BlOmMoR


såhär dagen efter så tror jag bestämt att det är bommor som gör mig lycklig.
Och Jimmy.

vin i..falkenberg


Jag och Nella drog ner till Falkenberg i går eftermiddag och träffade Elin. Helt underbar kväll med vin och ostbricka.




Och juste. Min kära pojkvän o hans band kommer ha ett episkt gig på Sticky Fingers i Göteborg ikväll.

Eftermiddag.














Försommar.









Tog lite bilder.
Fick verkligen sommarkänslor idag när jag sprang drygt 4 km och tränade fys utomhus.
Svätten rann.

Pappiljotter.


Fortfarande pappiljotter i håret. Ska ha det tills jag ska lägga mig och sova på Jimmys bröst, för jag tror inte han skulle uppskatta att få de nertryckta i bröstet. De är ju trottsallt lite taggiga. Jag har precis kollat på Top Model och ska nu kolla på sista avsnittet av Svenska  hollywoodfruar.  Visst märks det att min man repar? Så nu ska jag fixa kvällsmat och försöka att inte somna för tidigt. Jobb mellan 9-13 i morgon. Lyxvecka.


Förälskad.
foto: JAk AND JILL

Panduru o Blådörren


Sitter här i sängen och lyssnar på Rapport med pappiljotter i håret. Finns det några roliga nyheter undrar jag?! Jag tror inte det faktiskt. Jag har iaf haft en jätte trevlig eftermiddag. Jag och Jimmy beställde presenter till två som ska ta studenten nu om 1 vecka typ och jag köpte lite grejer på Panduro. Sedan gick vi och tog en fika på Blådörren och det resulterade i att jag blev sittandes kvar där när Jimmy stack och repade. Wallah, Frida, Paula och Elina var där så vi satt ute och drack kaffe/thé i några timmar och snackade skit. Vilka brudar alltså.





17 Maj.


Norrmännens nationaldag och jag antar att det är bra med party där idag? För brukar inte de vara sådär galna när de firar sin nationaldag?
Anyway. Jag har iaf jobbat färdigt för dagen. Har jobb mellan 9-13 Mån-Torsdag, vilket är skithärligt, eftersom jag då hinner göra ngt kul efter jobbet, ist för att bara vara trött. idag ska jag och Jimpan ner till stan för att fixa lite saker. Vi ska beställa studentpresenter och jag ska kolla om Panduro har rea. Tror jag är förälskad i Panduro. Eller iaf just nu, pga att jag är inne i mitt målarstimm. Jag har förövrigt också klämt minn fuck you-finger IGEN. Det är samma som Jimmy klämde i en bildörr för ca 3 månader sedan, så ni kanske kan anta hur ont jag har i det fingret just nu?


Dans o Rosé


Jag var med om ett stenhårt gympass igår. Och då menar jag stenhårt. Jag tillsammans med Moa, Sarah, Catta, Jimmy och Maria var på gymmet och sprang först 4 km intervaler på löpbanden och sedan körde vi 2 cirkelpass-varv och övningar på golvet. Svetten rann och jag blänkte verkligen och det kändes underbart. Maria är som våran personliga tränare, vilket är utmärkt. Hon säger åt en hur man ska göra, vad man ska göra och pushar en så att man nästan kolapsar. Underbart.

Efter gympasset var det lunch på vårat mysiga café. Hela fam. Olausson (och jag) gick dit. Det är ett cafe med enorm terass med uteservering, grymt god mat/kakor etc. och väldigt bra priser. Det är väldigt snyggt där med för de blandar stilrena saker med olika möbler från 40-talet och framåt. En kaffe/the för 15 och en kaka för 10. Är det inte så det borde vara överallt?

Klockan gick och solen kom fram och gjorde att kvällen blev nästintill episk. Vi satt ute med massa folk som kom hit, vi bakade, drack rosé och öl och det kändes som en sommarkväll. Vid 23 drog vi till Borås för att dansa med 12 cm klackar och kvällen slutade vid 4 på morgonen. Idag är mina fötter döda och jag har träningsvärk i magen.

Klänningar.



Dessa blir det nog!
Nu är det familjemiddag somgäller resten av kvällen.
Laddar inför morgondagen.

Frisk.


Det är Fredag och jag är inne på min 2a lediga dag av 4 st. Gårdagen spenderades i Trollhättan med Andreas och lite annat folk. Jag skulle egentligen ha fotat band på Backstage, men pga olika anledningar så sket jag i det. Första gången jag var i Trollhättan och jag måste säga an och detatt själva staden inte tilltalade mig så värst mkt. Gillade strandgat cafét jag och Andreas fikade på, annars var det ingen speciell stad alls. Men somsagt strandgatan, ser fram emot i Sommar då Jag o Jimpan förhoppningsvis kan åka dit tillsammans o träffa Andreas för det är nog väldans trevligt under sommarkvällarna.

Nu idag har här varit väldigt varmt och jag har invigt mina"sommarkläder". Med andra ord mna stora shorts o ett linne till. Fick sätta i mitt nitbälte i vanlig ordning, för de har alltid varit förstora, men nu har de blivit ÄNNU större.. Gött i vilket fall var det.
Jimmy sitter atm och spelaer Zelda o Jag lyssnar på Sick Of It All. Kommer bli en bra kväll med familjemiddag, god efterrätt och kanske ett glas vin. Nu ska jag välja klänning på Nelly.com. Jag måste ha några stycken att välja mellan eftersom jag ska på några studentfester i år. Tänk att det snart är ett år sedan jag själv tog studenten..fyfan vad hemskt.

Numera består min frukost av Thé, havregrynsgröt och smörgås.
Folk säger att jag måste äta.


Eftersom Jimmy sover länge, så umgicks jag med Lizzie imorse.
Hon skällde på bollen och var extremt söt.

VARFÖR!!!


Jag är sjuk. Efter att ha vikarierat idag så kom jag hem och somnade till i 1 halvtimma innan jag vaknade av att jag var genomsvätt och hade feber. Att jag hade feber visste jag typ eftersom jag mått dåligt hela agen men jobbat ändå, men det är så typiskt att jag blir sjuk när jag ska tjäna extra cash i morgon med.. Så jag har frågat Jimmy och han vill köpa med sig choklad till mig nu när han kommer, så vi kan sluka i oss det så att jag sen kan somna gott på hans bröst. Jag ska fan kunna jobba i morgon!!
Anyway. Nu ska jag bädda ner mig igen. Tur att min man kommer snart alltså..

Vår Ruset


Hade en episk kväll igår med några av mina kära kollegor och Jimmy. Jag är superduper nöjd med vad jag presterade med tanke på att jag inte tränar eller joggar ofta alls. Jag sprang i A-Klassen och på 24.15 minuter. Ja hade sattsat runt 30-40 minuter så jag överträffade mig själv verkligen! efter loppet bjöds det på fikakorg bestående av massa nyheter inom mat. Nästa år ska jag lätt vinna! Vinnarinnan sprang på 15 någonting och var multiidrottare. Har jag ngn chans tror ni?


Maria sprang på 22 min och jag 24.
Därav mitt rödsprängda face.

 


Underbart gott.


Ovanlig Måndag.


Jag är hemma en stund nu. Jag åkte som vanligt till jobbet i morse vid kvart över 7, men vid halv 11 fick jag förfrågan om jag ville vikariera mellan 13-16.30 och visst säger man ja till lite extra cash? Så jag stack och gjorde de ärendena jag skulle ha gjort mellan 15.30-17.00 idag. Jag är glad, utvilad, hungrig och päpp inför kvällen. Det är Vår Ruset i Slottsskogen ikväll klockan 19.00 som ska genomföras och jag tror att det kommer bli grymt. så nu ska jag packa min nya väska jag har fått och sedan sticka till jobbet och äta innan jag ska jobba. Hoppas jag inte dör under upploppet..

Jag + ca 19.999 st andra ska springa ikväll.
- Jag vinner lätt.

Sex n Drugs


#MIKKART10


Panic And Action


Jag har länge funderat på hur jag vill kategorisera olika band. För jag kan liksom sätta in dem i fack hur dumt det änlåter. Jag tror att man egentligen ska försöka låta bli med det. Men jag gör det ändå. Och just som jag satt här på Spotify och kollade runt efter lite ny musik, så hittade jag Panic and Actions nya platta med blandade band. Och det där satt som ett smäck! Jag kan numera sätta fingret på huruvida jag vill kategorisera vissa band. De passar verkligen in på den plattan.
Vissa har helt okej kvalitet på sin låt som de har valt att släpppa på den plattan, men vissa verkar inte ha kunnat lägga ner några pengar eller kraft på att fixa o trixa. Pinsamt. Och man verkar inte heller behöva skrika/sjunga för att plattsa på plattan. Pinsamt igen.

Jag säger som Aron. Det borde bara finnas jag som får recensera. (fast han menade iofs sig själv..)
Nu ska jag måla en stor tavla och lyssna på musik innan jag säger något olägligt.


Foto: Nicklas Wirén Lilleeng
- Scene for Jedi

WaterColour


Den finns på Spoify äntligen.
Jag har funnit inspiration till att fylla 2 tavlor. Men bara 1 är färdig.
Jag har massa bilder från i Fredags då det var afterwork i massa timmar.
Jag har extrema planer för den 21-22 Maj.
Jag återkommer ikväll.


MIKKART#10


Ny vecka!


Jobbat mellan 7.30-15.30 med underbara barn i underbart väder.
Stack sedan hem fort och satte på en maskin tvätt, plockade ur diskmaskinen och plockade iordning.
Sedan gjorde jag mig snygg och styrde kosan mot stan med Tiger. Shoppade såklart. Hittade en jumpsuit som jag köpte. Dock 2 strl förstor men den satt snyggt ändå. Önskar ibland att 36 var min normala strl för det finns sällan saker i 32, vilket är sjukt irriterande. Men Men. Den sitter snyggt ändå somsagt. Den gjorde sig dock inte alls på bild, men huvudsaken är väl att den ser snygg ut irl?

Nu ska jag göra en dunderkvällsmat till mig och Jimmy tills han kommer hem kl 21. Jag är världens bästa flickvän idag!


Köpte denna på Monki i Onsdags.
Älskar den!



Gör sig inte på bild somsagt.

Holding Back.


Ena dagen sitter man och svarar på alla frågor och ger de possitiva svar. jag sitter och säger att jag äntligen sover bra om nätterna och att mitt blodtryck inte är lika lågt längre. Jag sitter och säger att mitt humör har blivit bättre och jag är nöjd med att ha gått ner 5 kilo.

Men idag känns det som att allitng bara är en lögn. Det känns som att mkt av det jag sa igår har förändrats till det sämre. Idag känns som att det återigen är början på det liv jag levde förr. Men varför? Jag har en familj som älskar mig, jag har en pojkvän som är rädd om mig och tar hand om mig på bästa sätt. Jag får känna kärlek varje dag. Jag har ett jobb jag älskar och jag har kommit en bra bit på vägen när det gäller kroppen. Men om 1 månad ska jag kunna visa mina överarmar. Fyfan.

Jag är fan stark. Tårar hjälper inte. Jag sparar de krafterna och tar mig till mitt mål ist. Oavsätt om det betyder att jag blir utpumpad på energi eller om saker brister. Jag ska nå mitt mål.


Söndag.


Vaknade kl 9.30.
Åt frukost.
Handlade lunch.
Åt på altanen i solen.
Tiger kom hit.
Jimmy åkte hem för att spela in men Johan.
Jag fick solbränna på bröstet.
Åt ostbågar o glass.
Cyklade ToR till kontoret.
Fixat iordning i huset.
Nu ska jag duscha innan jag ska göra kvällsmat och lunch tills i morgon.
Finns det ngt tråkigare än att laga mat till sig själv?



1a Maj







Valborg







party hos Ferbir med shysst folk.

RSS 2.0