Grillning.


Årets första grillning här i huset skedde igår tillsammans med snygga vänner.








,ahsfvblaj




jag är arg.
fuck it.

HELG.


Helgen har varit klockren.
Överraskade Jimmy på Lördag morgon genom att sticka hem till honom och väcka honom med frulle på sängen.
DeadByApril invigde Liseberg på kvällen och eftersom ni säkert vet min och Jimmys relation till dem så blev vi ståendes i merchen och signeringen medad grabbarna spelade och sedan skrev på tuttar, skor, gav bort sockar och fick sig några goda skratt. Kiwi var nere för att sälja merch åt dem, så vi mötte även han där och hans två polare som var skitballa. Efter att grabbarna signerat osv bar vi bort merchen backstage och kollade på fyrverkerierna. 1 mille på fyrverkerier?! Sinnessjukt.

Sedan åkte vi till ett vandrarhem där Kiwi, Jessica och Sulan bodde och drack lite groggar innan vi begav oss ut. Vid halv 4 la jag mig i sängen för att sedan vakna upp vid 11 och ha panik. Missade nästan bussen till stan (gick 11.26 och eftersom det är söndag så vet vi alla hur västtrafik kör?)Väl i stan åt vi en burgare och satte oss sedan på Espresso House och drack Chailatte. Riktigt mysigt.
Vid 14 var vi i Varberg för att fira min brorsa som fyller år på Onsdag när han åker till Turkiet och nu sitter jag här skittrött, hungrig och sugen på en dusch. Vafan åkte Jimpan hem för?


roligt o se på när grabbarna blev utsatta för fans-attentat.
Tjejen i rosa tröja började tex att gråta när hon fått sin arm signad o en kram
av Jimmie. VAFAN liksom? Fans är söta med extrema.


Brorsan fyller 7 på Onsdag och sticker då
med de andra i familjen till Turkland.


Snygg kille.



FREDag.


Helt sjukt. Igår jobbade jag till 14 och efter det kom Wallah och Tiger hem till mig för att baka kanelbullar. Det blev typ 8 plåtar MINST. Skitgoda! Det tog mkt längre tid än vad vi trodde, men vi unnade oss lite bullar, thé och kaffe efteråt innan vi mötte Eleonor för att gå en 2 timmars promenad. Sen åt vi ännu mera bullar och drack ännu mera thé och kaffe. Behöver jag säga att det var en awesome dag?

Idag är det Fredag och jag är ledig. Vaknade klockan 11 eftersom jag sovit skittdåligt inatt. Gick upp, duschade och fick sedan i uppgift att klippa 2 av mina 3 bröder. Det gick snabbt och smidigt, men en av dem fick hårfärg i ögonen och hade gröna ögonbryn och ögonfransar en bra stund innan vi fick tvättat bort det. Dagens fail i guess. Nu ska jag


Brillor.





tänkte ge bloggen första bilden
på mina nya brillor.

Drop Dead.


Jag har varit död. Eller jag är väl det fortfarande egentligen, men idag känns det som att gnistan har börjat dyka upp igen. Det började för några dagar sedan och small till ordentligt igår när det absolut inte var min dag. Jag jobbade mellan 7.30-15.30 och under de timmarna fälldes kommentarer och mitt humör dök ner under marknivå. När jag kom hem fick jag stå för matlagningen och det blev att jag tillslut fick slängt ihop världens godaste potatis och pörjolökssoppa och gjorde frallor i ugnen. Perfekt mat enligt mig. Sedan drog Mamma med mig till Ge-kås en snabbis och det var INGET folk typ. Skitskönt. Mamma gjorde min gårdag. Helt klart!

Idag börjar mitt humör komma tillbaka. Jag kom till jobbet kl 7 i morse för jag skulle ha jobbat mellan 7-13. Men isf fick jag hoppa in och vikariera mellan 7-15.30. Gött med cash, men jag är heöt slut. Nu ska jag byta om, sminka mig, äta, sticka till Wallah och ha en awesome dag!

Klackar eller DR.Martens?

200...9?


Jag har under dagen tänkt tillbaka på 2009 och insett att 2010 blir ännu bättre med alltifrån jobb, festivaler, thailand, mer jobb och plugg. Jag har planer planerade fram tills September och det känns så himla bäst.
Jag är också nyss hemkommen från ett jobb, där jag stortrivs och har alltid ett leende på läpparna när jag stänger grinden och går hemåt. Jag är inte glad över att sluta för dagen och kunna gå därifrån, utan jag är så grymt nöjd med min arbetsplats och barnen och personalen som finns där. Jag har idag jobbat hos mina små Blåbär, och jag väntar nu på en långpromenad. Ska möta Jimpan också för han kommer hit, vilket gör dagen perfekt. FAN vad glad jag är atm. ALLTING stämmer och jag är frisk. Finns inget att klaga på idag faktiskt och det känns väldigt bra.


© rajaforyou.com

Finns med på deras hemsida vilket jag är stolt över.
sjukt bra fotograf är hon och Jag och Jimpan
var så sjukt snygga på balen förra året.


DIE ANTWOORD


Hittade dessa när jag luskade runt på myspace. Musiken är jättekonstig och en blanding av massa skit. Men jag måste säga att jag älskar detta. Jag får sån inspiration av sånhär musik. Åh. Jag måste köpa lite saker så jag kan utföra mina tankar jag har i huvudet. Det kliar i fingrarna.

myspace.com/dieantwoord
- ge mig frillan.

Periphery.


Helt såld på deras nya platta. Jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat igenom den nu under eftermiddagen och under de senaste dagarna. Fyfan. Detta är bra musik.

myspace.com/periphery


Rastlös.


Sitter och längtar tills det blir Juni. Eller egentligen inte, för det betyder att jag måste lämna mina underbara småttingar på jobbet och vara ledig i 7 veckor. Vissa kommer jag aldrig att se igen och andra kommer att ha blivit så stora. MEN. Jag vill ha Juni bara för att jag vill på festival. Även fast det i år inte blir någon "riktig" festival, så längtar jag ändå. Jag ska på 3 stads-festivaler och 1 halvstadsfestival där min egna pojkvän ska spela och det leder till att vi kommer att bo på hotell. I vilket fall så är jag så sjukt glad över att jag kommer att se några av de band jag verkligen älskar och jag kommer att träffa så sjukt mkt roliga männsikor under dessa festivaler.

Att få uppleva den där galna Greg i theDillingEscapePlan, att få se Rammstein stå där och äga metaltown och få se min pojk sitta bakom trummorna när Marionette spelar på Getaway Rock, är bara tre saker jag ser fram emot. Jag tycker också att det är helt sjukt att Pendulum kommer till PierPressure och att det kommer att vara underbart att få dansa till dem med solen i ögonen och njuta. Det är så mkt sjuk när det gäller festivalerna iår, så jag ångrade mig att jag började skriva vad jag ser fram emot. För jag ser fcram emot allt folk jag kommer träffa, alla band jag kommer att få se och hela känslan av lycka.


Helgen.


Haft några episka dagar tillsammans med pojkvän och vänner. Det har grillats, druckits X-antal cider och glas vin och det har rökts vattenpipa och ätits godis. Idag känner jag mig väldigt nöjd. Jag har haft flera bra dagar i Varberg och helgen är inte över än. Fredagen blev lugn och det grillades gott kött och det dracks gott rödvin. Sedan blev det filmkväll hos Felix med Jimpan, Felix och Eleonor. Lördagen blev mysig. Körde runt i bilen och visade Jimmy lite ställen som är värda att veta vart de ligger här i stan (nej, han har inte koll på lilla Varberg än trotts att vi varit ihop i snart 2 år..) På kvällen skulle vi passa mina syskon och nella kom hit och gjorde oss sällskap. Det slutade med att vi drack de godaste ciderna, drack vin i stora vinglas, rökte vattenpipa, grillade och åt skitgod mat och sedan bjöd hit Emmie och Tom. Klockan 2 i natt gick sista man ut ur huset och kvällen blev episk. Vad mer behöver jag säga?

Axplock.


några av alla bilder som togs under gårdagen.

Nella.

Felle o Jimmy

 

Stena-färja och Kallbadhus.

 


Jimpan såg ut som Felle, Fer sure.



ASKunge?!


Underbart att vakna klocklan 8 när man är ledig och var ute kvällen innan. Känns som att denna dagen inte kan annat än att bli kanon. Vädret är bra. Fattar inte alls vart askan från vulkanen på Island är någonstans. Jag ser den inte. Fast det kanske man inte gör heller? I vilket fall så tycker jag det är lite läskigt.

Jag är glad. Jag är nöjd. Jag är pigg. Jag ska göra detta till en bra dag. Lika bra som gårdagen. Jag jobbade först mellan 7.30-14 och sedan stack jag hem fort och så kom Nella hit. Jag fräshade upp mig, drog på mig en kofta och sedan gick vi ner till EspressoHouse och köpte chai och varmchoklad och tog med oss dem till en bänk vid strandpromenadens början vid Barnensbadstrand (är det bara vi Varbergsbor som vet vart den liggeR?) Hur som helst, så satt vi där ett bra tag och disskuterade ankor, livet och människor, innan vi drog vidare till systemet och handlade lite och mötte upp Jimmy och Felix (senare kom Eleonor). Vi satte ss vid norra fästningshörnan och hade det super trevligt. När Eleonor kommit, drog vi vidare mot krogen på afterwork och där blev vi sittandes till 23. Jag gillar fan Cheers n' Beers. Känns som sommar.


Besök i Varberg.


Måste göra klart för er att jag är besviken över en mängd saker. Att DEspise Icon ska lägga ner är bara en sak avv allt.  Det är en gamal nyhet, men jag har liksom inte riktigt fattat det än. Tur att jag hinner se ett gig med dem iaf och det lär bli awesome. Jag väljer att inte ta upp de andra sakerna, för de är så otroligt löjliga. Så det är bäst att jag behåller dem i mitt egna huvud.

Jag har iaf jobbat idag mellan7-13 och när jag kom hem var Jimmys mamma och syster på besök. En trevlig runda på stan blev det och nu har de åkte hem och jag har varit ute på en långrunda med hunden. Jimmy stack innan så jag ska möta upp Tiger om ca 30 min och dra till LBS för att se en pytteliten bandtävling tillhörande deras festival de ska ha någon gång framöver. Vi alla har väl hörttalas om Mangel?
Oavsätt så ska det bli klul att träffa lite gamla väner. Det saknar jag. Jag saknar också att vara 14 och hänga på muren nere i stan och umgås med typ 10 pers VARJE dag. Vi var kanske tom. fler som ALLTID hängde?! Anyway. Idag blir väl lite nostalgi antar jag..


Nytt stadie i förhållandet?


Sitter och kollar på Äntligen hemma med Jimpan och äte rpå min mörkachoklad-påskhare. Detta är 4e veckan i rad som jag och Jimmy bänkar oss i min klippansoffa framför TV:n för att kolla på Äntligen Hemma. Är detta ett bevis på att vi har tigit en steg mot vuxenvärlden? Känns iaf så. Och påtal om vuxenvärlden.. Jag och Jimmy har så mkt på gång efter Juli, så jag spricker snart. Det är bara roliga saker och vi kommer verkligen att träda in i vuxenvärlden om allt går som planerat.

Anyway. Lovade ju att berätta lite mer om mina idéer jag har. Men jag kom genast på att det inte är sådan bra idé, eftersom det är så enkla saker, men som jag kommer göra så jävla bra. Så jag vill inte att folk ska dömma mig innan jag har produkter helt klara. Men det tar inte lång tid. Det hoppas jag verkligen inte. Det handlar iaf om Barn och mönster. Så mkt kan jag säga.




TisdagTisadag, underbara Tisdag.


Sitter och lyssnar på Periphery och är glad över att jag har haft en sån jävla underbar Tisdag. Började med en arbetsdag som bjöd på utflykt i skogen och en hel del nya idéer när det gäller mitt "skapande", dvs. mitt måleri och mitt stora intresse för att sy. Mer om detta i ett senare inlägg.
Vid 15 blev jag hemsickad, pga att jag hade arbetat så otroligt hårt under dagen så jag var tydligen värd en halvtimmas tidigare hemgång, vilket passade skitbra med tanke på att vädret var jätteskönt. Så jag körde hem fort, satt på altanen med familjen, gjorde en bra gärning genom att ta vara på kvarglömda grejer (Jimpan messade killens pappa, så kom han och hämtade sonens mobil och plånbok som han glömt på tennisbanan när han sk8at), bakade negelbollar och gick sedan på picknick med Jimmy och Lana. Helt underbart var det.
Så nu sitter jag med så mycket nya idéer och ska ta en dusch nu innan jag ska skriva ner dem alla och göra upp en plan så jag kan börja genomföra mina idéer så fort som möjligt. Om ett par veckor vill jag ha fått igång det så bra att jag kan se mina idéer runt om i stan.

Nu blire en dusch. Sedan berättar jag mina idéer. Om inte klockan blir för mkt, då kommer de imorgon.


Jimpan o Lana




Smarteyes


Nyss hemkomen från möten, jobb och stan. Var inne och mötte upp Jimmy och hämtade mina nya brillor. Jag har konstaterat att jag inte såg någonting med mina gamla.. För just nu känns det som att jag ser allt som om det vore en blueray-film. Jag tror jag är nöjd. Trotts att jag inte vet om jag ser bra ut i dem. Det får framtiden tala om. Jag är iaf dödstrött och ska kolla på Svenska Hollywoodfruar och somna på min mans bröst. Men först ut med hunden och kasta boll. Motion skadar aldrig.




Måndag morgon.


Knappt någon sömni natt. Jag somnade med datorn i knät någongång runt 1 i natt och har vaknat till och från hela tiden efter det pga att min näsa inte går att använda. Jävla spray som inte hjälper.. Men nu är jag iaf upp och har duschat. Ska slänga i mig en nyttig frukost, eftersom jag alltid blir lika glad numera när jag ställer mig framför spegeln på morgona.
Om en timma ca ska jag på ett möte och sedan jobba till 15.30. Känns som att det är en lagon arbetsdag med tanke på att jag inte sovit aå bra i natt.. Efter jobbet ska jag åka in till göteborg för att möta upp Jimmy och sedan ska vi hämta mina nya brillor som har kommit och är helt klara. Ska bli sååå skönt att kunna se igen.


Fans. Varför?


När små tjejer, som är fans av Marionette. Då börjar det gå för långt. Igår var det en dansk brud som skrev till mig på Facebook och ville bli vän med mig? Hon påstod att hon kände Korn, och därav inte var fan av ngt band, för det var "vardag" för henne att umgås med stora etablerade band. Jaha? Och sedan när frågade jag vilka band du kände? Nej. När folk börjar skryta om att de "känner" stora etablerade band, då backar jag. Jag vet att det mestadels är skitsnack och att de bara vill verka speciella, men vem har sagt att jag tycker att folk är speciella bara för att de känner musiker som råkar spela i ett band som turnérar mkt?  Nej, inget illa menat mot just denna bruden, men jag väljer att inte snacka med personer som är "fans" OBSERVERA ->"", av min pojkväns band. Jag känner liksom inte att jag behöver lära känna dem. Är jag dum i huvet bara för det?

Ärligt talat. Jag vet att hon stalkar min blogg, därför låter jag saker vara osagt så att inget illa är sagt om henne. För jag vet inte vem bruden är. Jag vet bara att hon ska röka genom Jimmys töjningar i öronen, innan hon dör. Och att hon ska pussa några andra i Marionette. Jag vet också att hon inte är den sista att kontakta mig bara för att jag är tillsammans med en kille som spelar i ett band som det går bra för. Jag börjar vänja mig. Men likförbannat blir jag sne, varje gång jag förknippas med Marionette.

Skitsamma egentligen. Jag antar att jag är normal när jag säger följande:
- Nämn inte att du känner stora band och att det är vardag för dig att prata med dem
(de är väl vanliga individer dem också liksom? Inget konstigt med det.)
- Kontakta inte mig om du inte kan ta att jag inte vill ha med dig att göra

Och en till grej. Jag respekterar folk som avgudar andra männsikor och ser upp till dem. Det är bland det finaste som finns. Verkligen. Enligt mig finns det inget vackrare än att få chansen att vara en förebild för någon och insperera andra människor. De stunder jag ser en konsert med min älskade man på scen, så fylls hela mitt hjärta av värme när folk apploderar åt honom. De där i tidningen, boken, tv eller på scenen är förebilder. De är värda all uppmärksamhet de kan få, för de lever ut sina drömmar och låter annat folk inspireras av dem. För all del, missbruka inte deras "kändisskap". De är säkert alla underbara männsikor och de gör sitt yttersta för att tillfredsställa dig.
Tänk på det.
Att inspireras av någon och respektera dem för vad de gör, är något av det finaste som finns.


ROSA.ROSA.ROSA.RÅSA.


jag har bestämt mig. 2 Maj färgar jag mitt hår. Såhär.


Nostalgisk promenad.


precis hemkommen från en 2 timmars promenad med min gamla vän Elina. Det var väldigt trevligt och det kändes som om det var igår vi umgicks. Vi klickar liksom. Jag är dock skitsugen på kvällsmat nu, så det blir till att fixa krubb och lägga sig i sängen och försöka slappna av inför jobbet i morgon.


Underbara vår.


Flera timmar har spenderats i solen och jag är nu hemma i Varberg och ska vidare alldeles strax igen. Ska ut och gå med Elina, som jag inte umgåtts med på flera hundra år.Vi som satt ihop förr. Hur kommer det sig att åren sprang förbi oss och slet oss isär? Hmm.. Detta ska bli ändring på. Vi ska ta med våra hundar och promenera ifatt tiden och njuta av våren. Jag tror vi kommer att göra det på en väldigt bra sätt. Jag har saknar att umgås med henne.


Jimmys hund.
Speglar glädjen vi alla kände ute i solen.


Och jag inbillar mig fortfarande att jag kan äta hur mkt
choklad som helst, trotts att sommaren närmar sig.




Dagen efter.


Jag antar att jag mår som jag förtjänar när jag går runt nästan barbent en hel kväll när jag är skitsnuvig. Men jag är inte bakis iaf, vilket känns bra eftersom jag vill att min sista lediga dag innan en ny arbetsvec ka, ska bli bra. Igår var vi hemm ahos Aron och drack öl, åt pizza och kollade på fotbollen. Barca var klockrena och sällskapet var ytterst trevligt. Vid 23 tog jag och jimmy spårvagnen mot Sandra, men blev uppringda av Daniel som sa att festen redan var slut?! Så vi drog hem ist. Vilket kändes klok. För hade vi gått till Henriksberg med dem andra, hade jag bränt pengar som jag egentligen inte har.

Nej. Nu ska jag klä på mig. Har nyss duschat och känner mig pigg och glad. Sedan blir det några timmar ute i solen, innan jag ska bege mig till Varberg eftersom det är jobb om gäller i morgon. Jag har dock beslutsångest vilken tid jag ska åka...

Systrarna Karlsson


Mysigaste Cafét jag besökt på väldigt länge. Och gud vilken god morotskaka jag åt. Lördagen började bra.


Cheap Monday


Glömde tala om att Cheap Monday ska släppa en solglasögonskollektion igen. Priset på brillorna blir ca 250 :- och jag tror helt klart att de kommer att säljas slut i år igen. Så balla.Så balla.

Bild: Glamour


Nedergården.


Duschade nyss. Länge. Atagligen för att jag skulle bli på bra humör. Jag vill att denna dagen ska bli jättebra. Men kommer den att bli det? Det börjar komma in lite stackmåln, jag vet fortfarande inte hur vi ska göra ikväll och jag funderar på hur min ekonomi ser ut. Får besöka bankomaten sedan så kanske jag får svar på en sak iaf.
Nu blir det till att klä på sig ngt ballt, dra på sig solbrillorna och gå ner och fika. Kommer att köpa en stor godispåse också. Det är Lördag.

LÖRDAG.


Jag har en sådan slemmhosta. Min snuva har flyttat ner till halsen. Bedrövligt. Men det ska inte hindra mig från att ha en skön dag idag, igen. Känner att detta kommer att bli en väldigt bra dag. Allt pga vädret och att det är Lördag och jag får äta godis. Men riktigt vad som händer idag vet jag inte. Igår lät planerna såhär:
- Fika på ett mysigt café med svärföräldrarna
- Åka till IKEA
- Åka in till stan och kolla IDOL på svenska mässan
- 20 års fest hos Sandra
- Utgång i Borås

En del olika saker alltså. Får se vad det blir. Jimmy får vara med och bestämma. Så han ska jag gå och väcka nu.

MariebergsGården


Minst 20 plusgrader utmed husväggen. en filt. En börjar se vårig ut med alla krokusar och isen som släpper på sjön. Hund som jagade golfbollar. Fullproppade munnar av chokladbollar och 270 m.ö.h mitt ute i ingenstans. Mariebergsgården är besökt för första gången i år och min oas börjar se vårig ut med alla krokusar och isen som börjar försvinna på sjön. Gud vad jag längtar till sommaren.




style.com


sidan som inspirerar och som jag för tillfället inte kan sluta bläddra igenom. Inspirationen är enorm och jag finner allt mer och mer saker som jag vill ha. Så... kan någon sponsra mig?


KnightCat


Nyförälskelsen. Shortsen. Mums.


Bild: KnightCat


FREDAGFREDAGFREDAG.


Drömde om Davids begravning i natt. Kommer ihåg att jag satt brevid min kära vän Johanna och stöttade henne. Usch. Jag känner mig så dålig. Jag borde höra av mig till henne och tala om att jag faktiskt finns här om hon skulle behöva mig. Hmm. Att man kan må dåligt för mindre.. Anyway. Bloggade inte igår. Anledningarna är många och jag orkar inte räkna upp dem.

Idag därimot. Idag har jag tid och lust. Ska strax klä på mig och överlägga om jag ska gå en megalång powerwalk i skogen eller om jag ska dra till gymmet i en timma. Men gymmet är jag inte så sugen på eftersom vädret är soligt och redan vårvarmt. Hm.. Dagens i-landsproblem antar jag.

Cheers n' Beers


Cykelrunda ner till stan för att möta upp ett skönt gäng för förstauteserveringsölen för iår, var det som stod på schemat. Underbart var det.

Förväntansfull. syns dock inte.

Julle och Felix

första uteserveringsölen 2010

 

Tiger o Skurkas


Jimmy o Rååbe med en av alla kannor öl som köptes under kvällen.


Vader - Wings


Eller snarare As You Drown. Oavsett så har jag tillbringat ngn timma ute i solen och jag ska fixa ihop lite krbb strax, innan det blir promenix. Hatar att behöva vänta tills efter 16.30. Min dag förstördes lite.


 

En kopp thé, russin och ett digestivekex med ost blev mitt mellanmål.
Resten åt brorsorna upp..


ankor och tidig hemgång.


Kom precis hem. Underbart väder och jag har umgåtts med barn i 1-3 års åldern, 2 klockrena vuxna och en jävla massa ankor. Jag började kl 7 och slutade kl 13, precis som varje Onsdag. Härligt om jag får säga mitt tycke. Då kan man chilla med gott samvete, gå ut och gå en långrunda med sin man och hund, innan man drar vidare ner till Cheers n'n beers och hookar up med några vänner och kanske tar en öl eller två. Eller nej, detta är dagens planer. Inte varje Onsdags planer.
Min syrra står just nu precis vid mina hägtalere och headbangar til... Mando Diao? Fråga mig inte varför jag lyssnar på Gloria med dem, men jag antar att jag tycker om den låten. Jag som alltid hatat Mando?! Anyway. Nu ska jag klä på min syster andra kläder, göra iordning fika och ta med mig henne och min man ut och sätta oss i solen. Sedan promenix och vidare mot stan för att hooka up med några vänner somsagt.

..btw. Jimpan har fixat så att man kan kommentera. Fast, är det bara jag som fortfarande inte ser kommentarsgrejen nedanför inläggen?


Jag är förälskad i denna jackan.
Den är tyvärr inte min, men jag ska fråga om
jag kan få sno den ibland.


ink.


detta + piercing i naveln och i öronen,
- vore jag normal utan det?
Eller är detta normalt?


Drar i regnet.


Jag drar ut i regnet och möter en grabb ankommande hit hem till mitt familjehem i Varberg från Göteborg. Jag är hemma hos familjen, eftersom jag jobbar tis-torsdag. Jag kommer att bli äcklig i regnet. Men det skiter jag i. Jag ska ha med hunden och då är allt okej. Då behöver jag inte känna mig ensam och sliten. Bara col och sliten. Precis som en riktig rocker i guess? Jag är kanske ingen riktig rocker. Men jag är det iaf i huvudet. Och i ansikten, på fötterna och ena underarmen (fan vad emo det lät, men jag menar mina gaddningar på fötterna o armen). Nu måste jag springa så han inte hinner komma hem innan jag har börjat gå. Hunden kommer att bajsa på asfalten. Det är det sämsta md att nu  bege mig ner mot "city".
XO

Min toalett.


En del av mina nagellack. Mitt ena beroende som ni säkert redan vet. Och TheBodyShop-produkter. Har huuur mkt som helst. Alltifrån mitt smink (använder bara från dem) till parfymer, bodyscrub, facescxrud, bodybutter, shampo, duschtvål, balsam osvosv. Kan det bero på att jag har en svärmor som är butikschef på TheBodyShop i Nordstan?!


Casket Closing


Hemma från jobbet. Sitter och använder msn (?). Kommer bli beroende igen antar jag. Snackar just nu med Julle som jag skulle ha varit med idag, men vi tar det i morgon nä rjag slutar klockan 13 ist. Vi taggar för ParkwayDrive och Despised Icon @ Brew House den 4 Maj. Fett kommer det att bli. Har redan sett ParkwayDrive 2 gånger, men ni som knner mig, vet att jag anser att de är de bästa. Men Despised Icon kommer bli brutalt. Galet. Taggar somsagt väldigt mycket. Så jag ska jobba igen några dagar, så att jag kan ta och byt ledig dag. (note to myself typ)

Nu ska jag lägga nig och kolla i taket och lyssna på musik.  Tänker ta mig en runda med hunden också i guess. Även fast det regnar. Men vi vet alla att Mikaela behöver gå av sig lite agression ibland.


Vi ser så jävla hårda ut när vi är ute på promenad också.
HehhHE


Tankar i mitt huvud.


Jag vet inte varför. Men det är väldigt svårt att sova idag. Jag har tankar i mitt huvud som inte får lov att vara där, men jag har också tankar där som är helt underbara.
Jag började nyss fundera på vad som egentligen händer detta året och jag kom på att det är sådär mkt nu framöver. Sådär mycket så jag egentligen bara vill ligga kvar i sängen och vara helt ensam. Men vi vet alla att jag inte kan det. Kan kan inte falla neråt igen. Jag är påtok för stark för det numera. Jag måste sluta tänka och börja leva ut tankarna ist. Och det känns som att efter vissa samtal jag har haft idag, så vågar jag lita mer på mig själv och ta för mig. Mot ljusare tider helt enkelt.

Jag är stolt över mig själv. Nästan så stolt att jag skulle kunna leva ett liv helt för mig själv. Om jag nu hade velat det. (det vill jag inte..) Jag är öjd och jag börjar sakta men säkert resa på mig. Jag lever on the edge ibland, men det får jag. Jag är nöjd med mitt agerande när det gäller det mesta. Jag har bara en sak kvar att jobba på och jag ska fanimig klara av det också.




Pig Latin.


Det är tankar. Det är viljor. Jag måste säga att vissa saker är extra intressanta än andra. Jag sitter själv i min svarta klippansoffa och kollar på en JohanFalk-film på 4an, som jag alla redan har sett. Men det är bra tidsfördriv. Jag är hungrig också. Men vi alla vet att man inte ska mindre än ett par timmar innan man ska sova.. Så det får vänta tills i morgon. Imorgon är det jobb som gäller och efter det ska jag umgås med min kära vän Julian. Han saknar jag. Och jag saknar allt vi pysslade med förr. Men eftersom vi båda levet i förhållanden så glider vi ifrån varandra. Inte alls roligt. Men jag antar att det är som det är.

Nej, jag blir konstig i huvudet. Nyheterna är i full gång på TVn och det är fanimig inga roliga nyheter. Usch. Jag ska stänga av tvn, sätta på musik och somna. Ensam. Gud vad dramatiskt..


Let Down Your Hair


Nostalgi. Jag sitter, eller snarare lågger ner i sängen och lyssnar på BuryYourDead. Ett band jag aldrig kommer att sluta tycka om så mkt som jag gör. DEras tolkning av metal, får mig att gå upp i varv och bli glad. Vill oftast när jag lyssnar på dem, bara tillbaka till 2008 då jag såg dem på BrewHouse i Göteborg, tillsammans med SuicideSilence, ParkwayDrive och To Kill. Sjukaste giget.

Jag vet inte varför, men mitt internet fuckar. Jag tankade nyss ner msn messenger (som jag inte trodde existerade längre) och jag har glömt hur man använder det typ. Facebook förstör allt. Men det tillför också väldigt mkt bra. Nej, blir mer musik nu i form av Between The Buried And Me. Jag ska fortsätta att kladda ner mina stockholmstankar på ett papper. BRB

Erövring.


Hjärtan.

Jag har något jag vill dela med mig. Jag har tankar jag vill få ner på papper och sedan leva efter. Borde jag ta tag i det och börja chansa mera? JAPP! det är precis vad jag ska göra. Planerna på att flytta till Stockholm efter sommaren är i full gång i mitt huvud. Kan andra, kan Jag och Jimmy också. Jag har suttit och kollat runt på lägenhets-sajter som har hand om lägenheter i STHLM och det finns lägenheter. Och det finns jobb. Så 1 lägenhet och 2 jobb ska bli upptagna av mig och Jimmy. Så är det bara. Problem finns. det gör det alltid. Men vi får pendla till västkusten då och då när det behövs. Men fyfan vad vi ska leva livet. Ja och Jimmy. Underbart.

Det finns mycket mer att dela med sig av. Men jag tar det efter några avsintt web-tv. Jag är värd det.

Jag Älskar Dig.


Du är det vackraste som vandrar på denna jord. Du är min man, min ögonsten, mitt allt.
Jimmy, tillsammans ska vi erövra världen och leva det liv vi båda ser framför oss.
Du och jag föralltid.

Påskafton 2010


i bilder..


Åkte in till stan och satte mig vid Storan och läste ett musikmagasin.



gick bort igenom Vasastan

Sedan stack jag och köpte med mig sushi till mig och Jimmy och
åkte bort till replokalen med det innan
hans föräldrar kom och hämtade oss så att vi kunde åka hem tillsammans.


Hemma tillbringade vi ett par timmar i solen med chailatte, påskgodis och cola.
Jag satt enbart i shorts och t-shirt. underbart.


En styck söt pojk spelade gura.
- älskar det.

 


Sedan blev det förfest hso Aron ute på Hisingen innan vi drog vidare till Hindås av alla ställen.
Fyfan vad nice homeparty. Aldrig varit med om bättre/roligare.
Dj, rökmaskin, laser, ljus, discokula, bra folk och ett jävla massa dansande.
Helt sinnes.
GRYM PÅSKAFTON!


Påskaftons morgon.


Den underbara kvällen igår avslutades med ett öra mot min älskades bröst och vi båda föll in i vår skönhetssömn. Jag vaknade halv 9 idag, utvilad med ett leende på läpparna. FAN vad lycklig jag är över att vara tillsammans med Jimmy och för första gången fira en påsk med honom. Vi har i Maj varit tillsammans i 2 år, men förra året var han på Englands turné, så jag gjorde något annat. Men vad? Minns ingenting från förra påsk faktiskt. Bara att jag och familjen fortsatte med våra påsktraditioner, som för mig är väldigt viktigt. Alla högtider firas med min familj och jag älskar det.

Idag är det Påskafton och det är första gången i hela mitt liv jag inte är hemma och letar efter påskägg ute i trädgården vid denna tiden. (Jag vet, jag är snart 20, men somsagt. Traditioner är viktigt för mig och min famlij och jag finner det ytterst mysigt måste jag säga) Jag har ist precis ätit en god frukost och väckt min pojkvän. Om en knappt timma ska svärföäldrarna skjutsa oss in till stan. Jimmy ska repa, svärmor ska till hennes Mamma i Mölndal, Svärfar ska hjälpa Jimmy med lite saker och svägerskan ska jobba på Papeterie:t. Jag själv ska ta med min systemkamera och bara gå runt i stan. Gå bort till Haga, stället man glömmer bort i all hast när man aldrig har tid att ta det lugnt i stan längre. Vasastan likaså. Vädret är underbart och jag ska verkligen njuta idag. Allt låter kanske så episkt. Men det är faktiskt så jag vill att denna dagen ska vara. Kvällen med. Men vi har många olika förfrågningar och idéer kring kvällen, så vi har inte valt än vad vi ska göra. Jag vet bara att alkohol är inblandat, förhoppningsvis ball musik och massvis med leenden.

Hörs när jag kommer hem från stan!

Swim to the moon.


Måste säga att jag väckte min man på ett väldigt bra sätt. Ett sådant bra sätt att han tom. vilel följa med ut med hunden och leka med henne i det härliga vädret. SÅ det var vad vi gjorde innan vi åt en pannkakslunch och fick små påskpaket av Jimmys föräldrar. Jag fick en mörkchokladkaning och en ansiktsskrubb som jag har velat ha ett bra tag nu. Den är så himla bra. Så nu ska mitt face bli rent och snyggt igen.

Jag fick förövrigt ett ruck ochstädade ur Jimmys garderob, slängde massa och sorterade. Jimmy hjälpte till och nu kan man hitta de kläder som man ska ha, utan att rota bland all skit. Just nu sitter jag och jimmy vid varsin dator. Jag ska dra med honom in i duschen strax, för ikväll blir det finbesök. Min mamma, pappa och lillasyster kommer på påskmiddags-besök. Det blir 3 rätters. Mums.

Blir en lång kväll. heh!


Långfredag.


Precis ätit frukost och städat iordning i köket. Finns inget värre än när det är berg med disk på diskbänken. Satt också och läste gårdagens GP och hittade et roligt Arilskämt. Det måste vara ett iaf.. Det stod att det nya inom 3D, skulle vara 3Dlinser. Man skulle alltså få linser på biograferna ist för glasögon. Men jag får det inte riktigt till att gå ihop. Så jag tror bestämt att det var ett skämt.

Jag känner att denna dagen kommer att bli lugn och bra. Jag hade tänkt att väcka min kära man om en stund och ta med honom och hunden på en promenad. Det är faktVId 17 tiden kommer min mamma, pappa och syster hit till Jimmys familj och det blir 3 rätters middag och många goda skratt hoppas jag. Så nu ska jag slänga på mig kläder och pussa på min man. Hörs senare!


Gårdagen.


Hade en bra dag igår. Hade också en kropp som var helt slut efter styrkepasset. Jimmy var snäll och fixade lunch och efter en dusch och lite iordningfixande kunde vi sticka in till stan. Vi fikade på vårat café, Magasin11 som vi verkligen rekomenderar. Det är ett italienskt café och det är inte bara ett café, utan också en butik. Där hittar du allt ifrån inredning i 50-talsstil, till espressomaskiner, kaffebönor osv. Cafét ligger på Magasinsgatan 11 i Göteborg. Vi gick också till SmartEyes där jag besökte optikern och beställde nya brillor. Rekomenderar verkligen det stället om ni ska köpa brillor.

Under kvällen repade Jimmy och jag var hemma hos honom och åt tacos med hans familj. Vi såg också Shutter Island igen och nu fattade jag hela filmen.


Vi drack italiensk varm choklad.


Dessa brillorna kommer om 8-10 arbetsdagar.


TORSDAG!


Underbart. Idag är jag ledig och vädret är soligt. Jag sitter och äter 2 rostade smörgåsar, dricker té och läser GP. Jag kan inte sluta förvånas över vad som skrivs. Det mesta i nyhetsväg är negativt och det är så grymt tråkigt. Så jag glädjs lite extra när jag kollar på de små barnen på första sidan som är utklädda till påskkärringar. Så sött.

Idag finns det lite planer som ska utföras. Jag ska strax gå upp till gymmet för att köra ett 1 timmas pass styrka. Sedan blir det dusch och lunch innan jag och Jimmy åker in till stan för att kolla ut ett par nya brillor till mig. Han ska också till repan vid 18, så jag tänkte sattsa på att åka med hans mamma hem som slutar jobbet då. Men vi får se.Jag ska ta med en kamera in till stan tror jag och ta lite mysiga vårbilder.

Jag hade förövrigt med en av mina bilder i Hallands Nyheter igår. Både i tidningen och på nätet. Det är mina kära polare som ska spela på Sweden Rock i år, som fick en helsida i tidningen med en lång intervju. Grattis grabbar!


XO

RSS 2.0