17.34 it is!


Beslöt mig för att sticka med 17.34 tåget till Jimmyboy. Måste hinna till apoteket innan. Fuck. Kommer bli tajt. Kör iaf med helsvart outfit idag i regnet.
Hörs!


hittade min Suicide Silence tischa.
"PULL THE TRIGGER BITCH"



Onsdag.

påskfjädrar i en buske.Blev inget bloggande igår pgr att jag trivdes bättre ute i solen och i trädgården med såntdär nödvänidigt nu när våren börjar komma. Jag krattade bort alla löv och fixade upp lite fädrar i en buske. Det såg jätte fint ut igår när solen lös på dem, men idag hänger fjädrarna i ösregnet. Jag och Jimmy var ute med huden en riktig långpromenad också. underbart. Köpte med oss lite godis på vägen hem, som vi sedan åt framför Äntligen Hemma. Vi borde verkligen flytta hemifrån snart alltså.

Anyway. Jag fick också reda på att Jimmys band Marionette ska spela på Getaway rock i Gävle. Den festivalen jag skrev om i ett tidigare inlägg. Så nu blir det till att åka dit. Blir grymt tror jag, eftersom det är så feta band som ska spela. Dumt att det ligger samtidigt som Hultsfred bara.. Blir till att skippa det i år bara för det. MenMen. Jag hoppas att det går så bra för Hultsfred i år att det blir en festival nästa år också.

Nu ska jag fortsätta att fundera på om jag ska åka till Jimmy idag, eller om jag ska göra det i morgon. Jag är nämligen ledig i morgo, så a.. Jag får tänka vidare och läsa lite blogga under tiden.
XOXO

Festivaler 2010


Skrev om några festivaler. Orkar inte skriva om mera. Nu ska jag invänta min pojkvän och äta en knäckemacka. Sedan är det natt för mig. LÄNKARNA FINNS VID PILARNA! (->)

Metaltown 18-19 Juni
- Frihamnen, Göteborg

En 2 dagars festival i den stad där metalgenren inom musiken regerar. Drar mkt stora namn som tex. Förra årets headline som bestod av Marilyn Manson och Slipknot. I år är det inte sämre. Rammstein, In Flames och Between The Buried And Me, är 3 av de band som redan är klara. Kolla in bandsläppen och övrig info på ->www.metaltown.se.  Go:teborg är huvudarrangör.
- Jag rekommenderar starkt denna festival. Jag har varit på den 2 år i rad och jag har upplevt ”båda världarna” dvs på som ”en vanlig festivalbesökare och allt backstage eftersom min pojkvän och hans band spelade där 2008. Mkt bra service ute på festivalområdet och väldigt ordningsamt, men ändå en grym festivalkänsla. Dock finns ingen camping, som kan vara ett minus enligt många. Men eftersom det är så centralt i Göteborg är det inga farligt långa avstånd till bra hotell och vandrarhem.

+
Alltid stora headline-band
3 scener
mat möjligheterna
storbilds-TV så även de som står längst bak kan se vad som händer på scen
Mkt funktionärer i rörelse så man kan lätt fråga
Programbladet (står all info om banden som ska spela, tider etc.)
Mkt bajjamajjor

-
Festivalområdet är inte så stort i förhållandet till hur mkt folk det är
ingen camping
för lite sittplatser
för lite öltält



West Coast Riot 17 Juni
- Frihamnen, Göteborg

En festival som pågår endast en dag och som nu ska arrangeras för 3e året i rad. Det är en Hardcore-festival , som också den drar stora namn. Förra året headlinade Social Distortion och band som Raised Fist och Sick Of It All lirade också. En festival som är för HxC-fanatikerna och som arrangeras av go:teborg metaltown. (Alltså samma +/- lista).
För mer info gå in på-> www.westcoastriot.se .
- Jag rekommenderar denna festival för de som älskar Hardcore-musik och som vill uppleva både gamla och nya band inom genren. I år kommer bland annat Dropkick Murphys, The Dillinger Escape Plan och Flogging Molly att lira på festivalen.

PierPressure 20 Juni
- Frihamnen, Göteborg

En festival som gick av stapeln för några år sedan och fick stämpeln ”EMO-festival” på direktwen. Många trodde att de året efter ersattes av West Coast Riot, men i år arrangeras alltså PierPressure upptill. Den arrangeras av go:teborg, som både Metaltown och Westcoastriot vilket gör att det är exakt samma festivalområde och upplägg som de. (därav samma +/- lista) Iår kommer band som tex  HIM, Paramore och 30 seconds to mars, vilket är 3 mkt stora band. För mer info besök www.pierpressure.se.
- Jag rekommenderar denna festival  till de som gillar pop/rock och som vill se radiohittarna på riktigt.

Hultsfredsfestivalen 7-9 Juli
- Hultsfred

En festival som i år kan komma att arrangeras för sista gången. Det är den kanske mest berömda festivalen i Sverige. De största banden har stått på deras scener och festival området och upplägget ä utterst bra. Det är en festival för ALLa, då både ålder och musik varierar välidigt mycket. Förra året stod The Killers som huvuband och i år kommer band som bland annat Kent, 30 Seconds To Mars och The Hives.
- Jag rekommenderar denna festival starkt. Festival området är stort, lika så camping området med alla olika namn och uppdelningar. Invånarna i den lilla byn gör allt för festivalbesökarna. De står och steker hamburgare vid ICA och säljer dem för en guldpeng, långar ut duschar, serverar frukost i trädgårdarna för en billig peng osvosv.   Man känner en sådan gemenskap både innanför festivalstängslet och utanför, vilket känns tryggt. För mer info besök-> www.rockparty.se.

+
stort camping område som är uppdelat
många laddningsstationer till mobiler
mycket vakter
makeup-trailers för de som vill piffa till sig
duschbussen som kör till en gymnastikhall där man kan duscha
tillgång till vattentoa om man lägger till ett par 10:or på festivalbiljett-priset
invånarna i byns engagemang
mkt olika sorters folk

-
Bajjamajjorna är grymt äckliga
dyra matstånd
avståndet mellan parkering och festivalområde (tänker på första o sista dagen..)
köerna in till festivalområdet


 

 

Arvika festivalen 15-17 Juli
- Arivka

En festival som förr kopplades ihop med synth-musik. Jag vet inte med säkerhet om den gör det fortfarande. Hu som helst så drar de stora namn och är väl tillsammans med Hultsfred och Peace & Love, en av Sveriges mest kända festivaler. De har haft bla NIN ståendes på deras största scen och i år kommer bland annat Kent, Babyshambles och In Flames att stå på deras scener.
- Jag har inte själv varit på denna festival, så därför kan jag inte skriva någon -/+-lista. Jag kan heller inte starkt rekommendera den. Men eftersom den är en av Sveriges största festival och drar stora namn och har sjukt många besökare, så kan jag inget annat än att ana att det är en festival värd att besöka. För mer info besök-> www.arvikafestivalen.se.

 

Getawayrock festivalen 8-10 Juli
- Gävle

En festival jag fått ny som i år. Det är en festival som i år drar band som tex Cannibal Corpse, Mustach och Engel. Det är alltså en rock/metal-festival och kan komma att bli nsta metaltown. Den ligger i år under samma datum som Hultsfred, vilket jag skulle kunna tro är en negativ sak liksom att det är i en stad långt norrut. Men jag har inte så mkt mer att säga om denna festival, då den är ny och jag har alltså aldrig varit där. Vi får se vad som skrivs om den efteråt. Men det ser mkt mkt lovande ut med tanke på banden som kommer dit.
För mer info besök-> www.getawayrock.se

Peace & Love 28 juni 3-juli
- Borlänge

För mer info besök www.peaceandlove.se


H&M Festival.


Nyss hemkommen från en underbar timmas promenad med hunden. Fan vad lycklig man kan bli av sol. Anyway. Jag vet att jag skrev innan att jag ska skriva ett inlägg om olika festivaler. Men först ska jag pyssla lite här hemma. Så såläng tycker jag att ni ska gå in och kolla på H&M:s kollektion som kommer ut i Maj. Det är Fashion against AIDS, kampanj i år igen men i år designar H&M kollektionen själva och den är festivalinspererad. Jag valde ut några favoriter jag ska spana efter när deta släpps.
Ni hittar alla plagg HÄR. (mina länkar är vista så håll pekaren efter"plagg" så hittar ni länken)





Dag 1.


Första dagen på jobbet denna veckan är avklarad och jag är helt slut. Men solen tvingar mig på benen och en långpromenad med hunden. Jag kan inte låta bli. Jag håller på att bli viktfixerad efter alla bra kommentarer jag fått de senaste veckorna. Det är strax dax att börja äta mer feta saker. Men bara liiite till.

Jag är grymt festivalsugen. Tänkte tipsa om lite olika festivaler sedan när jag kommer hem. Och inte nog med det. Nyheter från H&M som har med just festival att göra. Blir en bra vår/sommar. Jag har ju min lista att pricka av..

Tips på en ny blogg jag börjat studera är CHRISTERIC, som bloggar för blogspot. Är ni sugna på en brud med grym stil och som vågar, så håll koll på henne.
XOXO

Våldtäkten.


Jag vet inte vart jag ska börja. Jag vet inte om jag just i denna stund är arg, ledsen, besviken eller glad. Eller alltihop på samma gång. Ni alla har säkert hört talas om våldtäkterna i Örnskuldsvik och hur media hanterar detta. De gottar sig rejält måste jag säga. Jag tar inte ställning till någon person/sida med detta inlägg. Bara så att ni har det klart för er. Men jag tycker en hel del är konstigt och det tänker jag dela med mig av.

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag blir så förvirrad för enorma tankar kommer upp i mitt huvud. Jag kan börja med att tala om att jag tycker att situationen är omöjlig att läsa av. Jag vet med säkerhet att både pojken och flickan kan ha sanna historier och jag vet att båda är hatade på ett eller annat vis. Det finns så enormt mkt frågetecken och det finns så otroligt många aningar, men inget vetanade. Att en pojk erkänner brott och sedan fortfarande blir "hyllad" är idiotiskt. OM han nu är skyldig på riktigt. Jag kan inte bestämma mig om jag tror på hans eller hennes historia. Det finns "brister" (enligt mig) i båda deras historier. Jag tycker att mycket är konstigt. Jag satt precis och kollade igenom Updraggransknings avsnitt om just detta och jag förvånades över hur skolan reagerat. Eller rättare sagt inte reagerat. Jag vet inte varför, men jag inbillar mig att mycket handlar om uppmärksamhet. Jag orkar inte skriva mer om ämnet. Det blir inget längre än såhär. Jag insåg just att jag inte orkar skriva om detta. Bara ett par stycken till..

Jag stör mig på alla Facebook-grupper som är för eller emot flickan/pojken. De borde stängas ner. Är man en våldtagen flicka, vill man inte att främmande männsikor ska stödja en. Man vill gå vidare. Denna jävla uppmärksamhet som folk skriker efter på olika sätt får mig att må illa. Flicka nr 2 som idioten våldtog (om han nu gjorde det..) Vart är hon? Varför skänker folk inte henne en tanke bara för att hon inte går ut med historien i ett videoförhör med polisen? Hon väljer heller inte att vara med i programet.

Om man blivit våldtagen, förnedrad, "spräckt" osvosv. Gör man som "Linnea" då?
Och om man är en äcklig våldtäktsman som "Oscar". Erkänner man då ett brott och säger att man tycker att det är skönt att prata om det?
Och om man är en helt vanlig utomstående männsika. Vad gör man då?

Människor som råkat ut för en våldtäkt kan ha anmält det eller inte. Oavsätt vilket ska de respekteras lika mkt. Bara för att man anmäler, betyder inte det att man är starkare än den som inte gjorde det. Vilket många glömmer.



SHOPPING!


Precis hemkommen från stan. Det blev sköna promenader, en god fika på espressohouse och lite shopping. Jag köpte mig ett svart fodral jag ska ha på Lördag och Mamma köpte en tunika till sig och ett par skor till Merri. Jag är nöjd med dagen, men fortfarande grymt nervös. Jimmy har inte ringt än..

 


Söndag.


Blev tidig hemgång igår kväll. Festen var rolig osv, men jag hade ingen lust att slösa cash på krogen. Så jag mår bra idag. Väldigt bra. Jag lyssnar på musik, betalar räkningar och städar. Söndagssysslor i ett nötskal antar jag. Jag, Mamma och Merri ska ner till stan om ett tag. Vi ska bar föra oss iordning. Jag ska försöka att hitta ngt att ha på mig på påskafton. Min shoppingrunda gick inte så bra igår nämligen. Jimpan är väg på ett hemligt uppdrag och jag är supernervös. GAH!

Bild 1 beskriver det roliga (emelie var en groda?)
Bild 2 är en klassiker där man fotar när ppl ser assega ut fast de egentligen inte alls var det.


Lördag.


Morgonpigg. Väldigt morgonpigg. Efter gårdagens afterwork på  Chariles Änglar i Vasa, som förövrigt var jätte mysigt, så är min näsa ännu inte bra. Den är liksom väldigt tät nu, men min lukt/smak har kommit tillbaka. Nog om min näsa. Känns som att det har varit temat den sista veckan. Anyway.
Jag har iaf precis varit ute på en förmiddagspromenad med svärmor och deras hund. Hälsigt vårväder (dock utan sol) men det luktade vår eftersom gräset var blött och vårregnet hängde i luften. Nu hade jag tänkt att sätta på mig kläder, väcka min kära man och sedan åka in till stan för en shoppingrunda. Ikväll är det party i Varberg och de är visst sommartema.
Hör efter shoppingen. (om jag hittar ngt..)
XOXO

BY GIVENCHY


Äntligen Fredag.


Suttit ute i över 2 timmar nu och haft det skönt med min pojkvön. Termometern visar 16.7 grader och det fick Jimmy till att ta ut guran och byta ut mössan mot baskern. Det är vårkänslor om något.
I natt mådde inte jag så bra. Jag hade ätit våfflor 2 ggr igår med grädde på, och eftersom det inte var ngt laktosfrigrädde, så mådde jag jätteilla igårkväll, hade en uppsvullen mage och tillslut spydde jag. Äckligt, men sant. Så nu är det NON LAKTOS som gäller. Så det får bli en Chailatte på sojamjölk senare idag.

Om ett par timmar efter Jimmy möte, så ska vi åka in till stan. Jimmy ska bort till replokalen och repa trummor, jag ska möta upp hans syster för att kolla på nya brillor till mig och köpa nytt skal till min iPhone. Sedan ska vi möta upp Jimmy igen innan vi antagligen beger oss till Henriksberg för att träffa Jimmys manager som bara är i Sverige 2 dagar till innan han reser tillbaka hem till Chicago. På Henriksberg lirar ett tysktband som Jimmy o dem ville se, så vi får väl se om det blir värt. Hoppas att de har öppnat uteserveringen på Toppfloor så man kan få ta sin första öl på en uteservering ikväll. Livet leker. Trotts en dödande hosta och rinnande näsa.


22 på olika sätt.


Precis dragit i mig en halvliter grönt té och en skål med naturell yoggi och fruktsallad. Det behövdes efter att jag och Jimpan hade varit ute i nästan 2 timmar och gått tillsammans med vovven Lana. En helt underbar kväll med perfekt väder och en hund som fick gå lös hela tiden och som var hur glad som helst. Jag är väldigt nöjd med dagen och jag kan inte släppa att det kommer att bli ett vldigt bra avslut på veckan. Ser fram emot de kommande dagarna med andra ord.
Våran 22 månadersdag har inte firats, men som jag skrev innan idag så är alltid våra 'månader' ngt extra. Jag behöver dock snart sova. Innan kl 22 ska jag ligga i sängen, eftersom jag behöver mina 9 timmars sömn varje natt. Lär bli en awesome dag i morgon. Först jobb mellan 7.30-15.00. Sedan åka hem till Jimmy och träna på gymmet innan Råbert kommer och jag o Sarah ska bara våfflor som vi ska dra i oss under kvällen. Tjockt och gott.
Nej, nu är jag nyfiken på vad Jimmy och en snubbe tjötar om. En hemlighet som kan vara helt awesome. Men jag kniper käft. Ni lär få reda på det.
Godnatt.

Lady Gaga & Beyoncé


Såg nyss Lady Gaga o Beyoncés video till Gagas - Telephone. Grym video och det är lite ballt att en svensk har regisserat den. Jonas Åkerlund, och han har gjort ett väldigt bra jobb. Heltklart en jävligt fräck video.




Spotify.


Trodde inte att det var sant när jag öppnade upp Spotify precis. Eric Saade med ManBoy ligger på 1a plats? Är det alla 4-6 åringar som har fixat det eller? Jag menar. På min förskola där jag jobbar, så lyssnar de på den låten MINST 20 ggr/dag. Ligger kanske något i statistiken då va?
JaJa. Jag kom nyss på varför jag har så många val att göra varje dag och varför jag tycker det är så svårt att välja. Jag är ju VÅG.. Ligger nog något i det också.
Jag har iaf bestämt mig för hur min bikini ska se ut i sommar. nu återstår det bara tt finna den också. Annas får jag väl sy en.


14.28.


Halv 3 är klockan på eftermiddagen och jag könner mig nöjd med dagen. Den kan sluta såhär. Fast med mitt huvud liggandes på min ängels bröst, med macbooken i knät och en film som jag somnar till. Vi har varit tillsammans i 22 månader idag, vilket vi inte firar på ngt vis, men vi ägnar en extra tanke på allt vi har gjort tillsammans och hur mkt vi älskar varandra. 22 månader bertyder att det är 2 månader kvar tills vi har varit tillsammans i 2 år och varit förlovade i 1.
JaJa. Jag har prfecis fixat tvätten och lyssnar på BTBAM och tänker på hur jag ska lägga upp veckans sista dagar. Är sugen på en utgång på Fredag. (Lördag är spikat. Då ska en vän firas!) Men redan idag är jag sugen på ett glas vin med min man, morbror och hans sambo. Men det blir nog inget med det. Jag behöver en rejäl promenad, eftersom jag inte har kunnat konditionsträna nu dessa dagarna pga min näsa.


SnorPåsk


Jag vet inte riktigt vart min näsa kommer ifrån. Antagligen ifrån ett pisställe, eftersom den inte slutar rinna om dagarna och den täter igen näsborrarna på nätterna så att jag vaknar och är som ett sandpapper i munnen bara för att den har fått tagit över andingen. Hur vidrigt är inte det på en skala 1-10?! Jag hoppas förjävelen att min smak är tillbaka tills på Torsdag, för så ska jag bli tjock. Jag ska stänga av mina tankar och häva i mig våfflor utan att tänka på min mage. Så på Torsdag blir det först jobb. Sedan hem till Jimpan. 1 timma på gymmet. Besök av Råbert och en jävla massa våfflor. Ser fram emot den dagen faktiskt.
JUST NU skulle jag velat ha fotat min vänstra hand. Den ser senig ut. Och ni som känner mig vet att jag älskar tydliga handledsknutor, tydliga nyckelben och insjunkna kinder. Nu har jag 2/3 grejer. På bra väg i guess.

Förövrigt så har jag påskpyntat med ett ris på mitt rum och påskpysslat med mina småsyskon idag. Nu ska jag snyta mig. Jag har gjort av med typ 3 rullar toapapper idag.


9 år och bloggare?

Försökte precis skriva ett blogginlägg i takt till musiken jag lyssnar på. Men det gick inte så bra eftersom jag lyssnar på AugustBurnsRed och de är snabbelisnabba när de spelar. Hur som helst så har jag ingen större inspiration till att blogg egentligen, utan jag gör det mest för att Jimmy sitter brevid och bloggar på sin blogg. Min lillebror satt och bloggade när jag kom hem efter jobbet idag. Han är 9 år och är redan beroende av Facebook och sin klass:s blogg (han är den som skriver mest av alla i hans klass). Vart är världen påväg? Jag som trodde att bloggvärlden höll på att gå under. Jag trodde att Vlogg var det nya och att de bloggar som fanns kvar bara var streetfotografer och liknande. Typ KnightCat och JAK & JIL. Men icke. Nu sätts 9 åringar in i bloggvärlden. Usch.

Nej. Nu ska jag göra té och måla mina naglar. Fast först ska jag påskpynta mitt ris som jag var ute och plockade innan med Jimmy och Lana (hund). Hoppas på att orka jobba i morgon. Jag är så jävla snuvig.

Gran Prix eller Rehab?


Frukosten är redan nere i magen för längesedan. Mitt humör har hunnit att gå upp och ner, trotts att jag bara har varit vaken i 1,5 timma. Min näsa ger inte upp utan förstör antagligen hela min helg. Idag har jag två val. Fast egentligen flera. Var det inte jag som sa igår att jag tyckte att det var så jobbigt med alla dessa val och alternativ? Iallafall. Idag är det Gran Prix tväligar i hästhoppnig på Borås Fältrittklubb och jag är verkligen jätte sugen att åka dit och kolla på klassen som börjar kl 14.00. Jag är också grymt sugen på att gå ut och dana ikväll, vilket betyder att jag borde stanna hemma från Gran Prixen och vila upp mig med tanke på min dunderförkylning. Hur ska jag göra?

Jag ska iaf försöka komma på om det är möjligt att byta tycke om en VIKTIG sak, bara på en vecka. Och om det inte är det så ska jag fundera på om det är värt att bli arg över. Vilken lördagsmorgon.. När finns lugnet i huvudet?

Bella&Tyra


Jag tror jag nyss bidrog med pengar till Blondinbella och Tyra genom att streama deras ena avsnitt av deras show. Fuck. Jag tycker att det var ett väldigt patetiskt program och det är verkligen synd att de tar upp Kissie hela tiden. Innerst inne, så tror jag att de båda (eller kanske Bella mest) är lite avis att just Kissie har tagit bloggvrlden med storm och att de två numera klassas som gammalmodiga och tråkiga.
Nej, jag håller mig till Glamourama-gänget och det programmet. Det speglar iaf en vardag hos 3 tjejer som lever på nudlar en hel månad bara för att ha råd med en klänning. Det kallar jag HxC.

Nu ska jag gå upp och äta tacos och kolla på Let's Dance med mina svärföräldrar. Jimmy är på bandmöte helakvällen vilket betyder Fredagsmys utan honom. Jag ska häva i mig vaniljté och godis, för att bli frisk tills i morgonkväll. Då blir det dans på högtalare på Trädgårn'. Nej, kanske dax att slänga iväg ett mess till min snygging. Jag saknar honom lite. Fan att bandet alltid ska gå före. Fast nej. Där ljög jag. Han är duktig på att låta mig gå före när det gäller allt. Usch. Det är svårt att hålla sig till ämnet ikväll. Jag vet inte vad jag får och inte får skriva när det gäller Marionette. Så jag låter bli och hålelr det utanför bloggvärlden. Jag bryr mig faktiskt inte så mkt. Inte mer än att bandet är störtsköna personer som jag gillar stark och inte nog med det. De har snygga och snälla flickvänner.

XOXO


Live At White Rabbit, Plymouth UK, Photo By Marianne Harris
- min prins.

S/S10 Mikki.


Såhär ligger det till.
Jag ska under Våren och Sommaren ha gjort följande:

- Färgat ögonbrynen
- Fixat manikyr
- Dansat på högtalare med mina heels
- Återuptagit hästintresset
- Målat 10 tavlor med mitt "ansikts-tema".
- Varit på West Coast Riot, Metaltown och Hultsfredsfestivalen.
- Köpt nya brillor
- Börjat med körkortet
- Gaddat klart mina fötter
- Druckit upp de tequila-shotsen som bjuds på under alla kvällar utan att ha ångest dagen efter
- Firat påsk genom att ha en gul klänning
- "Majjat" utan familjen för första gången i hela mitt liv (!!)
- Sett ett riktigt prinsessbröllop i STHLM
- Gjort ett nytt pass där jag inte ser fuckad ut
- Tagit 2 sprutor inför Thailand

.. osvosvosvosv. Jag satt och funderade på allt detta. Kom fram till att en del saker är lite patetiska. Men det ska göras. Jag SKA göra det. JKag måste ha gjort det innan jag sticker till Thailand i Augusti. Nu måste jag snora i ett papper. Min näsa tar död på mig idag.

Michaela Forni.


Hon är helt klart min nya idol (om det orde äns existerar längre..). Hon verkar ha allt. Jag är inte den som brukar vara avundsjuk på andra tjejers utseende, men här blir jag fanimig det. Och förövrigt så sänds de två sista avsnitten av Glamourama idag. Programmet som jag faktiskt tycker om, trotts att det är en liten ripoff på The Hills/TheCity. Hur ska jag klara mig? HEH! Jag överlever. Helt klart.

MEN. Nu ska jag gå ut, tänka över om jag ska börja med körkortet nu ivår, om jag ska gadda mig eller ej den 5 Maj, om jag ska skaffa nytt pass nu, eller om jag ska vänta tills i sommar. (Måste ha et nytt innan thailand). Och sedan ska jag också tänka på hur det blir på påsk och Valborg. Det finns så mkt alternativ här i livet när det gäller samma saker. Det gör allting så svårt. Så nu ska jag försöka reda ut några av dem och komma fram till hur mitt år ska se ut. På riktigt.

Snyggt par. Michaela och Cimon.
bild: http://blogg.stureplan.se/michaela/


Glamour.


Jag tänker bege mig till Trädgårn's dansgolv i morgon och dansa till den pumpigaste låten atm.

Freja - Up And Away (Glamourama)

Hoppas fan att ngn vill förlja med.

FREDAG!


Veckan är snart slut. Jag är ledig och sitter just nu hemma hos Jimmy och har gjort klart ett fotojobb. Vi lyssnar på TheDilingerEscapePlans nya platta och har inte hunnit igenom 1 låt än. Men första låten har man hört innan och den är skitbra så jag antar att de övriga är likabra. Vi ska strax sticka till gymmet. Jag tänkte bara först berätta att i Onsdags stacka jag, Jimpan, Nella och Pontus till Helsingborg. Det var en händelserik bilresa och vistelse på Väla. Jag köpte ett nagellack och en stor tékopp.

Nu ska jag försöka komma på ngt som jag kan göra ikväll när Jimmy ska på bandmöte ( EN FREDAG!!) och vad vi ska göra i morgon. Ikväll hade jag velat gå ut och sätta mig med ngn på en nice pub under afterworken och imorgon vill jag träna och festa på kvällen. Fick gästlista till Trädgårn precis och det är +2. Men Jimpan vill inte ut o dansa..
Jag får tänka ut ngt ball.


ONSDAG 17/3


Jag är snuvig. Fast på det "fasta" sättet. Det rinner liksom inte, fast jag låter förskyld. Smittar bihålsinflammation liksom? Skitsamma. Idag ska bli en bra dag, även fast att det inte är någo soligt väder. Jag ska hoppa in i duschen och sedan ska jag och jimmy gå ner till stan och luncha thaimat eller Sushi. Jag har inte blivit smittad av ngn kräksjuka, så jag antar att det blir en heldag på jobbet i morgon. Jag tror att jag behöver det.
Jag och Jimmy sitter på varsin våning i huset och pratar med varandra på facebook-chatten? Illa. Vart är världen påväg.
Vil ni veta en sak förresten. Jag ska antagligen sätta mig på hästryggen igen. Fast inte på elit-nivå. Jag ska BARA göra det för att jag tycker att det är roligt. Inget annat.

e: Cathageno


- funderar på att låna detta 5 åriga sto.


SOL-FRILL


Dessa brillorna vill jag ha. Och längre hår. Jag hoppas att någon vill sponsra mig så att jag kan sätta i riktiga hårförlängingar. Eller jag vet inte.


foto: Yvan Van.


Kräk-Krig


Jag är uppe med tuppen, fast inte pga att jag ska jobba, utan för att min stackars pojkvän har gått och fått magsjuka. Stackarn. Så idag blir jag hemma från jobbet och det blir antagligen så att jag är det i morgon också, bara för att inte sprida vidare allt kräk. Det dåliga är bara att jag riskerar att bli magsjuk, igen. Nej. Jag ska inte låta det ske. Jag ska därför ut och gå en långpromenad om en stund i det fina vårvädret. Först. Fortsätta att kolla igenom H&M-katalogen och sedan lite mer hotell i Thailand.
BRB.

H&M S/S10


Jag känner mig duktig och avslappnad. Det blev en härlig långpromenad med min kära man och det serverades god mat när vi kom hem. Jag känner att jag är på en bra bit när det gäller sommarkroppen, vilket känns tryggt med tanke på att det är såpass lång tid kvar till sommaren.
Och påtal om sommaren. Satt precis och kollade igenom H&Ms nya katalog och hittade lite grejer jag ska beställa. Jag såg verkligen mig själv på thailands stränder i augusti-september. Det kommer bli underbart. Så nu ska jag kolla hotell för skojjsskull. Och längta tills mitten av Augusti.
Sedan blir det Paranormal activities.
Natti.

 

 

Chailatte vid fästningen.
- underbart.


Ny vecka.


Så. Äntligen hemkommen från jobbet. Var en bra dag idag med mycket att göra och fint väder. Jag har bara velat gå hem ändå, pga att jag och Jimmy nu ska ut och gå en långrunda längst strandpromenaden i det fina vädret. Dock blåser det en del nere vid havet. Men det gör inget antar jag.
Jag kan också bara tala om at jag gjorde ett fotojobb igår åt ett band som ska spela på Swedenrock i år. Det blev riktigt shyssta bilder och jag är nöjd med de jag har suttit och jobbat med. Ikväll ska jag fixa iordning mera, men jag tycker det är så roligt, så det är inte direkt så att jag tycker att det är jobbigt.
Nej. Nu ska jag dra på mig bekväma kläder, solbrillor och mina comverse. Sedan bär det av ner till havet och en lång promenad. Hörs ikväll.
XOXO

© Mikaela Ernberg


PartyFredag.


Har precis varit ute på en prommenad med min svägerska och hunden. Det var härligt att vara ute för det är över 8 grader varmt idag och solen är framme. Underbart att våren äntligen böjar komma och smälter bort all snö. Kommer det in mer snö som det stod i GT igår, så flyttar jag till ett varmare land. Ärligt talat.
Nej, nu bär det strax av till ICA för att köpa en blekning till håret och present till Aron. Han fyller 23 i dag så det ska firas hemma hos honom och Kicki ikväll. Kommer bli grymt att träffa alla igen. Jag är verkligen partysugen och har redan fixat outfiten.
Nej, nu ska jag gå ut i solen och sätta mig med en filt och lite té och koppla av och ladda inför kvällen.
XOXO

Epic tour?


Vilken episk kväll jag var med om igår. Jag var på en spelning på Trädgårn' med min kära pojkvän. Det var Lamb Of God, Job For A Cowboy, August Burns Red och Between The Buried And Me. Det verkade vara en väldigt påkostad turné som de var ute på vilket resulterade i att alla banden fick hyfsat ljud och hyfsad lång speltid (för att vara på turné med så många band)

Between The Buried And Me: myspace.com/betweentheburiedandme
- Öppnade med ett helt klockrent gig. De spelade 2 låtar under en halvtimma (ca 15 min/låt) och gjorde det hur grymt som helst. De öppnade med Fossil Genera - A Fees From Cloud Mountain, och hur coolt tror ni inte det var live? De var sjukligt tajta och sinnessjukt bra musiker. Verkligen kvällens skickligaste gäng. Deras nya material lät väldigt bra och jag gillar att det är en blandning mellan Meshuggah och Opeth (och Heaven Shall Burn-sång/skrik). Trummisen var sinnes, liksom de andra i bandet. Jävligt kaxigt att spela 15 min långa låtar och vara så tajta som de var. Bäst under kvällen!

August Burns Red: myspace.com/augustburnsred
- Ett band jag såg för första gången 2008, när min pojkvän och hans band Marionette öppnade för den på Klubben i Stockholm. Detta var 3e gången jag skulle se dem, och det var den nästbästa gången. Den slår inte Klubben (antagligen för att det var första gången). I går bjöd dem på ett gig på en halvtimma och de gjorde det väldigt bra genom att spela grymma låtar både från nya plattan och Messengerskivan. De spelade dock inte mina två favoriter frånnya plattan, men det gjorde ingenting. Jag tror seriöst att August Burns Red har den bästa frontmannen av alla de band jag sett live. De hade fortfarande korografi på scen, vilket är proffsigt och ser väldigt bra ut. Helt klart fortfarande mina idoler (om det ordet äns existerar längre..).

Job For A Cowboy: myspace.com/jobforacowboy
- Äntligen fick an se dem live. Hade en klockren scenshow och intro, vilket var helt perfekt. Lugn musik, sedan säger sångaren: "Hey We're Job For a Cowboy" och sedan drog de igång med sin tunga snabba musik. En helt galen trummis och de spelade de gamla favoriterna och godbitarna från nya plattan. KneeDeep gjorde så att man fick höra alla "grisläten" PÅ RIKTIGT och Entombment Of A Machine var höjdpunkten med "skriket". Jävligt bra gig gjorde dem.

Lamb Of God: myspace.com/lambofgod
- Detta är ett band jag inte alls tycker så mkt om, eftersom deras musik är alldeles för enformig. Dock gillar jag hans röst och visst, musiken går att lyssna på. Men Jag och Jimmy valöde att inte stanna hela deras gig, så vi såg bara några låtar. De hade ett lite långrandigt intro tyckte jag och visst, det var pampigt med ljussättningen osv, men inget för mig. Man kände verkligen av att de stod högst i hierarkin under turnén, eftersom de segade ut på allt. Visst men får kanske låta sig vara störst och bäst när man drar fullsatta venues och headlinar, men nej. DEt var inget bra. Nu har man iaf sett dem, och jag skulle aldrig betala för att se bara dem igen.

Summering:


Bäst: Between The Buried And me och August Burns Red
Sämst: Lamb Of God
Jävligt skickliga musiker fick man se under kvällen, och fyfan vilket bra gig. Helt klart värt pengarna.


Onsdags shopping.


Mötte upp Nella efter jobbet klockan 13. Vi gick och satte oss på Espressohouse och där blev vi kvar i ett par timmar. Det var väldigt mysigt och det blev en del sommarplanering och skvaller.
Nu ska jag mysa med min kära man innan jag somnar. Han vill se REC 2, men jag lär somna.

nya solbrillor

nellyskorna kom idag.


Dagens.


Kläder: oversize Marionette t-shirt, leggings, halsduk, mössa, didrikssonjacka, dr. martens, solisar, vantar och skullcandy lurar.
humör: glad
smink: naturale
nagellack: svart rimmel
armband: jimmys o thomas sabo
måste ha: löshår från happyhair.se
kvinna. malin. grym på hår.
man: jimpan såklart. och Salem Al Fakir.
blogg: michaela forni
tabbe: Katrin i Vakna med the voice
insperation: som vanligt: Michaela Forni
land: Thai. Jag vill åka nu. Inte i augusti.
låt: Calling Out med Lazee


Pendulum - Watercolour


Ska ni ha den just nu bästa partylåten, så ska ni klicka er in på länken som finns här->PENDULUM. Jag har låtit den gå om och om nu i 1 timmas tid och den är verkligen lika bra som deras tidigare låtar. Blir nog partylåten på Fredag. Jag lovar.

Pendulum.


H&M-Väska


Strålande humör. Strålande dag. Ärligt. Jag hade en episk förmiddag idag. Till barnmorskan kl 9 och sedan satte jag mit på Espressohouse och tog en chailatte och läste GP. Sedan gick jag snabbt till H&M och hittade en underbar väska som jag köpte. Jag gick sedan och satte mig på en klippa vid havet och njöt en stund innan jag drog på ett möte och sedan vidare till jobbet. Allt innan 12.00. Så nu är jag nyss hemkommen från jobbet och är sådär glad. Allt pga solen i guess? Nu ska jag dansa lite framför spegeln innan jag ska börja röjja upp på mitt gamla rum.



Måndag igen.


Sitter och surplar i min en kopp varmchoklad samtidigt som jag lyssnar på JobForACowboy och längtar tills det blir Torsdag. Jag har feber och känner att jag borde gå och lägga mig, men jag är rädd för att jag kommer att somna ett par timmar och sedan vakna igen och inte kunna somna om. Så jag får allt vänta.
Jag bytte avdelning på mitt jobb idag, vilket betyder att jag nu jobbar med barn som är 3-5 år och det var en omställning. Min vecka kommer att vara fartfylld kom jag på för en liten stund sedan..
Tisdag: Läkarn 9.00 Jobb 12-15.30
Onsdag: Jobb 7-13. Umgås med Nella
Torsdag: Jobb 7.30-15.30. Spelning på Trädgårn' 19.00
Fredag: Party hos Aron o Kicki för Aron fyller år
Lördag: Schlagerfestivals-final
Söndag: Hem till Varberg

Nej. Jag får lite ångest. Jag måste bli frisk, så jag ska lägga mig och kolla på film nu och sedan sova.


Headlines.


Det blev utgång igår. En oväntad sådan. Jag och Sarah bytte klänningar och det slutade med att jag var klädd i mina DR. Martens, nylonstrumpbyxor med nätsrumpbyxor över och en liten svart klänning. Jag sminkade mig i en svart/vit make och det var ovanligt men faktiskt väldigt snyggt. Vi drog in till Johanneberg och Jimmys kusin. Vi satt och drack bubbel, vin, tequilashots och vin och åt goda tångkex med vitlöksost på, samtidigt som vi kollade på Andra Chansen och  till min stora besvikelse så tog sig inte Alcazar vidare. Så nu hejjar jag helt klart på Salem Al Fakir. Vid 22.30 tog vi en buss till Trädgårn' eftersom vi hade gästlista in dit. Dock kom inte Philip in så vi gick vidare innan vi gick hem. En mycket lyckad kväll, även fast att jag o Sarah inte fick dansat. Men det får bli nästa helg.

Idag har hela Jimmys familj varit hemma hos oss och fikat och haft det trevligt. Jag och Jimmy gjorde iordning mitt nya rum så just nu ligger jag 80 ca ovanför golvet, i min nya säng och tar det lugnt. Det är nästan helt klart. Det ska upp 2 hyllor, massa bilder och det ska köpas en svart ryamatta. Sedan är allt klart och då ska ni få se en FÖRE och en EFTER.

Nu ska jag ta en dusch, för jag har varit ute och motionerat.


Birthday.


Sitter och väntar på att middagen ska bli klar. Jimmys syster fyller 21 år idag och det firar vi hela dagen. Nu lagas det ryggbiff med potatis av ngt slag och god sallad till det. Komemr bli gott. Ikväll blir det kanske utgång i Borås för ovanlighetens skull. Jag har aldrig varit ute där, så vi får väl se vad de har att erbjuda när det gäller nattliv.
Här kommer lite bilder från igår när jag och jimmy var i stan och fotograferade och satt och tog varsin Chailatte och snackade skit.
Jag hoppas förövrigt att jag får följa med familjen till Turkiet i slutet av April. Fast Thailand är redan bestämt, så vi får se hur det blir. Men jag är verkligen sugen på att få lite bränna och ligga på en strand med en drink i handen.
XOXO

Bilder från igår.


Linda is coming to town.


Dunder o brak. Jag o Jimpan var nyss ute och när man var i lä, så kändes det som vår när man hörde fåglarna kvittra och hade solen i ögonen. Helt sjuk att man kan bli så glad över några jävla fåglar. Anyway. Jag har sökt jobb nu. Ska söka ett som tävlingsgroom (eller hur det nu stavas) hos en hoppryttare på elitnivå. Jag känner att jag saknar att jobba som hästsöktare för hästar som presterar på elitnivå inom hoppning. Men jag vet inte om jag vill ha det om jag får det. För jag vill inte vara på resande fot. Det räcker att Jimmy är ute på turnéer med bandet. Men det hade varit roligt. Det ska jag inte sticka under stolen med.

Anyway. Satt precis och pratade med Linda på Facebook. Det är Jimmys vän (numera min med) som jag bara avgudar. Hon är väldigt lik mig på måna olika sätt vilket jag älskar och vi hade så himla roligt i sommras när hon var här nere. Nu bestämde vi att hon ska komma ner ons-mån under Påskhelgen och det blir galet. Så nu ska det fixas en väldig påskfest och roliga saker att hitta på när hon är här nere. Borde kanske börja planera alla redan nu, eftersom jag jobbar så mkt och inte har tid på vardagarna..JaJa. Kul blir det i vilket fal. Nu ska jag dra till gymmet och Jimmy på möte.
XOXO

Snodde denna från Lindas FB.

 


Thank God, It's Friday.


Äntligen fredag och solen är på min och Jimmys sida. Han ligger frortf i sängen, fast jag sitter vid frukostbordet med en mastodont frukost och läser GP. Denna dagen ska bli bra, det har jag bestämt. Vi har lagt upp dagen såhär (eller det är snarare jag som har lagt upp den..):
- Frukost
- Jobbsök
-Lunch
- Jimmy ska på möte och då går jag och tränar
- Duscha o allt det där
- Åka in till stan
- Familjemiddag
- Film: Luftslottet som sprängdes.

Det känns som att jag ska hinna med detta idag, och verkligen hålla mig till planerna.
Igår kollade jag och Jimmy på Bröllopsfotografen och jag bara älskade den filmen. Den var rolig med alla klockrena kommentarer och hade en väldigt bra handling. Dock kan jag inte hålla med alla brudar som tycker att han är snygg, fr det tyckte jag verkligen inte. Men det är absolut en film som är värd att ses. Hoppas samma gäller Luftslottet som sprängdes, för den ska vi titta på ikväll.
Nej, nu ska jag fortsätta att läsa GP och sedan ska jag väcka min man.
XOXO


JAK&JIL TORSDAG.


Det är kväll och jag sitter hemma hos min kära pojkvän och hans familj. Dricker en kopp vaniljté och småpratar med svärföräldrarna. Jag sitter och småfunderar på om jag ska åka in till stan i morgon och shoppa, eller om jag ska låta bli. Jag vill gå förbi Weekday och fynda. Samma gäller Monki. Jag ska träna i morgon också. Måste börja träna min mage och rygg. Vill se lite tränad ut i sommar tror ja. Inte bara "smal".
Jag och Jimmy ändrade precis mina planer inför morgondagen.( Det betyder alltså att jag suttit här ett bra tag och ändå inte skrivit klart mitt blogginlägg, utan tjötat med de andra mitt upp i allt.) Vi ska åka in till stan i morgon och fota om vädret tillåter. Jag vill fota på elfsborgsbron, rödasten, läppstiftet och i city. Jag läser en blogg som inspirerar mig ngt enormt mycket. Ni hittar den på JAK&JILL.COM.
Nu ska jag strax lägga mig i sängen med min kära man och kolla på Bröllopsfotografen. Hoppas den är så bra som alla säger. Hörs i morgon.
Godnatt.

Bilder: JAK&JILL


Marble Shoe


OJ vad jag är glad atm. Hittade just skorna jag snackade om igår, på Nelly.com. Fri frakt och allt, vilket gjorde det ännu bättre. Så jag harnu beställt hem ett par snygga vårheels, vilket känns underbart. Tänker matcha dem med skinnbrallor, bandtischa, snygga solbrillor och min skinnjacka. Mums.
Nej, nu ska jag fundera på om jag ska beställa hem ett par till fast i helt skinn. Sedan ska jag kolla på Glamourama innan jag ska somna.
Godnatt.


399:-
- helt sjukt billigt.


Mikkart10.


Jag fylldes med kärlek och en del rage, och det resulterade i denna tavla. Jag är som vanligt inte nöjd, men jag brukar ändra mig från att tycka att mitt verk är skitfult, till att det faktiskt tycka att det ser helt okej ut. Under tiden som jag målade lyssnade jag på Donkeyboy och Meshuggah. Helt olika musikstilar, men det är det som får mig att slappna av när jag målar. Jag ska fanimej återuppta målandet, för jävlar vad roligt det är.


Äntligen.


Blev inget fyndat på secondhand-rundan jag och mamma var på. Vi åkte ganska snabbt därifrån och nu sitter jag invirad i mitt täcke, lyssnar på musik och kollar på bikinis. Jag tror att jag vill ha en cool baddräkt i år om jag fixar iordning magen lite. Det hjälper visst inte at förlora 5 kilo.. Jag behöver se lite tränad ut också tror jag. Anyway. Kollade igenom en sajt med bara balla bikinis och hittade denna.

Skulle aldrig ta på mig den tror jag. Men den var snygg tycker jag. Jag undrar dock varför jag måste göra situps o skit bara för att se tränad ut. Fan. När jag rör mig försvinner baa fettet, inga musikler bildas. Iaf inte så att de syns. Whatever. Nu ska jag måla en tavla med mina typiska ansikten. Mitt stafli har inte navänds på ett bra tag så det är dax nu.
..mitt nya rum börjar ta form. Vi har äntligen kommit på hur sängen ska byggas. nästan 1 m hög. underbart.

TJAO.


Rockstar.


Allt är rockstaraktisgt atm. Jag stack ut efter att ha stått och sjungt lite framför spegeln och kom på att jag är bäst. Jag stack iväg till närmaste ATGombud och frös nästan händerna av mig, eftersom jag skulle försöka fota ngt snyggt. Men jag sket i det och stack hem direkt igen efter att biljetterna var uttagna. Så nu har jag uttit en stund ochekt lite med bilder på mig och på annat. Kom på att jag egentligen bara vill gå och lägga mig i sängen med datorn, en kopp té och mörkchoklad ist för att åka till porslinsmålningen. Och så blir det nog.
Nej, nu måste jag rusa. Ska sticka iväg på lite secondhandshopping om jag hittar ngt ballt vitageplagg el ngt.
XOXO


7 Månader kvar.


Vilken underbar dag det har varit hittils. Jag har varit på jobbet och jobbat mellan 7-13 och sitter nu hemma och funderar på om jag ska ta mig en promenad ner till stan i solen och ta lite foton längst med havet. Egentligen vet jag inte om det är något att direkt tänka över, utan det är nog bara att göra det. Så det ska jag göra så fort mamma kommer hem. Jag ska köpa en present till min svägerska också och jag tror att hon kommer att bli riktigt glad över det hon ska få. MenMen. Efter stan ska jag och mamma åka till 3 olika seconhand butiker och kolla innan det antagligen blir porslinsmålning ikväll. Vet inte om jag ska följa med henne på det, eller om jag ska vara med min vän Emmie.
Hörs senare. Nu ska jag ut i solen.

CheapMondays tuffa armband och ring.
Hoppas jag hittar det i helgen.

 


Jag som är solglasögon-beroende bara älskar dessa.
Gillar detaljerna på sidan med tunna bågar.
CheapMonday.

..7 månader tills jag fyller 20.

Glamourama.


Svårt att somna så jag glodde på senaste avsnittet av Glamourama precis. Anna från Göteborg som ska designa skor och sälja dem på Nelly.se, kommer med helt klockrena klacka i vår. De ska ligga runt 500 kr, och jag ska självklart ha de i läder med nitar på.

Min top 5 lista över skor är:
1. Mina Dr.Martens
2. Mina svart/vita Converse
3. Mina Shepards
4. Mina klackar från Topshop
5. Mina blivande från Annas kollektion. (hehe)

Jag är sugen på mer vaniljté. JAg borde inte dricka det. Jag borde sova. Så. Godnatt.

Dessa två paren hade jag inte tackat nej till.
DEt är 2 av de 8-16 modellerna som Anna ska sälja i vår.
En snygg skinnjacka, svarta jeans el. lackbrallor, solbrillor och en fet svart skinnväska.
Ge mig vår.


Fashion 2812.


Kollade igenom CheapMondays SS10-kollektion och hittade ett asballt armband som jag vill hitta på Weekday i helgen. Och förresten så är jag förälskad i kosrta jeansshorts i olika mönster/modeller, oversize linne (fast kosrt så man visar magen.), Dr.Martens, stora solglasögn, mkt armband/halsband och ett par skullcandy på huvudet. Det är min önskeoutfit i sommar, förutom mina stora shorts, bandtischa o converse då..



JaJa. Jag har ju redan ett par Dr.Martens, jeansshorts, skullcandys, massa armband o ett par nya brillor, så det är väl bara en bandana, snygga toppar o lite mer halsband som behöver införskaffas. Just för den outfiten då. Nog om det. Jag ska sova nu. Börjar 7 i morgon och jobbar till 13. Efter det ska jag hem och måla på mitt nya rum (det behövs fylla i lite vitt på ena väggen..) sedan ska jag till 2hand med Mamma och på kvällen hoppas jag på att jag ska sticka med henne på målarkursen hon går på så jag kan måla ngt snyggt. Porslin/Glas är det som det målas på så jag kan nog få ihop ngt ballt. Borde också åka ner till asiaSpa på Stadshotellet och köpa en födelsedagspresent, men jag får se om jag hinner. Nej, nu måste jag sluta skriva. Mina ögon blundar snart.
Godnatt.


2812- ny favorit designer.

England design.


Pratade precis med min man i telefon, samtidigt som jag kollade igenom några engelska designers på nätet. Hittade 3 plagg som jag fastnade för och som fick mig till att tänka kedjor, zebra, och fluff. Vet inte varför riktigt men ja, jag ska sattsa på mina tankar när det gäller design till mina kuddar. Jag tänker kolla vidare på engelska designers nu innan jag ska kolla på glamourama. Jag ska också planera morgondagen. Jag slutar jobbet 13, och har massvis jag vill göra.

nr 1 o 3 för över 8000:- tsm.
Men ack så snygga.


Tisdag.


Jag är helt slut.
Jag ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag lägga mig i sängen med en 6e mugg thé och jordnötter och kolla in asos.com. Är sugen på lite inspiration till mina designs till kuddarna jag ska fiffla ihop nu om några dagar. Jag ska på 2hand-runda i morgn och försöka fynda en gammal, RIKTIGT gammal symaskin. Helst svart. Vore asballt. BRB.

- btw. Jag har umgåtts med min kära vän Maria i tt par timmar nu i eftermiddag. Det behövde verkligen jag för gud vad jag har saknat kvinnan.

Photoshops APP till Iphone fick jobba.
Efter 7 timmars jobb och 3 timmars fika ser jag ut att behöva en dusch.


Meridian.


Denna måndagen har jag varit glad. Jag har varit seg i huvudet eftersom jag var inne i 8 timmar på jobbet idag för vi får inte vara ute med barnen pga snöras. Jag har varit glad och tagit mig i kragen när det gäller mat. Jag och Anna har nudelvecka och jag skrattar lite komsikt åt det, men det är klockrent. Jag har de bästa arbetskompisarna som man kan ha. Jag har tryckt i mig 4 koppar thé. Jag har hämtat ut 25 framkallade bilder och ramat in 9 av dem. Jag har gjort iordning lite på min blogg. Jag har pratat med Marionettes manager och haft en väldig tur som är vän med Googletranslate eftersom amerikansk slang inte är det jag är expert på direkt. Jag har tänkt över mitt tycke om mode och kommit på att jag kan vara jävligt snygg ibland. Jag har också kommit på att jag kommer att vara nöjd med mig själv i sommar, liksom förra sommaren. Jag har idag sagt åt mig själv att jag ska sova innan kl 23, även fast att det kommer att vara svårt eftersom Jimmy inte är här. Jag ska kolla på Glamourama, för det är den bästa serien just nu för tjejerna är störtsköna verkligen. Michaela i serien vill jag bli bästa vän med.

Jag ska inte skaffa hårförlängning. Jag är nöjd. Jag är nöjd med det mesta. Jag är glad. Jag lyssnar just nu på tung metal och ler för mig själv när de typiska "mikaela-partierna" kommer. Jag längtar tills den 11/3. Då blir det ett episkt gig på Trädgårn'.
Hörs i morgon.
Godnatt.

Måndag.


Precis hemkommen från jobbet och en sväng på stan. Jag kände mig inte så pigg när jag gick runt och strosade i butiker i stan i dag efter jobbet, men det var tvunget att göras eftersom jag skulle hämta ut framkallade kort (och det tog en stund för dem att bli klara..) Så jag passade på att köpa mig 3 par örhängen, beställa en förstoring av ett balkort på min och Jimmy. Det ska vara svart/vitt och 50x20 och sitta på en vägg med massvis med andra svart/vita kort, så det blir nog hur bra som helst. Jag kollade också på min blivande kamera som kan bli min om jag skiter i att gadda mig den 5e Maj. Men jag tror jag klarar mig med min Nikon som jag har nu, tills efter sommaren. Så kan jag gadda mig som planerat.

Jag satt nyss och gick igenom IKEAs hemsida och kom på att jag ska nog sticka dit i helgen igen och köpa mer typ, för de har så mkt snygga tyger som kan göras till snygga kuddar. Nu sk ajag hoppa in i duschen innan jag ska sätta mig och måla och fixa med kort. Hörs senare!

En del av det jag fick med mig från IKEA.


RSS 2.0