några dagar känner jag. Jag har ju faktiskt min egna här. Nu ska jag pussa på min sjuka pojkvän innan Lightroom är nere igen. Detta kommer bli en bra dag. Det vet jag.

Thailand 2010


JAG VET. Ni vill höra allt som jag var med om i Lördags. Det kommer. Imorgon kan jag lova att jag ska skriva allt jag kan om hur hela Lördagen var. Hur fint det var. Hur lyckliga alla var. Men just nu orkar jag inte. Efter några glas vin, en god middag hemma hos familjen med svärföräldrarna och en aning resfeber, så ska jag och Jimmy nu sova. Tro det eller ej.

Jag har också fixat en ny blogg som ska ägnas åt THAILANDS RESAN 2010, och en header till den. Där kommer vi att uppdatera så mkt vi bara kan om förberedelserna och allt som händer under resans gång. Så in och håll utkik. Resan kommer bli episk. På Måndag åker vi!
(länken lir VIT, fråga mig inte varför, men tryck HÄR->THAILAND)



Förberedelser.


Dett rann i princip på min rygg när jag vandrade längst stadens gator med en barnvagn framför mig. Leendet på mina läppar satt kvar och växte enormt när jag mötte min älskling vid tågstationen. Nu är äntligen hela familjen samlad, jag har klippt två st av dem och det är nu jag ska börja dra i mig kaffe och sedan fortsätta med förberedelserna inför kvällens bravader. Jag kommer vara snygg, vacker och glad. Jag ska ha en outfit jag bara burit 1 gång innan och då var jag visst snyggast på stället och hamnade som exempel-bild på RajaforYou's hemsida. Det är nu det gäller och jag har 2 timmar på mig.


GÅRDAGENS.

Brudar.Vin. Grabbar. Öl.


Det var trevligt. Mkt trevligt. Vilken brud hon är. Den där Wallih.


Fredag 6/8 2010


Jag har längtat efter den här dagen i flera månader. Anledning: Gå på semester. Jag har jobbat min sista dag (räknar inte med extra inhoppet på Onsdag) och jag sova 4 timar i natt. Klockan 14.00 var jag hemma idag från jobbet, slockande 2 timmar och satte mig sedan och sydde, samtidigt som jag kände att suget efter en dusch och en cider växte lite. Ikväll blir det brudar. Mycket Brudar. Och vin. Min kära pojkvän är i Stockholm och har precis lirat inför en i princip full Kungsträdgård. Ca 10 000 pers såg dem lira.

Denna helgen kommer att bli episk på många olika sätt. Kvällen kommer somsagt att tillbringas med brudar som står mig nära och några boxar/flaskor vin. Solen skiner, jag är förberedd och jag ska njuta ikväll. I morgon kl 12.15 är Jimmy hemma från Stockholm och då ska det förberedas inför morgondagens fest. Det är årets största fest här i stan antar jag. Kommer bli grymt. Behöver jag säga hur jag kommer må på Söndag?


+ spotify= Just nu.

Aldrig. Aldrig Mer.






Jag tog några bilder för skojs skull igår på Marionettes gig. Jag sket i att redigera dem eftersom jag prickade rätt i förinställningställningarna på min kassa systemkamera. Men jag borde återuppta livebild-tagandet och alla balla RAW-redigeringar. Det är ju så roligt. Så, det ska jag göra. Punkt slut.

Sol sken. Metal. Happy hour.


Jag ligger i min säng och vaknade precis till utan att jag hade solen i ögonen pga att den reflekterades i min spegel. I handel låg min telefon och det visade sig att jag fått sms. Karin, en kär arbetskollega till mig har fått en flicka igår kväll och mina läppar drogs upp till ett stort leende direkt. Som vi har väntat. Jag minns när hon sa "- Nej, nu framöver kommer det inte bli massvis med kaffe..". Och jag fattade ingenting, innan hon började skratta och sa att hon väntade barn. Jag önskar henne och hennes familj lycka till med sin nya lilla prinsessa.

Min mage bubblar. Varför vet jag inte. Jag har sömn i ögonen och jag borde hoppa in i duschen. Ikväll ska jag se något för sista gången. Ikväll ska jag granska musiker tillsammans med Sune. Jag ska unna mig en drink. Jag ska kolla bort när jag möter vissas blickar. Jag tänker stå rakryggad och stolt. Jag njuter nu, jag njuter då. Allt är kanske i gåtor, men allt är hemligt. Tills dess. Lyssna och njut.

Care. Or don't Care?


Det är viktigt. Men jag gör det sällan. Hur mycket folk än påpekar det, så gör jag sällan någonting åt det. Ja. Jag pratar självklart om min kropp. Inte själva utseendet egentligen, utan det där man oftast inte lägger märket till. Ikväll är en sådan kväll då jag ställer mig i duschen och scrubbar mig från topp till tå, lägger i inpackning i håret och putsar och filar. I 30 minuter stod jag där och sjung till låtar jag egentligen inte kan sjunga med i, spolade hett vatten på mig och bara filosoferade. Naglarna ska nu fixas och målas med en ny skrikig färg. Jag ska koka havregrynsgröt och koka ett ägg till kvällsmat. Jag måste äta sägs det. Jag ska njuta denna kvällen. För i natt ska jag få sova brevid min prins. Jag längtar.

Min syster lyckas med..


Allt? Lyckas hon inte charma hela stan, så ramlar hon överallt. Eller så skriker hon de där typiska tjejskriken som man gör när man är 1,5 år (dock pysslar ju äldre brudar med det fortfarande..). ELLER så gör hon som idag. Hon springer rakt in i dörrkarmen och för en blå stor bula brevid tinningen. Hoppas hon int etappade alla hjärnceller, för de lär hon behöva om hon fortsätter att vara blond och får stora tuttar.

Jag är färdigjobbat och luktar inte så gott. Jag har brännt min nacke i solen och jag har skaffat ett nytt VISA-kort. Vuxenpoäng till mig. Nu ska jag rigga om outfit, bege mig ut i det vilda med Elina och sedan möta min pojkvän som jag äntligen ska få sova brevid. Jag drömde inatt att jag gjorde slut med honom och sedan ångrade mig dagen efter. Men då vart det försent. Hur normalt är det att drömma sådant? Dock har jag lärt mig en sak. Drömmer man posstiva drömmar, väntar något negativt i det verkliga livet. Drömmer man något negativt, väntar något gott i det verkliga livet.
Jag tror på det i detta fallet. Jag vågar inget annat. Jag känner att kreativiteten kliar i mina fingrar. Men jag får vänta tills nästa vecka då jag har semester. Det är mycket på gång.

småttingarna i familjen.

2 av 5


Solen tränger in genom källarfönstrena och jag har precis ätit frukost. Mina jeansshorts från Acne som jag köpte för ca 2 månader sedan, blir bara större och större i midjan och kring låren. Vad händer? Jag har inte motionerat på 1 vecka? Det spelar inte så stor roll egentligen. Sålänge jag trivs så klagar jag inte.

Jag har 3 saker att göra idag. Det första är att jobba. det andra är att åka till banken och fixa nytt VISA-kort. Det tredje är hemligt tyvärr. Jag ska också hoppa runt med Elina idag också. Känns skönt att umgås med henne igen. Vi har väldigt roligt när vi är med varandra. Vi ska iaf göra en sak tillsammans i höst, vilket kommer bli hur roligt som helst och resultera i mer frihet. Om allt går somdet ska, så når jag toppen av ALLT om 3-4 månader.


Snodd av Hibbs. Igen.


Vad såg du senast på TV?

En film på 3an igår kl 21 med min föredetta actionhjälte Bruce Willis.

Har du varit olyckligt kär?

Ja. Fast i vem kommer jag tyvärr inte ihåg. Men rotar jag fram mina tjocka gamla dagbok finner jag antagligen svaret.

Hur mycket krävs för att du ska bli full?

Öl/Cider - Massvis
Sprit - Ge mig två 6or och jag blir rund om fötterna.

Vad vill du helst ha just nu?

En natt med Jimmy Olausson

Vackraste låt-texten?

Svårt. Men Anberlin's - The Feel Good Drag

Din snyggaste kompis?

Nästintill omöjligt att svara. Alla mina vänner har sin egna charm och de ser alla extraordinära ut i mina ögon. Speciellt när vi sätter klackarna i taket, steker på stranden eller är på ngt ballt tungt gig.

Vilken smak är det i din mun just nu?

Tandkräm. Vidrigt.

Har du gott bordskick?

Ja. Har alltid fått beröm för att jag äter "snyggt" (?)

2 saker inte många vet om dig?

1. Dansar/sjunger ALLTID framför spegeln när jag är ensam.

2. Hatar armar som är tjockare än axeln.

Har du köat mer än två timmar för något?

Ohja. När man var liten och skulle på ngt gig och tvunget skulle stå längst fram. Numera undviker jag det och hatar det. Därför köar jag aldrig mer än 5 minuter.

Har du någonsin...

Vunnit en trofé?

Jarå.

Tagit dig in backstage och hånglat med en rocklegend?

Rocklegend, njae. Men Rockstjärna. För honom är jag tillsammans med.

Träffat din idol?

Existerar äns ordet "IDOL" längre?

Blivit uppgraderad på flyget?

nej.

Blivit medlem i 10 000-meters klubben?

om två veckor?

Blivit portad från en bar/klubb?

Nej. Tänker aldrig bli det heller

Simmat med hajar/delfiner?

Om två veckor?

Friends. Friends. Friends.


Tog på mig favorit outfiten, slängde upp håret i en knut mitt på huvudet och la ner all nödvändigt i min tygpåse signat MIKKART10, satte mig på cykeln och lyssnade på gungig musik påväg ner till polisen. Hämtade snabbt ut mitt pass innan jag köpte beroendeframkallande saker och satte mig med en hope störtsköna vänner på Café Blå Dörren i vääldigt många timmar. Solen i ögonen, kaffekopp efter kaffekopp, skratt, konversationer om onödiga saker och en hel del minnen summerar de timmarna. Visst är det härligt att veta vart man har sina vänner en dag då solen strålar på en, vinden är nästintill vindstilla och man mår sådär ruskigt bra? Finns inget bättre. Underbart.

Pressure.


Solen i ögonen. Precis slutat jobbet och Parkway Drives tune "Pressure" spelas i högtalarna. Det är tungt och jag får så fina vyer i  mitt huvud inför hösten. Jag har inte bara en hungerkänsla i magen just nu, uatn jag har en hungerkänsla efter vad hösten har att erbjuda. Detta året kommer att slå allt. Det har varit spiskt fram tills nu och jag vet att det kommer att bli helt galet resten av året. Visst känner jag att vissa saker MÅSTE göras, såsom att plugga upp mina betyg inför Management-utbildningen, men det finns annat som också ska prioriteras och som vanligt är mkt hemligt. Jag har en pojkvän som tagit ett stort steg i karriären och jag har mig själv att klappa på axeln för att jag planerar de saker jag planerar.

Denna veckan började med en arbetsdag mellan 6.30-11. Imorgon, onsdag och torsdag är det 10-16 och på fredag 8-13.30. SEN, har jag semester (förutom onsdag v.32 då jag ska jobba 8-13.30). Känns som att denna veckan kommer gå fort. Känns som att nästa vecka kommer gå ännu fortare. Den 16 smäller det och jag behöver inte tala om att jag längtar. Tror jag ska fira detta lite idag. Jag ska strax möta upp min kära Wallih och höra om allt hon varit med om de senaste 8 veckorna. Jobb i Norge och Emmaboda Festivalen. Gossip, Gossip, Gossip. Och snart åker hon till Canada för att jobba. Solen skiner. minst 23 grader i skuggan. 2 km till närmsta strand. Vi kommer ha en underbar eftermiddag. Jag fortsätter att njuta av livet.


Marin + RIX FM-Festival


Det blev en tripp ner till Halmstad med min familj och vädret, atmosfären och musiken var en possitiv överraskning. Första gången (på jag vet inte hur länge) jag var på en "pop-spelning" där man inte stod med armarna i kors, headbangade och dansade runt som en galning. Jag stod bara på ett väldigt bra ställe, lyssnade till liveradiopop och DONKEYBOY. Det har varit en bra eftermiddag och jag sitter nu och kollar på tv och ska snart sova. Börjar 6.30 imorgon..


Velvets klänning was to die for.

Donkeyboy vart lika bra som jag trodde.



15 dagar.


Om 15 dagar befinner jag mig på ett plan till Thailand tillsammans med min pojkvän och hans päron. Vi ska till 3 olika små öar och vi ska avsluta resan med några dagar i Bangkok. Jag satt och kollade runt på  lite bilder av det hotell som vi sk abo på och det verkar helt okej snyggt och fräsht. Jag längtar något så sjukt mkt tills den 16 då vi åker. Det kommer bli galet.

Nu ska jag rigga om min outfit och förbereda mig på marinfestival och Donkeyboy i Halmstad. Solen skiner här på kusten och det blir nog en bra kväll det här. Men regnponshon får följa med i väskan. Vi vet ju alla hur en svenk sommar beter sig.


Alternativ 1 el. 2?


Det är söndag förmiddag och jag vakade av att jag hade idiotiskt ont i min mage. Vaför? ingen aning, men jag antar att det är för att jag slarvade med laktosen igår. Fan. Regnet nästintill öser ner och jag är nybadad. Jag ska strax åka med mina svärföräldrar hem till Varberg för de skulle visst dit på middag hos svärmors bror. Jag har två alternativ idag, gällande vad jag ska göra utav dagen. Antingen åker jag till Halmstad och kollar på Donkeyboy eller så stannar jag hemma och ligger i sängen framför tv:n och datorn hela dagen och bara tar det lugnt. Förstår ni att båda lockar? Jag som hatar att ha olika alternativ och drabbas av extrema i-lands problem.

Dax att kränga på sig en fin klänning och åka hem. Är humöret nere pga magont, är det alltid bäst att ta på sig något fint och ta dagen som den kommer. Jag undrar bara vad jag ska välja..

RSS 2.0