MTWTFSS


Jag har verklilgen tagit det lugnt hela dagen och laddat inför den långa dagen i morgon. Jag kommer att vara iväg melln 07.30-15.00, så det kommer inte att bli så mycket till bloggning i morgon. Jag hoppas på att dagen blir bra och att jag orkar hela dagen. Nu ska jag möta min kära pojkvän och sedan ska vi ha en underbar kväll tillsammans. Jag vill verkligen mysa.
Take Care!
Så hörs vi i morgon.
- J <3


♥H&M♥



Kom på att jag är efter och inte hittat den där sidan som man gör collage på, förräns nu. Så jag gjorde ett bara för att visa hur jag skulle vila klä min på Lördag-kväll när jag ska bli firad av mina vänner i Göteborg. Något liknande ska det bli om det nu inet blir så att jag får allt. H&M har verkligen börjat bli min favorit igen.


Onsdag.


HejHejHallå.
Jag somnade tillslut igår kväll och jag vaknade vid halv 8 i morse och slog på tv:n för att kunna somna om. Då märkte jag att grabbarna från Mustasch var på TV¤ morgonprogram och de köre låtar från nya plattan. Ralf såg lika rockig ut som han gör privat, vilket jag tycker är ballt. Jag somnade tillslut om och vaknade sedan vid halv 11 och steg upp. Unnade mig en stund åt att bara sitta och leka med min syster, vilket var roligt. Hon har blivit så stor (!). Jimmy ringde och talade om att han var vaken och att han kommer till mig i eftermiddag. Bra tycker jag för jag saknar honom lite. Jag har lite planer för dagen, och det är att jag ska gå och fika hos min moster, går till stan och sedan möta upp Jimmy.
Hörs!
-J <3

Natttävling.


Appropå bilden jag la uppinnan på Jimmys mejl, så är det meningen att man inte ska kunna läsa det, utan bara tänka på hur gullligt han skrev. Står en del privata saker nämligen, och det behåller jag gärna för mig själv. Urgulligt var det iaf. Nu till Fokis tävling. Jag har länge tänkt att beställa ett personligt halsband med Mikki&Jimmy i silver från Betties Galleria men det blir alrig av att jag sätter mig ner och gör det. Och nu hade hon en tävling, vilket är super och jag hoppas verkligen att jag vinner. Hade varit ASUM!
Nu ska jag sova och det ska bli skönt att kunna sova ut i morgon. Då ska jag besöka min moster, redigera bilder och gå en runda i Varberg stad. Hös då.
Godnatt!
- J <3


http://www.bettiesgalleria.com/
- underbara smycken.


Kärleksförklaring.


Godkväll.
Jaghar verkligen haft en underbar dag med massa vänner. Började med att jag gick och mötte Julle vid hans skola LBS och så gick vi ner till city för att jag skulle beställa en ny tattueringstid (som blev den 9 november på ett nyuppnat jätteball ställe). Efter det kollade vi på skor till mig och jag lade undan ett par UGGs tills Fredag. HOPPAS! Sedan ville Julle sätta sig på en uteservering för sista gången, så det gjorde vi. Väl där träffade vi Emmie och Emelie vilket var hur trevligt som helst. Super längesedan vi sågs verkligen. Så vi tjötade en stund innan de stack hem. Jag och Julle satt kvar där tills 19, då han skulel iväg och repa och på vägen hem så möter jag Emma. Hon är hur päpp som helst så jag drog med henne hem till mig för att kolla Idol. Så det gjorde vi och så ringde Ludde och så kom han och så satt vi där jag, emma, mamma, kenneth o ludde o kollade på Idol. Jätte trevligt verkligen. sedan blev det en promenad och nu sitter jag här och har precis läst ett urgulligt mejl fårn min kära pojkvän. Jag måste smällta allting. Så jag bloggar om en stund igen. Detta blev säkert ett superrörigt inlägg. Men skitsamma. JAG ÄR SÅ GLAD!!!


Tror ni jag lipade eller?


Namnsdag.


Tillbaka hemma efter mötet som gick bra. Man lär sig väldigt mycket på ABF. Jag har alltid gillat dem och gör det fortfarande. Möts av en glad mamma och syster när jag kom hem och det blev plättar till lunch med jordgubbssylt och grädde. MUMS. Jag gick till mötet idag, vilket tar ca 30 min och så hem igen. Gått 1 timma idag alltså. PLUSPOÄNG till mig. Det känns och det gör så att man kan äta godsaker (grädde/sylt tex), vilket behövs ibland. Idag är jag förövrigt superglad av någon anledning. Antagligen för att jag är nöjd med mitt liv just nu. Jag har en familj som brr sig om mig, jag har världens bästa pojkvän och hans familj är toppen, jag har e kropp jag är nöjd med, jag har namnsdag idag, vänner och kompisar av bästa kvalitet och ja.. Massa annat. Älskar när jag har dagar som denna. Vädret är fint idag också. Riktig fin höstdag. Jag tänkte göra mig lite snygg och gå ut och fota innan jag träffar Julle. Jag måste försöka få med honom till city, för jag behöver göra några saker. Tex beställa ny gaddningstid som blir i December hoppas jag. Eller tidigare. Har en så fin idé som jag vill göra NUNUNU. Nej, jag måste göra något nu. För jag ska träffa honom om en stund. Så kanske borde fixa mig och dra med kamera till honom och fota i city i vid havet? Hm.. En tanke. Får se vad mannen säger. Jimmy kommer i eftermiddag/kväll hoppas jag på. Nej. Nu ska jag sluta babbla. GAH!
Take Care så hörs vi senare.
- J <3


Tisdag.


Godmorgon. Gick upp halv 8 idag, vilket var mindre kul. Men eftersom jag gick upp 05.45 igår, så känndes det br amed lite sovmorgon. Jag har planer inför dgen och jag hoppas på att de håller. Annars kvittar det kanske egentligen, för efter klockan 15.00 kommer jag vara död av trötthet. Såhär ser agen iaf ut:

09.00-12: Möte på ABF
12.00-13.00: Luncha.
13.00-15.00:möte igen (om jag inte åker hem jobbar hemmifrån)
15.00-: Vara med min vän Julian. Jimmy kommer antagligen också.

Jag är lagom päpp till allt. Men det blir säkert bra när jag har ätit lite naturell yoggi till grukost. Vi hörs i eftermiddag.
Take Care sålänge!
- J <3

Midnight Runner


Det är fantastiskt hur folk kan reagera på oliak sätt även fast att de utsätts för exakt samma sak. Det är väl kanske just det här som är en av alla faktiorer till varför människan är så häftig?! Skitsamma. Jag sitter iaf och halv sover, lyssnar på Pendulum och pratar om foto. Jag borde skaffa mig en ny kamera. Byta upp mig. Det är fortfarande Nikon som gäller, för jag gillar verkligen dem. Jag tycker Canon är överskattade. Eller så är det Nikon som är underskattade. I vilket fall som helst så blir det en ny kamera nästa gång jag har onödigt mycket pengarpå kontot. Jag fudnerar starkt åpå att kolla på ett GossipGirl-avsnitt, men jag är så arg på en brud där i, så jag tycker bara att det är jobbigt. MenMen.Vi får se. Jag borde gå och lägga mig också. För jag ska upp halv 8 i morgonbitti. Möte till 15 ca. Sedan sk ajag vara med Mr.Julian Holte. Vi hörs i morgon.
Sov Gott alla läsare.
-J <3


Såhär balla är vi i logen efter ett gig.


Sen.


Godkväll.
Idag har jag verkligen inte haft någon som helst ork till att blogga. Jag gick och la mig 12 igår kväll efter att vi hade kommit hem från bion (som var bra..) och sedan så steg jag upp kvart i 6 i morse för att hinna till ett möte som var slut vid halv 11 som tur var. Efter det gick jag och signade ett papper och powerwalkade sedan hem. Tog 20 min med en tung väska. Bra tycker jag, med tanke på att jag gick från andra sidan av city typ. När jag kom hem hade mamma fixat paj till lunch och efter det blev det dusch, sedan slocknade jag i sängen i ett par timmar. Vaknade av att mamma frågade om jag hade tvättat min plånbok med vilje.. Och självklart had ejag inte det. Den ligger iaf nu på torkning så vi får se hur alla kort o sedlar mår i morgon. Nu ska jag radera musik i iTunes, för de ligger flera av samma efter varandra. OCh så ska jag lägga till bildmaterial till alla också. Sedan blri det en kvällspromenix innan jag fortsätter med mina inbjudningar.
TJARRÅ sålänge.
- J <3


Hata itunes ibland..


Play with fire.


Vilken asum Söndag det är. jag och Jimmy har verkligen haft ett superhumör och tagit det lugnt hela dagen. Åt en jätte god middag med hans föräldrar innan. Gott kött, potatis och bennesås. Skitgott. Jag och jimmy har precis tagit en dusch tillsammans. Det finns nästan inget som är så bra som att så och kramas under rinnande varmt vatten. Det är så himla mysigt tycker jag. nu ska jag fortsätta att göra mig iordning lite. Det blir bio med jimmys föräldar, hans syster och hennes sambo ikväll. Flickan som lekte med elden. Ska bli mysigt, för jag ska unna mig och Jimmy godissaker. Jag kommer att få gå och lägga mig tidigt idag, för jag ska åka till Varberg i morgon bitti 06.50, för att gå på ett möte. Resten av dagen ska jag tillbringa till att ringa runt och bjuda folk och kolla ut vad jag ska baka för några goda kakor till mitt släktkalas på lördag. Så vi hörs i morgon.
Take Care!
- j <3

Sushi&ZombieKrig



HejHejHallå.
Kan börja med att berätt att gårdagskvällen var riktigt rolig. Började med en kväll med grymt folk hos Anton som firade 1 år med Marionette. Han bjöd på hemmagjort sushi (som jag älskade) och egengjorda fritteradekycklingbitar. Efter många trevliga timmar hosAnton, beslöt vi ala oss för att åka till henriksberg för att se Axel (som i vanliga fall är sångare i Marionette), sjunga i sitt andra band ZombieKrig. Det var grymt mycket folk som trängdes, men Axel var grym på scen. Det var roligt att se honom i ett annat band än Marionette och i ZombieKrig sjunger han på svenska. Så det var skitkul. Jag, jimmy och Janne åkte hem vid 24, för vi tyckte att vis kulle avsluta kvällen på topp och det gjorde vi verkligen också. Jag hade en skittrevlig och rolig kväll med alla och det tackar jag för. Ses på lördag igen, då vi ska fira min födelsedag!

Lite bilder från igår. Fest.Spårvagn.Spelning.Och jag fick en hel öl över mig.

Lördag.


HejHejHej.
Det är otroligt vad jag och Jimmy har blivit duktiga när det gäller att leva sunt. Eller iaf till en viss del. Vi äter inte masvis med godis längre, utan har valt att köpa nötter ist eller mörkchoklad. jimmy har fortfarande dock inte lärt sig att tycka om mörkchoklad, men det kommer i guess?1 Det gjorde det för mig. Vi har också börjat att gymma minst 3 ggr veckan och vi går promenader nästan varje dag. Jag tror v båda har insett att vi mår bättre av att motionera och vara nyttiga. Vi känner att vi kan unna oss onyttiga saker då och då, utan att ha det där dåliga samvetet efteråt som vi båda fått (mest jag iofs..). Jag är glad över att jag och Jimmy har börjat pusha varandra och stöttar varandra i detta. Han är verkligen den bästa pojkvännen man kan ha. På ALLA sätt.
MenMen. Idag har vi iaf inlett dagen med en god frukost och ca 1 timmas gymmande. Jag körde mest armar och ben idag, eftersom jag tränade kondition igår. Nu är klockan lunch och det blir till tt börja fixa inför kvällens party. Jag har bestämt mig för vad jag ska ha på mig, och det blir min svarta klänning jag inte använt sedan nyår (vilket märktes eftersom vi fick sy in den igår..). Till det ska jag vara barbent och ha converse. Håret vet jag inte riktigt än. jag bloggar innan vi sticker i eftermiddag/kväll. Jag ska kolla på ett GossipGirl-avsnitt nu och sedan blir det planering och iordning görande.
TJARRÅ!
- j <3


hunden blev skiten igår när vi var ute på prommenad i 2 timmar..


Fredag.


Tja!
Jag har haft en superfredag verkligen. Och den är inte slut än. Jag, jimmy, hans mamma och hund åkte till hindås och gick "milen". Det tog 1,5-2 timmar och det var terräng hela tiden. Superjobbigt, men skönt. Fint väder och fina vyer gjorde det hela mycket bättre. Väl hemma igen, hade Janne gjort lunch och efter det åkte han och jimmy och handlade. Jag la mig i ett skumbad och läste i min bok. Väldigt längesedan jag unnade mig ett bad, så det var skönt. Och de levande ljusen gjorde inte saken sämre. Nu har jag ägnat ti åt att fixa iordning panacotta, kantsy på min tyllklänning och låtit Catta sy in den, för jag har blivit smalare (!). Tänkte ha den i morgon på festen nämligen och då behöver den sitta snyggt. Nu ska vi strax äta middag. Det blir rödspätta m potatismos och romsås. Sedan blir det film och panacotta till efterrätt. Så det blir säkert bra.
Ha en mysg kväll. Det ska jag.
- j <3

hobbybilder som blev ok. mer BRA bilder kommer.


In Spite


HejHejHallå.
Japp. Gårdagskvällen blev bra. Kanske inte riktigt så bra som jag hade hoppats på. Men det  är skitsaksamma. Tack bandet, men det var nog bland de sista gångerna som jag hjälpte till. Fick lite strökommentarer som satte sig på huvudet och som absolut inte togs som komplemanger. MenMen. vi får se. Jag är ju en hjälpreda, för jag gillr att göra folk glada. Men vi får se. Nu ska jag iaf åka med Jimmy oh Catta och gå ut och gå 1 mil. Sedan blir det pannkakor tilllunch och dsedan ska jag och Catta sy in min klänning so har blivit förstor. Ska ha den på mig iomorgon hade jag tänkt. Bilder från gårdagen kommer i eftermiddag.
Take Care!
Nu ska vi trottsa vädret.
- j<3

Day Of Mourning.


Nej, det är ingen sorgdag, men jag och Jimmy sitter just nu och lyssnar på Despised icons nya platta, och den är grym. Jävligt hårt att ha en platta med den titeln. JaJa. Träningen i morse gick utmärkt. Var där helt själv och lyssnade på Bandit-Göteborg samtidigt som jag pushade mig själv. Kom på att den radiokanalen är väldigt överskattad, för den spelar inte särskillt hård musik?! Jag fick iaf tränat och mina armar känns nu helt lama. Jag sitter och kollar igenom bilder från igår, som Jimmy gick runt och tog när vi var i stan. Jag blev just nu en aning stressad, för Jimmys pappa kom precis in i rummet och sa att vi ska åka till replokalen klockan 14.00. Och jag har bara duschat och inte gjort mig iordning eller någonting.. Så dagen ser ut såhär:

14.00: Tar bilen och hämtar upp Linus på vägen in till stan.
15.00: Marionette ska träffas i replokalen och Jag hänger med Ferbs medan de packar in i bilen.
16.00: Loadin på StickyFingers / Möta upp Anden.
16.00- ca20.00: "fritid"
ca 20.00: Marionette går på scen och sedan är det arty hela kvällen.

Jag är päppad. Det ska bli roligt att se baby spela igen. Det var ett tag sedan. Nej, nu måste jag göra mig iordning innan vi ska äta. Ha en bra dag. jag ska lyssna på metal hela kvällen och ha det ASUM.
TJARRÅ!
- J <3

Utanför NK:s EH. Bästa varma chokladen.

J♡M


gym.regn.gig.


Godmorgon.
Vaknade för en stund sedan utav mammas telefonsamtal. Bra det, för jag hade glömt att ställa klockan. Jag ska nu till gymmet för att träna 1 timma. Ska bli superskönt. Sedan lägger jag upp gårdagens bilder och berättar mer om vad som händer idag. idag är en händelserik dag..
Take Care!
- j <3

City.


Kom precis hem från stan. Jag och Jimmy gick runt i alla H&M:s butiker men hittade inte det vi ville ha. Jag är verkligen sämst på att shoppa när jag verkligen kan. Så vi satte oss på NKs uteservering och drack varmchklad och pratade skit och bara hade det gott i eftermiddagssolen. Så jag är nöjd som tusan ändå. Jag har en extrem huvudvärk atm. Så jag lägger upp bilder senare. Jag ska koppla av tillGossipgirl nu, för jag vill träna senare ikväll så jag slipper gå upp extra tidigt och göra det i morgon. Men vi får se. Hörs sedan. Då får ni se söta bilder från dagen som gått.
TJARRÅ!
- J <3

Frukost


Godmorgon typ.
Min pojkvän gick upp innan mig idag vilket aldrig händer. Så jag har nyss blivit bjuden på frukost. Mysigt som bara den var det. Idag ska vi åka in till stan och jag ska försöka hitta något att ha på min på lördag när det är prty hos Anton. fast nu ska jag kollapå gossipGirl lite innan jag gör mig iordning. Denna dagen lär bli grym.
Hörs sedan!
- j<3

Önskelista.


Precis kollat på 3 GossipGirl-avsnitt och har en idiotisk  huvudvärk. Men jag är glad ändå, för jag ska ta tåget till Jimmy snart. Ska möta upp honom på centralen vid 21.15, och sedan ska vi dra hem till honom. Morgondagen lär bli underbar. Jag och Jimmy ska ha en dag helt för oss själva, eller a. Iaf på dagen. Vi ska in till stan och gå en shoppingrunda och sedan på eftermiddagen/kvällen, ska vi till Adam Gelotte och äta middag och kolla på någon tuff film. Han är i sina föräldrars hus i Borås, så det blir en tripp dit helt enkelt. På Torsdag ska Jimmy och dem spela och jag har inte bestämt mig för om  jag ska gå eller inte. Jag vill iaf partajja med vet inte om jag drar TopFloor på Sticky alltså. Men vi får se. Vill Jimmy (om han till 100% vill..) så drar jag dit. På Fredag blir det e lugn dag oc sedan på Lördag är det party hos Anton i Utby innan vi drar till Henriksberg och ser Zombiekrig. Axels sidoprojekt. Anton har party för att han har spelat 1 år med Marionette då, så det komemr schysst folk. Btw så ser min önskelista ut såhär:

1. iPhone (redan beställd..)
2. Thomas Sabo-klocka
3. Pälsmössa
4. Ugg:s stövlar (svarta)
5. Oversize T-Shirts
6. Tuffa heels
7. Väska
8. Skinn vantar.
9. Nya SkullCandy- lurar.

Typ så. 3e fyller jag år. Jag längtar. Take Care! nNu ska jag sticka och kyssa min pojkvän. På Torsdag är det 1 månader!
- J <3

Tävling.


Gick nyss in på en av mina favoritbloggerskors blogg. Foki är urgullig verkligen. Jag fann en tävling där, och eftersom jag alltid har otur i tävlingar, så ville jag vara med i ännu en blogg-tävling. Kommer säkert inte att vinna, men sakerna man kan vinna är söta/snygga. Jag skulle vilja vinna detta:


Cocoo.se

Gaddning.



HejHejHallå.
Jag är riktigt nöjd med min presentation av mig själv till arbetsgivaren innan. Han gillade mig och jag gillade honom. Så det kanske kan bli ngt i jobbväg? Hm.. Hoppas. Skobutik hade liksom passat mig perfekt. Anyway. Jag sitter och hr ryck på min dator. Jag sitter också och funderar på min underarmsgddning jag ska göra i vår. Jag har ju tid hos Niki på Heidi Hay Tattoo i Göteborg, i vår. Jag ska ha en ängel som min mamma ska få skissa fram. Men jag har lite nya idéer.. Hm. får tänka mer på det. Mina fötter håller fortfarande på att läka. Fötterna är grymt svåra att gadda och det är lika svårt att få det att läka. Men de är på god väg. Nu måste jag förbereda min tripp. Hörs sedan.


The Lie.


HejHejHallå.
Jag känner mig huslig och duktig. Jag har hunnit med at hänga upp tvätt, duschat, fixat frukost, fixat i köket, sagt hejdå till Jimmy, dammsugit och plockat iordning på mitt rum på bara ett par timmar. Jag har börjat tcka om att hjälpa til hemma på riktigt och verkligen se min mamma bli glad över minsta sak. Hon är underbar min mamma alltså. Just nu sitter jag och lyssnar på Marionettes spår på deeras kommande platta och jag måste säga att jag fortfarande har kvar min favorit, sedan jag hörde de första GP-filerna. Det har varit riktigt roligt att ha följt dem när de har fixat och trixat med deras 2a skiva, och speciellt utvecklingen har varit rolig att se. I början av oktober släpps den. Mer säger jag inte för jag vet inte vad jag får säga eller inte. Countdown-videosarna ligger iaf uppe på deras Youtube-profil och den sista är förjävla klockren. Anyway. Nog om dem. Nu sk ajag göra mig iordning och sedan gå och söka ett jobb. Sedan ikväll får vi seom jag drar till Jimmy eller inte. Han repar tills 21. Kanske ska överraska honom?! Hm.. Får tänka på den saken ett tag. Hörs när jag varit och sökt jobbet.
Take Care!
- J <3

Perfekt kväll.


Godkväll!
Jag och Jimmy har precis ätit goda mackor och druckit varmchoklad med vispgrädde. Vi har kollat på Hollywoodfrar och just nu är det Roast på Berns som gäller. I morgon ska jag söka ett jobb och sedan så får vi se vad som händer. Jag har inte riktigt bestämt mig än. När jag skrev in saker i min almanacka innan, så märkte jag att det var en hel del saker som hände denna veckan. Men det är bara roligt. Jag gillar när det händer saker.
Nu ska jag strax sova. Jimmy lär inte somna än på ett tag..
Sov gott.
- J <3


Arkitekt nästa.


Såhär fint blev det. Nu blir det promenad. Sedan kvällsmys med varmchoklad och smörgåsar. Och planering av veckan.


ThomasSabo.iPhone


Tillbaka efter en mysig stund på stan med Ludvig och Jimmy. Det blev att vi fick springa till tandläkaren för vi segade alldeles för mycket. Väl där, betalade jag ett uteblivet besök på 260 kr, vilket var mindre roligt. Sedan satte jag mig och väntade på att det skulle bli min tur, och när det väl var det, så låg jag i stolen i max en halv minut innan de sa hejdå, vi kommer inte att kalla dig hit mera utan du kommer när du känner för det. Så jag var lagom glad när jag gick därifrån. Efter det ville Ludde och Jimmy ta en öl på en uteservering för kanske sista gången detta pret, så vi gick dit och de beställde sina öl ch så satt vi där ett tag och snackade skit. Själ så avstodd jag öl. Det är Måndag och då är öl inget för mig. Någon måtta får det vara. Påvägen hem kom Jimmy på att vi skulle gå in på VictorinsGuld, för att kolla om Thomas Sabo-klockorna hade kommit in, och det hade dem och jag blev överlycklig. Så grymt snygga och jag fastnade direkt för en met en vit urtavla. HOPPAS att någon säl lvill ge mig den i fördelsedagspresent. Väl hemma sedan så beställde jag en iPhone 16 GB (svart). Lagom nöjd med dagen alltså. Nu blir det till att skriva ett personligtbrev och sedan ska jag och Jimmy gå en lång kvällspromenad. Älskar när det är höstkyligt ute, ha en stor stickad tröja, mössa, tjock halsduk, converse och leggings och hålla i handen med världens finaste kille. Jag funderar på att fixa iordning något mysigt ikväll. Typ varm choklad med vispad grädde och äggmackor. MmMmmm.. det får det nog bli.
Take Care så hörs vi i morgon.
TJARRÅ!
- J <3

(iPhone 16 GB svart beställd)


(Finaste pojkvännen är urgullig när han bygger med Kapla och lyssnar på AsYouDrown)


Untouched


HejHejHallå.
Eftermiddag oh jag känner mig pigg. Jag har varit på möte i förmiddags och kom hem halvsur och hungrig. Jag väckte Jimmy och vi lagade lunch tillsammans och satt sedan och pratade med Mamma en stund innan vi bestämde oss för att baka äppelkaka. Visst, den blev god, bara det att vi failade och hällde den i en förliten form, så den blev smetig i bottnen. Men somsagt, den var god ändå, och mina brorsor älskade den. Just nu sitter Jimmy och byggel med Kapla, och vi väntar på att klockan ska bli 15.20 så att vi kan möta upp Ludde ochgå ner till stan. Jag ska till tandläkaren en snabbis, sedan blir det bara chill. Jag är sämst på att blogga. Men så är det. Jag har ingen lust längre.
Take Care!
- J <3

(Ludde, Jimmy o Julle. Helt klart de ballaste pojkarna)

triggerthebloodshed


Hej!
Egentligen skulle jag vilja skriva ett millångt blogg-inlägg. Men jag behöver bara säga GossipGirl avsnitt 01.08. För det beskriver allt just nu. Det är konstigt när man inte har kontroll över någonitng. Men jag antar att det är så det ska förbli. Jag kanske är mer aktiv när jag är på topp humörmässigt. Tills dess ska jag försök aordna upp allting och få allting att vara bra på rikitgt.
Take Care!
- J <3

Gym.Sol.Mat.


HejHejHallå.
Jag sitter hemma hos Jimmy just nu och vi har precis varit på gymmet i 1 timma och kört slut på varandra. Våra kroppar är helt utmattade av träningen. Hur skönt som helst är det. Jag känner mig jätte duktig, och kan nu äta med gott samvete. Jimmys mamma åkte till Stockholm i morse och kommer hem i morgon. Det är en stor fest för allaThebodyShop-chefer typ, så hon hade köpt en jätte snygg klänning och fixat håret igår. Hoppas att hon får roligt. Alltså så är baa jag, jimmy och hans pappa hemma ikväll. Jimmys pappa har köpt en ny 42tum fullHD tv, så han kommer nog vara klistrad framför den ikväll.. Vi hade tänkt att laga hazzelbackspoatis och entricot ikcäll och smoothie och mörkchoklad till efterrätt. Låter inte det mumsigt? ska bli skönt att bara vara hemma ikväll och umgås med Jimmy. Vi gör aldrig det längre. Nej, nu ska jag kolla på lite saker jag önskar mig. Antar att det kommer upp här på bloggen om en stund. Sedan blir det dusch innan vi ska sätta igång med maten.
Take Care!
- j <3

Uprising.


Känns verkligen hur bra som helst att jag har varit uppe med tuppen och umgåtts med mamma och syskonen hela dagen. Det har fått mig på bra humör. Nu har ja gprecis avslutat en fredagsfika med llihopa och ska snart börja gå mot tåget. Jag vill inte stressa så jag ska gå extra tidigt bara för det. Ikväll blir det tacofredag hos Jimmy. Precis som förr. Och så blir det säkert Idol och film. Sk abli mysigt denna helgen. Fixa ihop allting på rikigt och börja det nya livet. Ha en bra fredag allihopa!


Minsta brorsan är lika HxC som vanligt.


Impad.


Hej!
Jag är glad och possitiv och jag vet vad det beror på. Det är olika anledningar men  kanske mest för att det är bra mellan mig occh min man. Jag var precis inne på hans bands Myspace, vilket händer typ 1 gång var 3e månad. Såg att allting var ändrat, nya låtar och videos. Jag visste dock att låtarna låg uppe, men layouten?! Fet är den. Man blir nästan lite fangirlig. Anyway. Jag har iaf precis ätit lunch och det blev korv m bröd ist. Och ett äpple från våran egna trädgård. Mumsigt. Jag ska sminka mig nu hade jag tänkt oc hsedan bara umgås med mina syskon och mamma innan jag åker till Jimmy över helgen. Så nu ska jag lyssna på Refused och kladda ner mitt ansikte.
TJARRÅ!
- J <3


(Ni hittar deras myspace bland mina 2 länkar som Jimmy fixat dit så snyggt..)


MK Ultra


HejHejHallå.
Urusel update, men jag bryr mig faktiskt inte. Det har varit två händelserika dagar som i slutet bara har bringat lycka. Jag är glad över allt som jag och min kära pojkvän har fått pratat ut om och jag är glad över att vi har funnit lösningar på problemen. Nog om det. Tack alla för er värmande omtanke dessa dagarna. Det har värmt. Verkligen.
Anyway. Jag sitter här och har varit uppe sedan 9. Julle sov över hos mig inatt för vi var ute och hade världens kväll mitt upp bland allt igår. Vi möttes vid 6 när jag kom hem från Jimmy. Vi givk till SakuraThai och han bjöd mig på middag. Robin var våran servitör, vilket var roligt. Han gjorde ett mycket bra jobb måste jag säga. Vi blev sittandes där i flera timmar och bara pratade och pratade om allt och alla. Jätte trevligt verkligen. När vi skulle gå hem gick vi förbi nyfiket och fann Bollen och Anton där. Anton fyllde år, så vi satte oss ner där och firade honom. Frida, en gamal kompis jag träffat på flera gigg var också där, så det gjorde det hela lite roligare. Även fast att Anton fick ryck på mig när han fick reda på att jag var pojkvän till en i Marionette, var det trevligt. Jag kunde burna honom ganska rejält och han kände nog tillslut att det inte var någon idé att spela rockstar. Om man fläker ur sig att Meshuggah har backtracks, att Marionette gör musik som alla andra och att hans egna band MarissaBurnsTrey kör eget, så fattar man ju på vilket urusel nivå han la sig på. Det var komiskt alltihopa. Nej, nu ska jag sätta igång att göra mig iordning. Mamma är iväg på ett ärende för mig och hämtar mina syskon i skola/förskola. Till lunch bir det våfflor. MUMS!
Hörs sedan!
TJARRÅ!
- J <3

btw, Musesnya platta är sämre än den förra. Men inte lika dålig som det stod i GP. Tack Kicki.

Jag älskar dig.


Uppe tidigt utan någon sömn i natt. Idag gäller det. Det är allt eller inget.
Jag hoppas på allt. För Jimmy Olausson är mitt allt. Utan honom funkar ja inte. Jag älskar honom.


Rehab 2




En brud förstörde allt. Jag har förstört allt. Jag kommer aldrig att hitta någon som är som Jimmy.
Jag kommer aldrig att uppleva den lyckan igen. Jag älskar dg Jimmy. Glöm aldrig det.


I just can't wake up on the floor like a thousand times before
Knowing that forever won't be



last year.


Godkväll!
Det känns som att så mycket har blivit last year. Det känns som att nya onödiga saker dyker upp medan andra onödiga grejer försvinner. Bra el dåligt? Jag vet inte. Förvirrande är det dock. Anyway. Skit i det nu. Jag sitter och funderar på om jag ska skriva ner en önskelista på ett papper och klistra upp den framför mina föräldrars ögon, så att jag får de sakerna jag verkligen vill ha. Men jag vet inte om det känns lite åpet kanske. Jag ska iaf snart ha lite kvällslyx för mig själv, med lugn musik, måla alla 20 naglar i svar, äta lite flingor i mjölk och sedan bara försöka somna. Tror jag. Det kommer säkert inte att gå. Men jag ska ge det en chans. Det blir säkert ett avsnitt med Gossip också iofs. Hörs sedan el i morgon.
TJAO!

Gossip.


Imorgon ska jag grabba tag i en brud, sätt amig på ett café och snacka skit. BARA skit. Så att jagkan få ur mig allt. Började kolla på GossipGirl s1e1 och det är så bra det avsnittet. Ska kolla på 2a nu. Sedan blir det Idol. Jag tror på bruden från Gävle med långa guldlockar och som sjunger Duffy tsm med sitt piano. Hennes röst är grym.
På återseende.


Patrick Swayze


Har hela dagen bombaderats av bilder och texter om Patrick som har gått bort. Jag har alltid älskat DirtyDancing och jag har kollat på den å sjukt många gånger, men nu kommer det att kännas konstigt att göra det. Precis som när jag lyssnar på Michael Jacksom. Kan inte fatta att de är döda..
Jag ska trösta mig med att kolla på lite GossipGirl.
Hörs efter det!

R.I.P. Patrick Swayze


Hemmafru.



HejHejHallå.
Otroligt dålig på att skriva blogg idag, men det beror på att jag har haft en hel del att göra. Jag började med att städa på mitt rum, vlket tog en bra stund. Jag rensade lite överallt och bytte gardiner. Blev faktiskt riktigt fint. Har säkert inte använt de gardinerna på över 2 år, så det blev fint. Efter det sprang jag in i duschen och stod hela tide och tänkte på att Julle skull ekomma när som helst, och att jag då inte ville stå i duschen. Så efter en snabb dusch sprang jag in på rummet och tog smörja över hela kroppen och dansade till Beyonce. Så HxC var jag. Och bara sådär så hör jag en knackning när jag står i handduk och vem var det tror ni?! Jo, mr Julian Holte. Så han blev paff. Jag blev paff. Jag puttade in honom till datorn medan jag gjorde mig iordning, och snabbt gick det tackvare honom. Slängde på mig en oversize t-shirt och legings. TACK Julle för att du gjorde så att mitt klädproblem inte existerade idag. Efter det lagade vi mat och gick ut och gick en prommenad och pratade om massvis med saker. Jätte mysigt verkligen. Sedan stack han och gaddade sig och jag sitter nu här och funderar på vad jag ska göra resten av kvällen.
HÖRS!

Pungkross.


Godförmiddag.
Jag är lite sne på min mage och på hur min dag är planerad. Jag vaknade alldeles för sent och jag kommer inte att ha en chans att vara ute i det varma vädret förrens i eftermiddag. Det känns verkligen lika mycket som om du skulle vara kille o bli sparkad mellan benen. Fördjävligt. MenMen, vad gör man när man behöver byta gardiner, laga mat och städa?! Men gör det och känner sig som en kvinna. Och btw, msn och facebook. Vad hände med det igår egentligen? Det var supermånga som det krånglade för.. ikl. mig. Nej, nu är det bara att sätta igång så att jag hinner bli klar innan det börjar bli mörkt ute. Det är en långpromenad inlagd i dagens planering också. Och den får helst ske under soltimmarna.
Hörs sedan!
TJARRÅ!
- J <3

Hennes platta får gå. o spec Thinking of you.
Passar så bra idag.


Roastad.


Blev att jag drog i mig en toast. Känner mig värd det efter kvällspromenaden. Msn och Facebook verkar vara åthelevete för fler än mig, vilket känns skönt. Då kan man undvika det. Jag som hade lagt ner msn en längre period, men jag tror det var Kicki som drog mig tillbaka till det. Bra el dåligt. Det skiter jag i. Jag får iaf upp kontakten med folk igen och detsamma gäller facebook. Jag satt nyss och kollade på alla klockrena dissar som komikerna drog under det 2a avsnittet av Roast på Berns. Magnus ägde som vanligt och Petra var alldeles för hisspig. Jag sk anu försöka få upp värmen i kroppen och få lite sömn. Har ca 200 spänn på mobilen och utgångna gratissms. Känns inte så ball. Får underhålla mig på annat sätt.
GODNATT!


Orange.Rosa.Gult.


HejHejHallå.
Jag är tillbaka efter en kvällsprommenad i höstens färger tillsammans med min kusin Emma. (Gud vad det där lät gay. men wtf) det var riktigt trevligt och vi pratade om saker som bara jag och hon fattar oss på och som bara vi två delar med oss av till varandra, så det var grymt. Vi är väldigt lika på många olika sätt, och det är väl kanske det som har gjort oss till nästan som syskon. Vi kan bråka skitmycket men vi kommer alltid tillbaka till varandra sedan och är som vanligt. MenMen. Nu ska jag nog göra någonting att äta. Har bara ätit nudlar och lite soppa idag och sedan gått en långprommenad. SÅ jag är ganska hungrig. Sedan blir det väl bar till att ta det lugnt och somna i tid så att jag inte sover bort hela morgondagen. Men vi får väl se hur det går med det.
TJARRÅ!
-  J<3

 


Fotograferad.


Godkväll.
Jag är glad. Ganska jättegald. Jag vet inte varför riktigt, men det är nog för att jag har insett lite hur saker och ting verkligen ligger till och det gör mig stabil. Anyway. Det gick super på arbetsförmedlingen. Iaf bättre än vad jag trodde. Jag fick massvis med råd, och det verkar som att saker och ting ska lösa sig snart när det gäller arbete. När jag kom hem därifrån vid 16 tiden blev det till att ta det lugnt ett tag innan det var middag och sedan fotografering här hemma. Jag och mina syskon blev fotograferade, och jag tror det blev riktigt balla bilder. En av dem ska upp som en svart/vit fototapet i vårat nya vardagsrum. Det lär bli grymt. Ni hittar en billig och bra hemsida att beställa ifrån HÄR!
Jag vil lätt ha en sådan på min o Jimmy i våran lägenhet. 299k/km2. Tycker jag är helt okej. MenMen. Nu kommer strax min kära kusin hit. Vi ska ut och gå en lång promenad innan jag ska sätta mig och redigera bilder. Blir nog en mysig kväll.
TJARRÅ!
- J <3

Våldgästa på G.


Nu är jag halvt påklädd. Bara leggings, jacka (tänker nog inviga höstjackan idag) och skor. Sedan drar jag iväg och träffar min jobbcoach. Jag vet inte om jag kanske är lite nervös, eller vad det är med mig. I vilket fall som helst, så tänker jag ha med mitt goda självförtroende. Jag vill bara ha det överstökat, så jag kan göra vad jag vill denna veckan. Hatar att vara uppbokad.
Hörs när jag är hemma. Då är det fotografering som gäller.
TJARRÅ!
- J <3


(Skarf - Thailand. Linne - Åhléns. Kjol - Carlings)


Inspiration.


Btw, så har jag under en längre tid följt en blogg av en kvinna som bara lägger upp bilder på kläder osv. (hittar hennes blogg här) Använder henne lite som inspiration. Likaså med denna sidan som ni hittar HÄR! Streetstyle i N.Y.C. bla. Asbra!


Snygg tjej. Snygg outfit.


Mama Do.


En anonym läsare talade om för mig vad låten hette och det tackar jag för. Jag har precis ätit nudlar utan smak och funderat över huruvida jag ska motionera idag eller inte. Jag är jätte sugen på en lång prommenad, så antagligen blir det det ikväll, men det är så otroligt tråkigt nu när det börjar bli höst. Man måste ha på sig en tjock tröjja först, och sedan bli man varm och måste hålla i den. I-lands problem, jag vet. Det är iaf vad jag tänker på. Jag tänker ställa mig framför min garderob strax och välja ut kläder som ska användas idag. Lika tråkigt varje gång. Klockan 15 blir det arbetsförmedlingen.. usch.
TJARRÅ!
- J <3


(läkande fötter, sol och nudlar)


Rehab.


Tillbaka från doktorn med ett plåster på armen och extrem trötthet. Läkarn kom fram till att jag bahöver vila och styrketräna fram tills provsvaren kommer om ca 1 vecka, och det är precis det jag börjat med, så det är bra. Mitt blodtryck sjunker för fort när jag rör mig, så jag måste bli stark sa han. BIFF tänkte jag, men nej. Fyfan. Jag ska börja med att gå och lägga mig 1 timma och bara slökolla på TV. VMA's mest sedda klipp är när West förstör förTaylor. Och sant, det gjorde han. Men jag fick mig allt ett gott skratt mitt i natten. Klockan 15.00 idag sk ajg våldgästa arbetsförmedlingen. Men vi hörs innan dess.

Uppe tidigt.


GodMorgon.
VMA var bra. Jag halvtittade igenom det mesta, men jag var för trött för att kolla aktivit. Så det får bli en repris senare idag hoppas jag på. Nu har jag försovit mig och ska springa bort till min läkare för att få reda på varför min kropp mår och beter sig som den gör. Hoppas att de kommer på det idag efter alla dessa månader.
hörs efter det!
TJARRÅ!
-J <3


Trött outfit.


Jag skrattade lite.


Jag blev visad denna videon på festen igår. Det är en av Marionettes Countdownvideos. Och självklart är jag med. Första gången jag rockar till min pojkvänsband och då förevigas det på detta viset. OMG. Men kul är det. Jag, Rebecka och Wallah längst fram. HAH. Rätt åt alla små snygga fans.

(Inte äns jag är snygg när jag rockar..)

http://www.youtube.com/watch?v=oCMKBUAipsc


HJÄLP MIG!


Det funkar att glo runt bland 100 bloggar när man vill att tiden ska gå. Men jag har ett problem. Jag var inne på MTV:s hemsida innan för att leta reda på en låt som framförs av en platinablond brud, och hon sjunger typ ngt med "mama" ?! Vad heter den låten? GAAH! Jag hatar att inte hitta artister som man bara hört på radion och sedan inte lyssnat flitigt så man hör vad den heter. MenMen. Inatt ska jag bänka mig med något nyttigt och kolla på VMA's. Jag ska upp tidigt i morgon, men egetligen vill jag inte det, så jag ska be min mamma snällt att hon ringer och säger att jag är sjuk. Jag hatar sjukhus nämligen och vill helst inte sätta min fot där klockan 9 i morgon bitti. MenMen. Vi får se hur det blir. Jag är på blogg humör, så jag lär blogga hela natten. HAH!


Sex. Drugs. Metal.


Hobbybilder kan bli bra ibland även fast de är på avstånd med ett originalobjektiv på kamerahuset.
Jag behöver ett stort gigg.




(Bilder från i Torsdags.)

Öl Mustasch


Godkväll.
Jag har inte haft tid till att blogga innan nu pga många olika saker. Men så är det ibland. Gårdagen blev riktigt bra. Jag och Jimmy stack till Shock och såg Mustasch göra ett värdelöst akustiskt gigg, men det var hur kul som helst att kolla på. Ralf avbröt allting och gav upp och bestämde sig för att signa skivor och sedan dra ut och dricka öl. Ralf o gänget frågade mig o Jimmy om vi ville hänga med så det gjorde vi. Många timmar blev det och det var hur trevligt som helst att träffa dem igen. De snackade gamla turné minnen och skit, men det var roligt ändå. Ralf ägnade stora delar åt att snacka om hur han tyckte om min stil förr och att jag ska ta tillbaka den ist för att ha den jag har nu. Ska jag?! Anyway. tillslut drog vi till Mikael på fest. Grymt mycket folk och det var hur roligt somhelst tills man inte fick danse mer för det var "töntigt att dansa till brittan..osv". Så då dog min glädje och jag förstörde för folk. Men jag bryr mig inte. Jag är för HxC för att orka bry mig om andra hela tiden. Jag sårade en person, vilket jag gjort för många gånger nu och jag lär göra det igen. Jag behöver ett evighetsmörker för att undvika det. MenMen.
Nu ska jag fixa en sak. Sedan blogg om natten.
TJARRÅ.

1. Under gigget.
2. Ett fans började gråta under signeringen.
Det var roligt att kolla på alla som trängdes.


Stark som en oxe


HejHej!
Jag har nyss duschat efter 1 timma i gymmet med Jimmy. Det var verkligen skönt att gå upp i tid idag och äta frukost tillsammans och sedan vara i gymmet helt själva. Det är våran nya vardags grej. Vi ska bli fit. Så är det bara. Anyway. Jag ska strax ställa mig och göra korv med bröd, för jag antar att jimmy inte gör det.. Han sitter och spelar gitarr och har inte äns duschat, och vi ska åka om 1,5 timma. Typiskt hobom. I stan ska vi förhoppningsvis möta upp Kicki. Jag vill det iaf, men vi får se vad on säger. Axel möter vi iaf upp innan vi gå till Shock för att se Mustasch. Ska bli kul att träffa Ralf igen, och det tycker grabbarna med. Mustasch var som storbröder till Marionette i höstas när de visade vägen hur man skulle bete sig under en turné. Det var ju Marionettes första europa turné. Anyway. Ska bli kul iaf med ett akustiskt gigg. Efter det blir det en fika och sedan hoppas jag att jag väskan finns kvar på Gina. Ikväll är det kräftskiva/inflyttningsfest hos Mikael, och det ska bli riktigt kul att gå på. Blir dock tidig hemgång, eftersom Jimmys föräldrar landar med thai-flyget 10.05 i morgon. Så här ser min dag ut. Riktigt bra. Humöret är på topp och vädret är nästan likaså. MUMS.
Hörs.
- J <3

TIPS i natten


Godnatt.
Jag har precis haft en underbar kväll med min man. Jag känner att ag verkligen vill ta vara på all tid tillsammans med honom nu innan det är höst/vinter och vår, då det är mycket turéer. Vi behöver vår tid tillsammans och det närks verkligen. Vi hade dock problem idag när vi skulle göra våran potatisgratäng. Ugnen fungerar inte helt plötsligt, och när vi ska ställa den i micron börjar den att ryka jätte mycket, så Jimmy fick gå upp till grannarna och fråga om vi fick låna deras ugn i en halv timma. Ganska pinsamt. MenMen. Bra blev det och revbenen till var gottis. Vi kollade på Idol och jag måste säga att ingen har direkt gjort det värt att se på. Jag är skit kräsen när det gäller artister, så det är kanske därför. Sedan så kollade vi på kändisdjungel eller vad det hette och fysatan vad dåligt det var. Bästa sändingstid, och så är det inte bätre?! Kasst. Men jag får kasnke ge det en till chans. Jag satt iaf och kollade igenom GinaTricots hemsida och fann en underbar väska som jag vill införskaffa mig imorgon. Imorgon händer en hel del, så jag ser fram emot det. Men mer om det då. Nu ska jag o min man sova för det blir tidigt uppgång imorgon för vi ska börja vårat nya liv.
GODNATT!
- J <3


Jimmy gillade den tillochmed..Då måste man ju slå till.

HobbyBilder


Brydde mig inte om redigering eftersom det bara är hobbybilder.
Bra kväll o bra musik igår.

1. Henk i AsYouDrown
2. DeathDestructon
3. Jimmy


StädaVarjeFredag.


HejHejHallå.
Efter en riktigt bra kväll igår, så har jag och jimmy varit duktiga och städat hela huset. Vi har dammat, diskat, tvättat, dammsugat, tvättat golven, gnuggat toaletterna och slängt massvis. Vi unnade oss soppa ute i solen en stund innan vi satte oss här nu för att ta det lugnt innan vi går och handlar. gårdagskvällen var jätte bra. Hängde med Aron, Adam, Johan och massvis och såg 3 bra band. AsYouDrown var grymma som vanligt och Jimmy fotade några riktigt tuffa bilder. Jag får länka er till dem senare. DeathDestruction, va förvånadsvärt bra och det märks att Jimmie har en grym scennärvaro. Jag tycker verkligen att han passar bättre i det bandet än i DeadByApril om man nu får lov att säga något sådant. Han är grym. JaJa. Kvällen vr bra och vi var hemma vid 1 tiden. Fortsättningen av denna dagen lir til at ta det lugnt i solen med min bok, handla och umgås med Jimmy. Nu ska jag redigera en hobbybild från igår. Hörs senare!
TJARRÅ!
- J <3

AsYouDrown@Sticky


HejHejHallå.
Efter över 3 timmars letande i min garderob efter något passande till en metalkväll (då jag inte kan ha mina HxC shorts o en band tischa, eftersom jag måste ha öppna skor) så tog jag på mig ett par svarta glansiga byxor med hög midja, en svart hatt och ett vitt linne. Inte så metal kanske, men skitsamma. Dagen har iaf varit underbar. Jag och Jimmy har bara tagit det lugnt och laddat infö ikväll. Vi ska strax åka in till stan och dra till SticktFingers lite senare. Eftersm vi står på listan, så behöver vi inte köa. ASUM. Så kvällen lär bli skitbra. Det hoppas jag på iaf. Ska bli kul att se Jimmies andra band också (medlem i DeadByApril vanligtvis) och billig öl o cider. Mums.
Hörs i morgon. Ha en ball kväll allihopa.
TJARRÅ!
- J <3

(Hatt- H&M herr. Linne - Åhléns. Byxor - CheepMonday. Skor - TopShop)


GeKås





Jag gjorde det. Jag sökte. Jag är stolt. De lär bli glada. Pust.
Vad ska jag ha på mig ikväll?!

SommarSol


HejHejHallå.
Vaknade av en dröm där Jimmy gjorde slut med mig och att hans föräldrar bara tyckte att det var bra. Så jag valde att inte snoza och gick och ställde mig i en het dusch ist och tänkte på allt bra som ska hända idag. Idag sk ajag nämligen fixa lite här hemma, gå till min moster och lämna ett USB-minne, åka in till stan och sedan gå på en spelning på StickyFingers. Skönt att ha saker planerade. Det är Jimmys polare som spelar på Sticky idag. Han känner minst 1 i varje band, men jag ser mest fram mot As You Drown. Ett helt galet bra metalband som verkligen kommer att gå långt. Gå in på deras myspace HÄR! för att lyssna. Det kommer att bli en hel del grymma människor som lkomemr at tbefinna sig där, så det ska bli jäte roligt. Det var längesedan jag var på något musikevent. Var väl sist Marionette headlineade på BrewHouse?! Anyway. Jag har inte skaffat mig något fotopass idag, för jag tänker vara en helt vanlig besökare. Men det kommer upp en hel del partybilder. Nu ska jag göra lunch till Mamma, Kewen, Merri och Jimmy. Det är bara vi i familjen som är hemma. Sedan ska jag läsa i min bok. Den är SÅ bra.
Hörs innan jag åker till stan.
TJARRÅ!
- J <3

Fotbollenvarsämst.


Godkväll.
Jag har precis tittat på fotbollen med min älskling, och måste säga att det var den sämsta matchen ever. Tur att Sverige vann iaf. Anyway. Jag och Jimmy gick ner till stan vid 3 och mötte upp Wallah, Julle, Elin, Emil, Ludde, Viktor och Emma. Vi satt först på nyfiket och drack cola/öl och sedan drog vi vidare till Cheers n' Beers. Satt och njöt av etermiddags solen till halv 7 och vandrade sedan hemmåt. Julle fyller 18 idag somsagt så han var go o glad, vilket var udnerbart att se. Jag och Jimmy ska nu kolla på Idol och äta glass. Vi har ju massa SIA-glass hemma i stora förpackningar, så vi unnar oss lite varje kväll som vi är i Vaberg. MUMS. Imorgon blir en väldigt bra dag tror jag, för då är det utgång och spelning på StickyFingers i Göteborg. Gillar ni alla genrer av metal och goa människor så ska vi dra dit i morgon. Det kostar 220 kr. (Inte för mig o Jimmy, eftersom JAG har fixat oss på listan..STOLT somfan är jag eftersom det inte är Jimmy som ställer oss på ngn lista denna gången också. Han brukar ju göra det. Nej, nu är det JAG) Känner mig lite som Kissie som skryter om gästlista, men jag är mest stolt över att jag kunnat fixa det. Jimmy och hans band brukar ju annars stå för det, vilket jag iofs är tacksam för. Nog om det. Morgondagen lär bli awesome. Men mer om det imorgon. Nu blir det Idol och Glass.
Godnatt.
- J <3

(Vi är kära. Så är det bara.)

SkorSkorSkor


HejHejHallå.
Jag sitter här med min syster liggandes på golvet och gnisslar på sina 6 tänder. Tänk att hon snart är 8 månader. Helt sjukt vad tiden går fort. Jag komemr fortfarande ihåg telefonsamtalet jag fick av mamma den 15 JAnuari då hon säger att jag fått en syrra. OMG vad glad jag blev. Anyway. Idag fyller 2 av mina polare 18. Eric och Julle. Grattis till er. Jag och Jimmy och några ska möta upp Julle utanför hans skola klockan 3 och sedan gå och sätta oss på någon uteservering och unna oss ngt gott. Jagtänker gå in på DinSko också och välja ETT par skor som jag förmodligen kommer att gå därifrån med och jag känner att de verkligen är min stil. Jag sitter frortfarande och tänker på när jag ska köpa mina Ugg:s.. Jag borde skaffa mig en stor skohylla snart. I need.
Hörs.
TJARRÅ!
- J <3

(Garanterade i höst. MUMS..)


Moniks höst.


Måste bara tala om hur min höst i klädväg kommer att se ut. Jag kommeratt köra på oversize tröjjor (helst stickade) leggings i olika färger/material och boots/heels i olika stilar. Givet är bootsen från H&M och Ugg:en. Hittade en del fynd på Moniks hemsida, och ni som följt bloggen vet om att Monki är min favortit i alla lägen.



(Skor från H&M och allt annat från Monki.)

Blir ingen lista idag. Jag orkar inte engagera mig. Jag ska mysa nu. Min pojkävn blir otålig. Imorgon blir det till att fira Julle. Men mer om det i morgon. Hörs då.
GOdNatt.
-J <3

IdolGlass


Godkväll.
Sitter just nu och tänker tillbaka på kvällen. Den blev ganska bra eftersom jag underhölls av Idols uttagningar och seriestarten av Andra Avenyn. Idol för 5/5 och Andra Avenyn får 4/5. Anledningen till att de inte får full pott, är för att jag tycker fortfarande att de är gräsliga skådespelare. Jag vet (!) de är amatörer, men ändå?! JaJa. Glass på det gjorde susen. Nu sitter jag och laddar listan. Vet inte om jag vågar publicera den. Folk har redan stört sig på mig idag. Jag vill inte bli som Kissie liksom. Under tiden kan ni kolla på Aschbergs program där en av mina favoritbloggerskor är med HÄR! Svenska språket är samtalsämnet och faktiskt intressant. Anyway.
Hörs sedan.

Mysigt.


HejHejHallå.
Detta har varit en väldigt bra dag måste jag säga. Efter gårdagskvällen så kunde det inte annat än att bli bättre, och det blev det. Jag kunde sova ut i morse och gick upp vid 11 för att börja laga pannkakor som jag hade lovat mamma till lunch. Jag gjorde iordning i köket och ställde mig sedan och vände bra många pannkakor. Det känns som att pannkakor måste vara det tråkigaste att laga. Eller ?! Anyway. Efter lunch så bestämmde Jag och Jimmy träff med Julle och Emil i stan. Vi mötet dem, gick och köpte godis och satte oss i engelskaparken i någon timma och bara umgicks. Efter ett tag smsade min morbro och sa atthan ochnågra satt på en uteservering och drack öl, så vi gick dit och joinade. Träffade Li och hennes brasilianska vänner och tjötade massa skit. Riktigt välbehövligt. Blev lite öl också, vilket känndes fel på en tisdag. Men skitsamma. Jag ringde och bokaren på Sticky Fingers och fixade mig och Jimmy på gästlistan tills på torsdag. ÄGD blev Jimmy där. Äntligen är detjag som ftår på listan (Mikaela +1 står det) och inte jimmy +1!! Värt. Aja. Nu har jag precis ätit kvällsmat och passar mina bröder. Jag laddar inför listan som ska upp ikväll. Folk lär hata mig. Men jag har gjort det innan och tänker göra det igen.
Hörs sedan.
TJARRÅ!
- J <3

BDB-Band.


Imrgon gör jag det. Jag ska hänga ut alla små jävla band som tror att de är så c00la för att de annonserar på BDB och skryter för att de får en liten turné med 5 sverige gigg. HAHAHA. okej. Imrogn gäller det. Alla bdb-are lär hata mig. Jag lär njuta. Skadeglädjen är på topp. Godnatt.
(varbergsband är ett gott exempel..)

P!ATD


Is it still me that makes you sweat?
Am I who you think about in bed?
Then think of what you did
And how I hope to God he was worth it.


Så jävla ägd. Ska somna med låten i öronen.Ska njuta av varenda mening som får mig att tänka på hur stark jag är. Jag kommer aldrig att förlåta dig den dagen du erkänner. Jag ska fortsätta att lyssna på låten för jag vet att du alltid kommer att tänka på mig när du tar av en brud kläderna och smeker henne. Alltid. Svin.

ROAST.


HejHejHallå.
Jag halvligger i min säng brevid Jimmy just nu och har en rethosta som jag börjar bli väldigt irriterad på. Vi kollar på Roast på Berns, där Sveriges bästa komiker dissar Björn Gustafsson och jag måste säga att det är riktigt bra. Någon mer än jag som saknar Parlamentet?! Jimy gör det iaf.. Och påtal om TV. SVT har idag börjat sända en WEB-TVSerie. Ja har inte sett det, men jag tror att jag ska ge det en chans, eftersom jag tyckte om AndraAvenyn när det gick (som förövrigt börjar imorgon på SVT 1. NYA AVSNITT!!!) och detta ska visst vara en systerserie till Andra Avenyn. Det börjar väldigt mycket på TV denna veckan och jag ska försöka att se allt.
Måndag: MatTinas nya tv-grej / Roast På Berns
Tisdag: Idol / Andra Avenyn
Onsdag: Fråga Olle Dokumentär
Men jag ska inte bli en tvtittar brud som inte gör annat på kvällarna. Jag har faktskt äntligen lånat boken som jag pratat om, och jag har läst ca 50 sidor idag och den verkar riktigt bra. Den heter I Tusen Bitar och är en sjävlbiografi skriven av huvudpersonen James Frey. Jag rekomenderar verkligen den till folk som gillar självbiografier  som handlar om missbruk. Anyway. Nu ska jag fortsätta titta på film. I morgon kommer min önskelista upp. Måste göra en ny. Och sedan så ska jag äta pannkakor till lunch och sedan vara med Jimmy och Julle. Det blir nog väldigt bra.
GODNATT!
- j <3

MarionetteÄppelkaka.


Hej!
Helt plötsligt blev jag dålig på att updatera. Hur kommer det sig? Jag tror det beror på att jag har haft mycket att göra  de senaste dagarna och jag har inte direkt haft någon lust, men jag lovar. Det ska bli bättring. Anyway. Igår åkte jag och Jimmy in till stan vid halv 3 och stack hem till Mikael i Örgryte. Vi beställde hem kebaballrikar genom internet vilket jag inte hade någon aning om att man kunde göra. hur nice som helst. Efter varsin kebabtallrik och några dl Cola så tog jag spårisen ut till Aron och Kicki på Hisingen. Vi tjötade och bar upp saker på vinden fram tills dess att alla Marionettedudes kom. jag och kicki tänkte att vi inte vill störa så vi bakade en äppelkaka och satte oss och kolla på det de höll på med. (Tror inte jag får säga vad än..) Klockan 22 åkte vihem med Linus och väl hemma blev det Brüno för 2a gången, godis och thé. Mycket bra kväll. Äppelkakan blev förövrigt underbar. Tror det var Kickis mormors recept. Jag måste verkligen be om det. MUMS!
Jimmy är just nu nere på skolan fr att söka vikarieplats Jag ska hoppa in i duschen och sedan ska vi åka hem till mina föräldrar i Varberg. Ska bli trevligt. Stannar där tills Torsdag. Och under den tiden ska jag göra massvis och det ska bli jätte roligt.
Hörs ikväll! Ska nog lägga upp ngn lista om ngt intressant då. Höstens måsten kanske?!
TJARRÅ!
- J <3

Egna köttbullar!


HejHej!
Jag är nyss hemkommen från en förmiddagsprommenad med hunden oc vädret känns verkligen sommrigt. Det är varmt och det blåser ingenting. Jag hade tänkt att göra egna köttbrullar till mig o Jimmy nu på lunchen och ha färskpasta till. Jag tror det kan li en bra laddning inför vad som komma skall för Jimmy idag. Ja vet inte cad jag får säga och inte, så jag låter bli att säga någonting. Det har som vanligt med Marionette att göra.. Jag vet dock inte om jag ska in till stan med honom eller om  jag ska stanna här och låna en ny bok på biblioteket och bara njuta. Jag ska sätta mig ne i morgon och söka jobb osv, så ja tänkte att jag skulle ladda idag. Mina fötter mår nog bäst av att vara stilla högt upp. Oj. Kanske ska berätta om festen i Fredags.. Middagen med Nella Pontus och Martin var jätte trevlig och sedan efter det ramlade folket in efterhand. Vi var lite mer än 10 pers så det var absolut lagom. Det slutade dock inte så bra och jag anser att felet är en av Jimmys kompisars.. Annars var det en lyckade fest måste jag säga. Igår vaknade vi som sov hos Jimmy och tog det chill hela dagen. Wallah åkte hem sist och det var vid 19 på kvällen. Vi hade en mycket bra dag. På kvällen köpte jag och jimmy varsin pizza som vi värmde i ugnen och massa godis. Vi tittad epå två filmer och hade det verkligen supermysigt bara vi två. Väldigt bra för oss tror jag.
MenMen. Nu ska jag göra egna köttbullar.
Hörss sedan!
TJARRÅ!
- j <3


Otroligt.


Hej!
Bloggar ett sent första inlägg idag, jag vet. Men Jag och Jimmy har varit jätte duktiga. Vi gick upp vid halv 11, han gick ut med hunden, vi gjorde havregrynsgröt till frukost, städade hela övervåningen och undervåningen och satte oss sedan och lyssnade på musik och drack thé. Känns som att vi är värda denna kvällen idag, för det ska bli riktigt trevligt. Nella och Pontus kommer strax hit och vi ska göra Tacos till middag. Sedan vid 6 kommer lite mer folk, och då blir det chillkrök och bara umgås. Mina fötter mår bra idag, svullnade har gått ner och jag kan gå hyffsat bra barfota. Jag är superdupernöjd och kan verkligen inte låta bli att blicka ner på dem så ofta jag kan. Jimmys nya gaddning är också nice btw. Känns lite töntigt när vi står och smörjer in dem tillsammans osv. Men vafan. Det är vi. Jag måste bara fudnera ut vart jag ska gadda en gamal bergssprängare.. Kenneth ska få göra den också. Men vart.. Hm. Aja. Nu ska jag göra mig iordning inför eftermiddagen/kvällen. Have fun.
TJARRÅ!
- j <3


Vi är ett nygaddat par.

NYGADDAD!



Hej!
Efter 1 timma var fötterna klara och det gjorde inte alls så ont som alla sa att det skulle göra. Jag var HxC och klarade av det galant och jag är supernöjd med både resultatet och min prestation. Ett stort tack till Kenneth som gjorde dem.
Just nu sitter jag hemma och tar det lugnt och känner hur fötterna drar åt sig färgen. Svullnaden håller på att lägga sig redan, så det känns tryggt. Jag ska åka hem till Jimmy sedan och vara med honom och prata om allt. Jag saknar min kära pojkvän så det ska bli skönt. Vi är båda nygaddade så kvällen kommer att bestå av att smörja varandra i guess. HeHe. Viktor komer och hämtar mig om ett tag och kör mig till tåget. Jag har svårt för att gå, så han är snäll och skjutsar mig. Jag är glad, och det var denna smärtan jag behövde. Den rensade min kropp från mycket skit.
Ha det nice så hörs vi kanske senare.
TJARRÅ!
- J <3

Aj.

Fullt upp.

Lite svullna men jag blev sjukt nöjd.


Gaddar mig 16.00



Hej!
Jag är så jävla nervös så det är inte normalt. Jag har fått mycket gjort idag pag av det, men min kropp går snart sönder. Jag har införskaffat migen Bepanthen och fruktsocker, så jag tror jag är redo. Ska möta upp Wallah kl 15, så jag ska nu ta en snabb fika och sedan dra. Åker till Jimmy ikväll. Hoppas på det bästa.
TJARRÅ!
- J <3


(en bild på mina fötter innan gaddningen..byebye)

Älskling.



Kommer du ihåg när det var såhär? Jag vill ha det så nu med.
Jag älskar dig.


Idag händer det!!!



GodMorgon.
3 timmars sömn pga längtan, nervösitet och orolighet, blev det inatt. Inte så bra med tanke på att jag gaddar mina fötter idag och måste vara utvilade. Men jag klarar det nog ändå. Mamma väckte mig precis och var på strålande humör, så då blev jag med det. Våra humör är likadana. Ena dagen kan allt vara värdelöst enligt oss och sedan dagen efter så är allt jätte bra. Så känns det iaf. För mig så är inte allt skitbra osv. Men jag kämpar och jag gjorde det hela kvällen igår. Vart det ledde, det vet jag inte. Men det får jag reda på ikväll.  Ja ghoppas med hela mitt hjärta att det ska bli bra. JaJa. Nu ska jag iaf fortästta att röjja på mitt rum, måla tånaglarna, äta ngt lätt, fixa rätt storlek på texten jag sa ha på min a fötter och göra mig iordning. Hörs när allt det är fixat. Då är det nog läge för mig att bege mig till tattueraren. Klockan 16 smäller det.
TJARRÅ!
- J <3

.. påtal om ingt så erkänner jag att jag är efter när det gäller att ha lyssnat igenom EnterShikaris nya platta.
Men gjorde det inatt, och den är sämre än förra. Tror jag. Jag ska ge den en chans till sedan.

BrokenHeartedGirl


Låter har spelat om o om hela förmiddagen o så fort nu när jag efter en lång stund ute, satte jag på den igen. Det är en låt av Beyonce och jag måste erkänna att den kvinnans röst ger mig rysningar. Jag har förr alltid tyckt att hon har skrikit lite väl mycket, men på senast plattan så är hon underbar. Anyway. Jag mötte upp Julle och vi gick till stan och bestämde oss för att verilgen prata om ALLT. Så vi köpte oss en dricka och satte oss i parken i solen och hade det superbra. Det var udnerbart att äntligen få vara med honom. Jag behövde verkligen det. Wallah kom förbi och vi pratade om morgondagen och att just vara med båda två samtidigt fick mig seriöst nästan att gråta. Vi tre som var så extremt tajta förr. Vart tog det vägen? Usch. Jag blir ledsen när jag tänker på allt. Efter en stund kom Eil som det var år o dar sedan som jag träffade så det var trevligt. På hemvägen hem från stan stannade jag hos min moster ohennes familj. Pratade om allt som håller på att hända och jag fick många råd och det kändes bra att någon äntligen brydde sig på riktigt. Tack moster.
Nu sitter jag hemma igen och känslor och bitterhet sköljer över mig. Jobbigt, men atagligen viktigt. Jag ska gå in på mitt rum, fortsätta att lyssna på låten och bara va, tänka och skriva. Jag ska överväga huruvida allting är värt besväret. I morgon gaddar jag mig och som tur är så ska Wallah vara med mig. Och det kommer bli så jävla snyggt. Kommer att skratta åt alla andra (utom Wallah) som tycker om sina gaddningar. HAH. Skadeglädjen är xtrem.
GODNATT.

Ändrade planer.


Hej igen.
Blir inte som jag hade planerat. Min kära vän Julian messade för en stund sedan och ville umgås och det tackar jag självklart inte nej till. Jag håller på att röjer ut mitt rum och har änsålänge yckats fylla en stor sopsäck. Jag slänger det mesta som hör till det förflutna, för jag vill inte bli påmind om någonting längre. Jag vill bara härifrån och börja ett nytt liv. Oc hjag är på god väg. vilket känns underbart. Nej, nu ska jag klä på mig något annat. Måste vara bekvämt klädd för det blir mycket chill idag. Då passar int ett par jeans med hög midja. Får se vad jag hittar på.
TJARRÅ!
- J <3


(Min kära vän.)

1 dag kvar.


Hej!
Jag mår dåligt. Men det är skitsamma. Finns inget att göra åt saken antar jag. Möttes av en lapp och Mamma pratar inte med mig. Jag vet  inte alls vad det är jag har gjort för fel, men något är det eftersom hon vägrar att prata och se åt migg håll. Så jag har funderingar på att göra det som jag har tänkt på ett tag. Att flytta hem till Jimmy. Jag ska ringa deras kommun senare och sätta upp mig på vikarielista. Så jag får en inkomst på riktigt och inte har det som jag har det nu. Jag ska städa nu, för det stod det på lappen och sedan ska jag gå bort till min moster och prata ut. Hon är jätte bra på att lyssna och det är precis det jag behöver. Någon som lyssnar. Sedan ska jag ringa mormor för jag hoppas på att hon slutar jobba klockan 16.00. För jag vill åka med hem till henne, för hon bor på landet, och det är lugn o ro där. Men vi får se. Jag har inte betsämt mig för någonting än. Imorgon gaddar jag iaf mig på fötterna, och det kommer att göra ont. Men den smärtan kommer att kännas bra, för jag hoppas att den rensar min kropp från allt tungt. Nu sk ajag städa somsagt.
TJARRÅ!
- J <3

(Inget spec idag. Jeans: Crocker. Tischa: Monki. Skor: TopShop.)


Gynning och Kicki.


Hej!
Har verkligen haft en bra dag om man tänker på omständigheterna. Detta tackvare Carolina Gynning och Kicki. Jag mötte upp Kicki utaför Åhlén och sedan köpte jag min Go Girl!-parfym oc hfick den signad av Carolina. Hon var så grymt snygg och så liten. Bra var det! Sedan stack vi till Kicks och shoppade. Jag en mascara och  nagellack och Kicki en rakhyvel. Vi drog til lspårvagnen och sedan till Coop för att köpa med oss kyckling, jordnötter, gurka och Loka. Vidare hem till Kickis place (Arons också iofs, men han är i Finland) och fixade iordningen en grym sallad och satt sedan ute på deras balkong i timmar och bara pratade. Hur gott som helst. Jag har dock bräntmig på mina ben, men det är skitsaksamma. Helt klart värt det. När Kicki sedan skulel träna kl 19 åkte jag hem och nu sitter jag här med en stinkande lukt och vill duscha i timmar. Sedan ska jag måla mina fingernaglar och tånaglar och dricka thé. Hörs!
TJARRÅ!
- J <3

Märks att jag inte sovit. Svullen i hela ansiktet.

Vi är bäst på att göra god sallad.

SötaKicki. Här satt vi i säkert 2 timmar o bara pratade. Underbart.

Parfymen, naglelack o Isadora mascara. Blev ingen Dior igen,
för denna är visst bra för känsliga ögon, vilket jag verkligen har.


MOT GYNNING!


Jag segade lite väl mycket, så ja ghann inte med halv 1 tåget. Men Kicki är snäll och väntar tills 10 över 2 på mig. Ska bli spännande. Det är jätte varmt ute, vilket ledde till att jag tog på mig bra kläder. Men som jag känner nu är jag absolut inte på humör för att stanna i stan länge. Jag vill bara hem och unna mig glass och lyssna på högmusik. Nej, nu ska jag gå ut och gå ner till stationen i mina heels.
TJARRÅ!
- J <3


(Hatt: H&M herr. Tischa: Monki. Shorts: Zara. Heels: TopShop. Smycken: M925 o Thomas Sabo)


Panic!


PÅ disco. Det känns så iaf. Har inte sovit någonting i natt. Ja ghar suttit i min soffa, lyssnat på hög musik och försökt bli trött. Men nej, gick inte. Somnade när jag hörde att mamma o dem vaknade, o det var vid 7. JaJa. Jag fick i mig lite frukost nu iaf. HavregrynsGröt och ett rött äpple. Bra inför dagen. Åker antagligen in till stan vid halv 1 och träffar upp Kicki. Vi drar till Gynning och sedan ska jag handla för mitt presentkort på Kicks, som jag hittade igår. Blir en ny mascara, för mig är typ slut. Har haft Diors Blackout, och funderar på den igen. Vet ingen annan bra.. Nej, nu måste jag försöka att hitta något att ha på mig. Blir high heels idag iaf. Och hatt. Vet inte om jag kommer hem idag, eller om jag blir kvar hos Kicki eller hos någon annan.
TJARRÅ!
- J <3


RSS 2.0